Boeddha’s Brein cd review

Je brein in balans met Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus

Ken je dat gevoel, dat je brein niet helemaal lijkt te werken? Overdag tijdens het werk lijkt je je maar niet te kunnen concentreren, maar ’s avonds wanneer je wilt slapen is het energiek.

Alsof er iets niet helemaal klopte in de ‘bekabeling’. Ik heb de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus gekocht en heb het gevoel dat mijn brein een stuk beter in balans is.

Zoveel beter zelfs, dat ik mensen die hetzelfde voelen ook zou willen aanbevelen Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus aan te schaffen.

Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus: cursus op basis van binaural beats

Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus helpt bij een keur aan problemen, zoals slaap- en concentratieproblemen. Dankzij de in mijn geval vooral verbeterde nachtrust presteer ik overdag ook beter.

Het lukt me beter om deadlines te halen omdat ik me kan concentreren op mijn werk. Er worden op internet veel verschillende cursussen aangeboden, waarvan ik er al twee had geprobeerd.

Maar geen van beiden deed wat hij beloofde. Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus baseert zich op binaural beats. Ik zal je er wat meer over uitleggen, zodat je een idee krijgt.

Binaural Beats

hoofd

De binaural beats die Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus gebruiken, vormen een speciale techniek waarbij je twee verschillende tonen of frequenties hoort.

De ene toon hoor je via je linkeroor en de andere via je rechteroor.

Het verschil tussen deze twee zorgt ervoor dat er in je brein een derde toon wordt gemaakt, de zogenaamde binaural beat of verschiltoon.

Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus dwingt je brein zo dus als het ware om in balans te raken.

Zo zie je maar hoe logisch iets kan zijn wat we bij het horen vaak al gauw bestempelen als ‘vaag’ en ‘zweverig’.

Beïnvloed je hersengolven met Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus

Met de unieke Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus bestel je dus eigenlijk een bijzondere en bijzonder effectieve technologie waarmee er in jouw brein bepaalde hersengolven worden gecreëerd.

Afhankelijk van de hersengolven kun je beter ontspannen, je beter concentreren, of beter slapen. Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus combineert de binaural beats met speciale, rustgevende muziek.

De effecten zijn elke sessie binnen tien minuten merkbaar. Je kunt Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus trouwens gebruiken wanneer je maar wilt, of dit nu thuis is of elders.

Mijn ervaring

Eerlijk is eerlijk, Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus heb ik enigszins aarzelend besteld. Maar niet geschoten is altijd mis, dacht ik zo. En wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Al vanaf het begin van het gebruik van de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus voelde ik iets, al kon ik er niet precies de vinger op leggen. Wat er precies in mijn hersenen gebeurde, ik had het je niet uit kunnen leggen.

Pas later merkte ik dat het de focus was die steeds beter werd. Ook ’s avonds kom ik tegenwoordig veel makkelijker in slaap.

Dit zijn de verschillende soorten hersengolven

Ga je aan de slag met Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus, dan ga je er nog veel meer over leren, maar ik wil je wel iets vertellen over de verschillende soorten hersengolven waarmee je met Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus aan de slag gaat.

Hersengolven zijn trouwens kleine, elektrische stroompjes oftewel trillingen. Afhankelijk van het aantal trillingen per seconde spreken we van een bepaald type hersengolven.

De Delta hersengolven zijn de langzaamste die er bestaan en zijn meetbaar wanneer je in diepe slaap bent. De Theta golven worden geassocieerd met dromen of meditatie.

Je bent in ieder geval in een diepe staat van ontspanning. De Alfa golven staan voor een staat van lichte ontspanning, terwijl de Beta golven aanwezig zijn tijdens een normale, wakkere staat.

Deze meet je wanneer je aan het werk bent, autorijdt etc. Sommige onderzoekers benoemen trouwens ook een vijfde type hersengolf: de Gamma golven, oftewel hoge Beta golven. Deze komen voor tijdens stress.

Iets meer over binaural beats

Alvorens ik startte met de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus, wilde ik iets meer over de binaural beats weten. De tonen werden al bijna tweehonderd jaar geleden ontdekt.

Bij een verandering van frequentieverschil gaan de hersenen een bijbehorend golfpatroon aanmaken, zo concludeerde de wetenschapper die zich hiermee bezighield.

De binaural beats waarmee je met de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus dus aan de slag gaat, helpen je dus in een bepaalde staat te komen.

Binaural beats roepen een bepaalde gemoedstoestand op

Anders gezegd: het gebruik van de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus leidt ertoe dat het je lukt een bepaalde gemoedstoestand op te roepen.

De verschiltoon die door je hersenen wordt gecreëerd na het horen van de twee tonen van de cd, komen overeen met specifieke hersengolven.

Deze trillen namelijk ook op uiteenlopende frequenties. De hersengolven passen zich aan de binnenkomende frequenties aan en zo kun je met de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus dus een bepaalde gemoedstoestand oproepen.

Welke gemoedstoestand, dat hangt af van de binaural beats.

Het fijne van het werken met de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus

Wat ik erg fijn vind aan de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus is dat je deze werkelijk waar overal kunt volgen. Het kan thuis, in de pauze op je werk of zelfs onderweg in de auto of in de trein.

Doe wel je oordopjes in of zet een koptelefoon op. Ik moet er wel bij zeggen dat de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus het beste werkt wanneer je je in een rustige ruimte bevindt en je er echt even voor kunt gaan zitten.

Zo word je tenminste niet afgeleid door je omgeving en allerlei omgevingsgeluiden. Je kiest de toon van de gemoedstoestand waar jij behoefte aan hebt.

Aandacht

Met de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus leer je de binaural beats correct te gebruiken. En dat is essentieel, want alleen dan zullen ze het effect hebben dat je voor ogen hebt.

Gebruik de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus dus niet haastig of wanneer je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Zo komt de cursus niet tot zijn recht.

Je kunt er dan beter voor kiezen om even een dagje een pauze in te lassen en de volgende meer met de volle aandacht met je Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus aan de slag te gaan.

Dit zijn de effecten van de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus

Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus heeft een sterk effect op het functioneren van je hersenen. Zoals je misschien wel weet, zijn hersenen gevuld met neuronen die informatie verwerken en via een netwerk communiceren.

hersenen

Hier heeft de Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus direct invloed op.

Positieve gevolgen van het gebruik ervan kunnen onder andere zijn: een betere concentratie, makkelijker kunnen leren, meer ontspannen en het verminderen van slaapproblemen.

Het effect van Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus op je zelfvertrouwen

Maar wist je dat Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus mijn zelfvertrouwen ook een enorme boost heeft gegeven?

Dat geldt trouwens niet alleen voor mij, maar voor nog meer mensen die ik heb gesproken over de cd en de cursus. Doordat je hersenen beter gaan functioneren, gaan ze ook beter presteren.

Het effect van Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus zie je dus ook in de praktijk terug. Ik merkte echt dat het bij mij op de werkvloer beter ging. En dat is precies wat me nou die boost in mijn zelfvertrouwen gaf!

Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus: product van Train Your Brain

Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus is een bestseller van Train Your Brain, hét platform waar je aan het juiste adres bent voor breintraining en beter presteren. De drijvende kracht erachter is Sven Veenstra, Life Success Coach.

Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus kost momenteel slechts €47,- in plaats van de oorspronkelijke €97,-. Ik zou je echt op het hart willen drukken dat het zonde is om deze kans te laten liggen.

Bestel je Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus, dan krijg je de bestanden direct toegestuurd, waardoor je meteen van start kunt met het werken aan een verbeterde concentratie, hogere studie- en werkresultaten en een goede nachtrust en ontspanning.

Na aankoop van Boeddha’s Brein cd inclusief Online Cursus krijg je meteen toegang tot de exclusieve VIP membership op trainyourbrain.tv, zodat je al aan de slag kunt voordat je cd wordt geleverd.

 Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Boeddha’s Brein cd

  • Wil jij ook meer rust, minder stress en betere nachtrusten?
  • wil jij je brein ook trainen en meer in balans brengen?
  • Dan kan dit misschien een oplossing voor je zijn.
  • 2000 mensen zijn je al voorgegaan!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *