Bang voor afwijzing in de liefde

Voorkom afwijzing met deze waardvolle tips!

Liefde is een penibel gegeven voor zowel mannen als vrouwen.

Vaak doe je in de loop van je leven kwetsende ervaringen op en vind je het daardoor steeds lastiger om je open te stellen voor de liefde. Geloof je zelfs nog wel in de liefde?

Dit is een vraag waar veel mensen niet direct een antwoord op kunnen geven. Bang voor afwijzing in de liefde speelt een grote rol als het aankomt op het vinden van een nieuwe geliefde. Wat immers als het wederom tot een teleurstelling uitloopt?

Er is geen garantie op geluk als je de datingwereld betreedt en niets geeft je de zekerheid dat het deze keer beter zal gaan.

Toch zou het zonde zijn als een angst voor afwijzing je zou weerhouden van het vinden van liefde. Of je nu een man bent die niet goed weet hoe je een gesprek aanknoopt met een aantrekkelijke vrouw of juist een vrouw bent die verwacht dat je ineens niets meer van jouw beoogde liefdespartner verneemt, liefde blijft een waardevolle aanvulling in ieders leven.

Er zijn gelukkig voldoende tips en technieken te bedenken die jou de benodigde aanmoediging en vertrouwen kunnen teruggeven.

Waarom bang voor afwijzing in de liefde?

afgewezen worden in de liefde

Als je je al langer in de datingwereld begeeft, heb je ongetwijfeld wel al het nodige meegemaakt. Genoeg indrukken opgedaan die je nu doen twijfelen over de mogelijkheid om werkelijke liefde te mogen ervaren.

Mannen die niets meer van zich laten horen, zelfs nadat er geruime tijd een aangename en vrolijke app-uitwisseling heeft plaatsgevonden. Of juist vrouwen waarbij je gelijk na een stuntelende opmerking de ogen ziet wegdraaien en jou het gevoel geven dat je geen waardige gesprekspartner bent.

Voor beide seksen kan het lastig zijn om het andere geslacht te begrijpen en te ontdekken hoe je zelfverzekerd een goede uitkomst kunt realiseren. Terwijl de liefde juist een innige verbinding verlangt, blijkt de weg ernaar toe genoeg hobbels te bevatten.

Voldoende reden om als een berg op te zien tegen het betreden van de datingwereld. Zelfs het ontmoeten van iemand in het uitgaansleven kan voor de nodige uitdagingen zorgen. Eerdere ervaringen doen je terugschrikken om opnieuw toenadering te zoeken, terwijl de ander toch wel erg leuk overkomt.

Afwijzing doet zeer

Hoe je het ook went of keert, afwijzing doet zeer. Je stelt je kwetsbaar op, begint gevoelens te krijgen voor iemand en hoopt dat de ander net zo graag bij jou in de buurt is als jij bij hem of haar. Je zet je beste beentje voor en toont jezelf van een positieve en hoopvolle kant, toch kan het tij geheel keren.

Het kan erg verwarrend aanvoelen, wanneer je je best doet om een gezellig gesprek te voeren, maar toch merkt dat het bij de ander nauwelijks aankomt en er geen moeite wordt teruggedaan.

Wat zorgt er immers voor dat je niet op eenzelfde wijze leuk wordt gevonden, als hoe je jezelf probeert te presenteren? Dergelijke gedachten of conclusies kunnen je erg onzeker maken en ervoor zorgen dat je niet goed weet hoe je in contact komt met een leuke man of vrouw.

Bang voor afwijzing in de liefde wordt dan de leidende draad, wat kan leiden tot een zelf vervullende voorspelling. Je houding wordt timide en afwachtend, in plaats van dat je zelfverzekerd zelf het voortouw neemt, overtuigd van wie je bent als persoon of potentiële partner.

Tip1. Werk aan een positief emotionele aantrekkingskracht

Bij zowel mannen als vrouwen heeft aantrekkingskracht verrassend weinig te maken met onbenulligheden als leeftijd of uiterlijk. Het gaat er meer om dat je een bepaalde emotionele reactie weet te bewerkstelligen in iemand waartoe jij jezelf aangetrokken voelt.

Wanneer al je aandacht uitgaat naar hoe je overkomt, plaats je jezelf eigenlijk vanzelf in een neerwaartse spiraal van onzekerheid en gebrek aan zelfwaardering.

En laat dit nu net hetgeen zijn waar de ander op invoelt en door doet afschrikken.

aantrekkingskracht in de liefde

Wanneer je je goed voelt over jezelf, hoef je een stuk minder bang voor afwijzing in de liefde te zijn. Door van jezelf te houden, bevind je je immers al in een gevoel van liefde en zul je dit uitstralen.

De ander zal je herkennen in liefde en zich gemakkelijker kunnen openstellen om je beter te willen leren kennen. Een emotionele aantrekkingskracht kan hierin dus beter positief zijn dan onzeker en afwachtend.

Tip 2.  Laat het concept afwijzing los

Mannen en vrouwen komen op het eerste gezicht heel verschillend over. Toch zijn er ook duidelijke overlappingen en ervaren zowel mannen als vrouwen kwetsuren in de zoektocht naar liefde. Beiden verlangen verbinding en een veilige ontmoeting, waarin je je welkom en geliefd voelt.

Hoe voorkom je echter afwijzing in de liefde als het zo lastig lijkt om elkaar hierin te vinden? Er bestaan gelukkig diverse mogelijkheden om jezelf bewezen tactieken aan te leren die zorgen voor succesvolle interactie met iemand die op het oog hebt.

Bouw binnen enkele seconde genoeg verbinding op om de ander volledig in jou geïnteresseerd te krijgen en ervaar hoe ook jij afwijzing kunt voorkomen. Wen jezelf effectieve flirtzinnen aan, waarmee je authentieke gesprekken kunt vormgeven.

Zo sta je nooit met een mond vol tanden en behoud je zelf de regie over een mogelijk spannende situatie. Door aan je zelfvertrouwen te werken en te geloven in waardevolle technieken, hoef je je niet meer uit het veld geslagen te voelen door de reactie of juist het uitblijven hiervan bij de ander.

Tip 3. Zoek hulp bij angst in de liefde

Uiteraard kun je eindeloos zelf blijven proberen om het contact te leggen met iemand die je leuk vindt. Toch blijkt dat dit moeilijk is als je bang bent voor afwijzing in de liefde. Het belemmert immers je enthousiasme en openheid, waardoor je sneller dichtslaat en mooie kansen aan je neus voorbij ziet gaan.

Vaak kun je wel wat hulp gebruiken en kan de juiste aanmoediging voldoende zijn om je op het juiste pad te zetten.

Laat je inspireren door experts op het gebied van liefde. Deze mannen of vrouwen hebben ervaring opgedaan tijdens het daten of zijn in gesprek gegaan over onderliggende gevoelens die bij zowel mannen als vrouwen spelen.

Hieruit zijn waardevolle cursussen opgesteld, waarvan jij kunt profiteren. Je hoeft zo niet langer zelf op zoek te gaan naar antwoorden, of te ontdekken hoe je het beste met iemand in contact kunt treden. Je krijgt tools en technieken aangereikt, waarmee je jezelf kunt aanwennen goede conversaties te starten met potentiële liefdespartners.

Waar je het zelf niet kunt bedenken, leer je bewezen zinnen en flirttechnieken om alsnog succes te behalen.

De Man van je Dromen Krijgen & Houden

Een prachtig middel voor vrouwen om meer vertrouwen in het daten en de liefde te krijgen, is de cursus De Man van je Dromen Krijgen & Houden.

Hierin wordt een veilige emotionele basis gecreëerd om je op het liefdespad te begeven. Je leert hoe je een man voor je kunt winnen, door precies de juiste zinnen uit te spreken die zijn aandacht op jou gericht krijgt.

Met de methodes uit deze cursus ga je voorbij de eerste fysieke aantrekkingskracht en geef je ruimte voor een diepere emotionele verbinding. Waar het doorgaans enkel gaat om je het bed in te krijgen, zul je nu mannen aan gaan trekken die meer met je willen opbouwen. Bang voor afwijzing in de liefde?

Dit behoort geheel tot het verleden. Nooit meer wacht je op berichtjes of blijf je vertwijfeld achter na wat een geslaagde date leek.

Met de juiste tactieken kun je jouw droomman overtuigen dat er meer is wat hij bij jou zal vinden. Heb je genoeg van eindeloos moeite moeten doen, om met niets te eindigen? Volg dan deze cursus en overwin je angst voor afwijzing in de liefde.

Cursus: De Conversatie Koning

Ook voor mannen zijn verschillende technieken beschikbaar om met meer zelfvertrouwen de datingwereld te betreden.

Niets is zo vervelend als niet goed uit je woorden komen en je kans op een intiem samenzijn met een mooie vrouw verloren te zien gaan.

Gun jezelf meer zelfverzekerdheid en ontwikkel jezelf in vaardigheden als flirten met vrouwelijk schoon. Bang zijn voor afwijzing in de liefde hoeft geen excuus te zijn om je van liefdesgeluk te onthouden.

Leer moeiteloos flirten, conversaties te starten en onderhouden zodat haar aandacht bij jou blijft en overtuig haar dat jij de aangewezen nieuwe boyfriend bent.

Ontwikkel een gevoel van zelfvertrouwen en begeef je vol vertrouwen in het uitgaansleven, overtuigd dat je elke mooie vrouw zonder twijfel aan de haak kunt slaan. Een wijze investering die met garantie zijn vruchten zullen afwerpen.

Ben jij op zoek naar het verbale axe-effect en wil je je nooit meer bang voor afwijzing in de liefde zijn? Dan helpt deze cursus je bij het hervinden van jouw Don Juan kwaliteiten.

Voor elke man een absolute must om ook op liefdesgebied als ware professional in de arena te verschijnen.

 Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Heb jij ook nog steeds angst om afgewezen te worden in de liefde?
  • Je bent het zat om constant afgewezen te worden en je wilt dit direct veranderen?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik ben een man en wil direct afwijzing voorkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *