Wat zoeken vrouwen in een man?

Wat vrouwen in een man zoeken? Je komt erachter met deze waardevolle tips!

Op een vrouw afstappen, is voor veel mannen een uitdaging.

Misschien ben je na vele teleurstellende pogingen de moed verloren en durf je je nauwelijks nog in het uitgaansleven te begeven.

Laat staan dat je jezelf opnieuw in een positie brengt, waarin je wordt afgewezen of voor schut komt te staan. Toch is daar plotseling weer een aantrekkelijke vrouw die je op andere gedachten brengt en waarvoor je de stoute schoenen wederom hoopvol aantrekt.

Een nieuwe poging, nieuwe kansen. Het kan zomaar gebeuren dat zij ineens wel doorheeft wat een leuke man je bent en hoeveel je kunt bieden als ze jou kiest als vriend. Je hoeft je kansen echter niet te laten afhangen van willekeur of geluk en jezelf met klotsende armpitten in de arena te begeven.

Wanneer je ontdekt hoe je de aandacht van een vrouw kunt trekken, wordt het een stuk leuker om het eerste contact te leggen.

Wat zoeken vrouwen in een man? Maak dit tot je focuspunt en je leert alle geheime technieken, die van jou een zelfverzekerde Don Juan maken. Met de juiste tips en trucs weet je elke vrouw versteld te staan, zonder dat je hiervoor geheel uit je comfortzone hoeft te stappen.

Verwoede pogingen, weinig succes

geen succes met vrouwen

Het gevoel van ongemak, teleurstelling of onhandigheid is je vast wel bekend. Je ziet een mooie vrouw aan de andere kant van de bar zitten en hoopt dat ze even net jouw kant opkijkt en haar blik op jou valt. Hoe zorg je ervoor dat jullie ogen elkaar ontmoeten en dat haar aandacht op jou gericht blijft?

Veel gedachten kunnen op zo’n moment door je hoofd spoken, zonder dat je ook maar één stap dichter bij een eerste kennismaking in de buurt komt.

Van een afstand bedenk je hoe het zou zijn als jullie samen een koppel zouden vormen, echter blijft het bij een fantasievolle verbeelding van een ongrijpbaar verlangen. Toch zie je andere mannen zelfverzekerd op een vrouw afstappen en je verbaast over het succes dat hiermee behaald wordt.

Eerdere eigen pogingen om eenzelfde resultaat te bewerkstelligen, zijn echter eerder op een fiasco uitgelopen dan glorieuze voortekenen van een relatie.

Je hebt geen enkel benul als het aankomt op het beantwoorden van de vraag ‘wat zoeken vrouwen in een man?’. Toch kun je het tij keren en opnieuw plaatsnemen in de driver’s seat van je eigen liefdesleven.

Een goede indruk achterlaten

Om indruk te maken op een leuke vrouw, is het nodig dat je in het oog springt.

Ze krijgt immers ongetwijfeld van meerdere mannen continu aandacht en je wilt niet verdwijnen in een waas aan testosteron. Een goede indruk achterlaten doe je door je eerst te verdiepen in de psyche van een vrouw.

Zonder dit heel moeilijk te maken, zijn er genoeg waardevolle tips en trucs te bedenken die ervoor zorgen dat je haar aandacht voor je weet te winnen. Juist door niet opdringerig of overmatig macho over te komen, kun je een gevoelige snaar bij haar weten te raken.

Als je jezelf echter zonder voorbereiding voor de leeuwen werpt in de hoop dat het aanslaat, blijf je in een neerwaartse spiraal van afwijzing en pijnlijke ervaringen vertoeven.

Leer wat nodig is om een goede indruk te maken en voel je zelfverzekerd genoeg om op een mooie vrouw af te stappen. Je zult verbaasd staan wat een verschil het maakt als je jezelf een houding weet te geven en de juiste woorden kunt vinden om haar voor je te winnen.

Tip 1. Werk aan zelfverzekerdheid

Een eerste goede tip om meer succes te behalen in het daten, is door te werken aan je houding. Vrouwen houden van zelfvertrouwen. Als je zelfverzekerd over komt, is de helft al gewonnen. Je stelt je immers niet afwachtend op en geeft daarmee de uitkomst niet uit handen.

De vraag ‘wat zoeken vrouwen in een man?’ is een goed uitgangspunt om te leren hoe je als man het eerste contact kunt leggen. Een vrouw vindt het fijn als een man over een goede dosis eigenwaarde beschikt, iets wat moet blijken uit hoe hij zich aan haar profileert.

Met een flair van nonchalance en wilskracht wordt het een stuk eenvoudiger om haar ogen op jou gericht te krijgen.

zelfvertrouwen met vrouwen

Uit alle mannen die haar aanspreken, zal jouw pick-up line blijven hangen. Zelfverzekerd zul je door de zaal heen bewegen en de vrouwen voor het uitkiezen hebben. Als je het goed speelt, hoef je vaak zelf niet eens meer moeite te doen, maar komen de vrouwen vanzelf naar je toe.

Tip 2.  Wees assertief

Wat zoeken vrouwen in een man? Assertiviteit staat voor veel vrouwen bovenaan het lijstje.

Wanneer een man weet wat hij wil, wordt hij gelijk een stuk aantrekkelijker. Het heft in eigen hand nemen, geeft blijk van zelfvertrouwen en ambitie. Je toont dat je iets wilt bereiken in het leven en dat dit gedeeld mag worden met een leuke vrouw.

Ze wil een man met wie ze kan levelen, die haar leven mooier kan maken.

Als jij durft te gaan voor wat je wilt, dan word je iemand aan wie zij zich kan optrekken. Je creëert een soort van status, waar zij zich graag bij aansluit. Ze voelt zich geliefd en gewild als iemand met dit soort grandeur interesse toont in haar. Je draait de kaarten als het ware om, zodat je zelf niet langer in een afwachtende positie belandt waarin zij jouw waarde bepaalt.

Door een assertieve houding aan te nemen, heb jij de teugels in handen en bepaal je zelf de uitkomst binnen elk datescenario. De ideale manier om de aandacht te trekken en menig vrouw voor je te winnen.

Tip 3. Toon interesse

Onzekerheid kan je lam leggen, waardoor je niet goed weet wat je moet zeggen. Je denken kan zelfs volledig blanco gaan, waardoor je met een mond vol tanden cliché zinnetjes eruit kraamt.

Hier maak je uiteraard weinig indruk mee. Door bewust met het vraagstuk ‘wat zoeken vrouwen in een man?’ aan de slag te gaan, zul je begrijpen wat een vrouw aantrekkelijk vindt in een man. Een belangrijk aspect hierin is de mate waarin je interesse in haar kunt opbrengen.

Een vrouw voelt feilloos aan wanneer je oprecht in haar geïnteresseerd bent en of je voor haar door het vuur zult gaan. Wil je haar werkelijk voor je winnen? Toon jezelf dan van je beste kant en maak duidelijk aan haar dat je interesse hebt.

Vraag haar naar hoe haar dag is verlopen, hoe het met haar familie of vrienden gaat en verras haar met een leuk cadeau of uitje, wat aangeeft dat je naar haar geluisterd hebt. Wanneer je weet wat belangrijk voor haar is, bewijs je dat je werkelijk in haar geïnvesteerd bent.

Ook als je haar net ontmoet, scoor je punten wanneer je in staat bent om je interesse in haar over te brengen.

Tip 4. Laat je coachen

Om de man van haar dromen te worden, is het belangrijk dat je eerst met jezelf aan de slag gaat. Door te werken aan je zelfvertrouwen, wen je jezelf een zelfverzekerde houding aan waarmee je vanzelf indruk zult maken.

Met de juist coaching leer je hoe je met meer gemak en vanzelfsprekendheid leuke gesprekken kunt aanknopen met vrouwen die je op het oog hebt. Je hoeft hiervoor geenszins zelf het wiel voor uit te vinden.

Ervaren coaches hebben bewezen tactieken in kaart gebracht, die jou kunnen helpen om jezelf van onzekere nerd tot bewonderenswaardige Adonis te ontwikkelen.

Wanneer je beschikt over een arsenaal aan bemoedigende flirtzinnen en pakkende woorden, dan heb je altijd iets gevats te zeggen en zul je niet snel overdonderd raken door een vluchtige afwijzing of uitdagende testrondes.

Laat je inspireren door ervaren coaches en ontdek het antwoord op het vraagstuk ‘wat zoeken vrouwen in een man?’.

Cursus ‘De Conversatie Koning’, de oplossing

Bewezen lesmateriaal op gebied van dating is de cursus ‘De Conversatie Koning’. Leer hoe je een gesprek aanknoopt met een mooie vrouw en hoe je haar aandacht voor je kunt winnen.

Deze cursus biedt jou de mogelijkheid om een zelfverzekerde houding aan te wennen, door je bekend te maken met effectieve conversatiezinnen en flirttechnieken.

Je leert precies de juiste zinnen, waarmee je indruk zult maken op vrouwelijk gezelschap. Je komt los van onhandige clichézinnen en standaard onderwerpen en weet te overtuigen door oprechte interesse te tonen in haar persoon, hobby’s en privéleven.

Ze zal overtuigt raken dat jij de aangewezen persoon bent om haar gelukkig te maken. Het zoeken naar woorden behoort voor altijd tot het verleden, als je je aanmeldt voor deze professionele en populaire cursus.

Veel mannen zijn je voorgegaan en weten zich nu moeiteloos staande te houden in het uitgaansleven. Een ideale kans om te transformeren van not to hot.

 Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij meer weten wat vrouwen echt zoeken in een man?
  • Je bent opzoek naar hoe je haar makkelijk kunt verleiden en versieren? 
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 1500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil een echte vrouwen magneet worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *