Zelfverzekerd overkomen bij vrouwen

Wat een man steeds weer fout doet en hoe jij dit kunt voorkomen? Je leert het in deze blog!

Zelfverzekerd overkomen bij vrouwen is voor meer mannen dan je denkt een behoorlijk probleem. Heb jij ook het gevoel dat de uitdrukking ‘met een mond vol tanden staan’ speciaal voor jou is bedacht?

En krijg je een beleefde glimlach van haar voor je goedbedoelde poging, maar is er van interesse totaal geen sprake? Het aanknopen van een gesprek is voor tal van mannen, zeker wanneer ze iets meer van de betreffende vrouw willen, best lastig. Maar het is ook hartstikke leuk!

Zelfverzekerd overkomen bij vrouwen en personen in het algemeen maakt je dagelijks leven een stuk interessanter!

Het talent van sommige mannen

Sommige mannen zijn nu eenmaal wat beter in het aanknopen van gesprekjes dan anderen. Kijk je ook met verwondering naar mannen die een gezellig gesprek uit hun mouw lijken te schudden en altijd wel iets interessants of vermakelijks te vertellen hebben? Die nooit een stilte laten vallen?

Wanneer je dit verbazingwekkend vindt, loop je zelf waarschijnlijk tegen twee problemen aan: je weet niet waar je het met een vrouw over moet hebben en je voelt je ongemakkelijk bij het uit het niets aanknopen en het voeren van een gesprek.

De voordelen van zelfverzekerdheid

verleiden

Kun je zelfverzekerd overkomen bij vrouwen, dan kun je zelfverzekerd overkomen in het algemeen.

Dit kan je behoorlijk in je voordeel laten werken, want wanneer het eenmaal gemakkelijker voor je is om gesprekken aan te knopen, leer je meer mensen kennen en leer je de mensen die je al kende, nóg beter kennen.

Wil je zelfverzekerd overkomen bij vrouwen? Voor gesprekjes met vrouwen die jouw interesse wekken (dus niet die collega die je dagelijks bij het koffieapparaat treft en bijna met pensioen gaat) heb je de juiste technieken nodig. Je wilt immers indruk op haar maken!

Eerlijk en open zijn

Zelfverzekerd overkomen bij vrouwen is natuurlijk niet genoeg. Wanneer je niet open en eerlijk bent, prikt een vrouw daar al gauw doorheen. Probeer je je anders (lees: beter) voor te doen dan je bent en dik je sommige dingen misschien ietwat aan?

Vrouwen zijn daar al gauw klaar mee. Net als jij praten zij het liefst met ‘echte’ mensen. Doe je je anders voor dan je bent, dan verdwijnt de interesse die ze misschien hadden als sneeuw voor de zon.

Voor het zelfverzekerd overkomen bij vrouwen is zelfvertrouwen nodig

Hierop inhakend: zelfverzekerd overkomen bij vrouwen lukt je alleen wanneer je je ook echt zo voelt en redelijkerwijs van jezelf overtuigd bent.

Zelfverzekerde personen zijn vastberaden en hebben de wilskracht om hun doelen te bereiken, zijn openhartig, komen voor hun mening uit en maken hun eigen keuzes, ongeacht wat anderen daar eventueel van vinden.

Wil je echt zelfverzekerd overkomen bij vrouwen, dan is het dus belangrijk dat je ook aan je zelfvertrouwen werkt.

Wat is zelfvertrouwen precies?

Zelfvertrouwen of een gebrek daaraan verklaart waarom bijvoorbeeld sommige knappe mannen veel minder succes hebben dan je zou denken. En dat een man die niet boven het gemiddelde scoort met een heel mooie vrouw aan zijn zijde kan lopen.

Zelfvertrouwen zegt iets over de mate waarin jij jezelf het waard vindt. Als jij al uitstraalt dat je dat niet vindt, hoe kun je een vrouw daar dan anders over laten denken? Je goed voelen over jezelf staat aan de basis van succes en geluk, zeker wanneer het om daten en relaties gaat.

Wat is volgens de vrouw een zelfverzekerde man?

Vrouwen houden van mannen die zelfverzekerd zijn en dit uitstralen. Een zelfverzekerde man zien zij als een man die spontaan en goedlachs is en rust uitstraalt.

Rust uitstralen doe je niet alleen door middel van spreken, maar ook met je lichaamshouding.

verliefd

Met een zelfverzekerde uitstraling moet je overigens niet overdrijven. Een man die te graag gezien wil worden, heeft juist de tegenovergestelde uitwerking op een vrouw.

Naar een haantje zijn de meesten namelijk niet op zoek. Hoe je de juiste zelfverzekerdheid uitstraalt? Lees hieronder de tips!

Tip 1: Stop met jezelf vergelijken

Betrap jij jezelf erop dat je je altijd met anderen vergelijkt? Of het nu gaat om uiterlijk, carrière of bepaalde eigenschappen, de kans is groot dat de ander het in jouw ogen altijd beter doet. Wat er door dat soort gedachten gebeurt?

Je ziet anderen als voorbeeld, maar verliest daarbij uit ogen dat je zelf ook een persoon bent. Jij bent niet hetzelfde als die vriend die altijd alle aandacht op zich weet te vestigen. Realiseer je dat ook jij eigenschappen bezit waar juist hij weer wat meer van zou willen hebben.

Tip 2: Werk aan je houding

Zelfverzekerd overkomen bij vrouwen doe je niet alleen middels woorden, maar ook met behulp van je houding. Door je hoofd omhoog te houden, je borst iets naar voren te steken en je schouders juist wat naar achteren te trekken, kom je een stuk zekerder van je zaak over. Knoop je een gesprekje aan met die leuke vrouw?

Onthoud dan dat je nooit en te nimmer je handen in je zakken moet stoppen. Je komt dan niet nonchalant, maar juist ongeïnteresseerd over. Toon haar ook je glimlach, dat zal ze zeker weten te waarderen.

Tip 3: Maak oogcontact

Wie zelfverzekerd wil overkomen bij vrouwen, moet oogcontact zeker niet vermijden. Het neerslaan of wegdraaien van de ogen is kenmerkend voor personen die last hebben van onzekerheid of verlegenheid.

Wegkijken maakt het gesprek misschien iets minder spannend, maar wederom laat je hiermee doorschemeren dat je onzeker bent én kan het op haar overkomen alsof je geen interesse hebt. Daar komt ook nog eens bij dat er je op deze manier heel wat non-verbale signalen zullen ontgaan.

Tip 4: Voorkom stiltes en stel open vragen

Wil je zelfverzekerd overkomen bij vrouwen, dan ben je misschien in de veronderstelling dat je makkelijk, maar vooral ook veel moet kunnen praten. Dat is echter niet zo. Mensen praten graag over zichzelf. Ook een vrouw kun je een goed gevoel geven door haar veel te vragen. Zo blijft het

gesprek ook goed op gang. Wel is het belangrijk om open vragen te stellen, d.w.z. vragen die beginnen met wie, wat, waar, wanneer etc. De antwoorden die een vrouw je daarop geeft, zijn langer, waardoor jij genoeg stof hebt om op in te haken.

Tip 5: Actief luisteren

Bij vragen alleen houdt het niet op, tijdens een gesprek met die leuke vrouw moet je namelijk ook actief luisteren. Ooit gehoord van LSD (luisteren, samenvatten, doorvragen)?

Het is dé methode om haar te laten merken dat je haar woorden niet alleen hoort, maar dat ze ook tot je doordringen en dat je haar begrijpt. Op deze manier geef je haar het gevoel belangrijk te zijn, waarmee je je flink zult onderscheiden van het gros van de heren die haar in de kroeg aanspreken.

Zelfverzekerd overkomen bij vrouwen én bij andere mensen

Je kunt bovenstaande tips niet alleen gebruiken voor het zelfverzekerd overkomen bij vrouwen, maar ook bij andere personen om zo ook de gesprekken met hen soepeler te laten verlopen.

Mensen zijn sociale dieren, wat betekent dat ze het doorgaans fijn vinden om contact te hebben met degenen om hen heen.

Wanneer iemand anders interesse in je toont, voel je je vanzelf een stuk waardevoller. Weet jij iemand dit gevoel te geven, dan zal die persoon jou andersom ook nog meer gaan waarderen. En dat is de sleutel tot succes!

Zelfvertrouwen kun je jezelf aanleren

Zoals al eerder gezegd heb je voor het zelfverzekerd overkomen bij vrouwen zelfvertrouwen nodig. Mensen met zelfvertrouwen hebben de mening of goedkeuring van anderen niet nodig, zijn realistisch maar positief en luisteren goed naar anderen.

Ook weten ze dat faalmomenten zo nu en dan bij het leven horen. Ze kunnen daar echter makkelijker hun schouders over ophalen en verdergaan. Het goede nieuws? Je kunt het leren! Bijvoorbeeld middels meditatie of therapie, maar ook met behulp van coaching.

Online cursus Conversatie Koning

Werken aan je zelfvertrouwen en het zelfverzekerd overkomen bij vrouwen bereik je door het volgen van de online cursus Conversatie Koning. Je leert daarbij alles over zinnen en technieken die ervoor zorgen dat zij jou als leuke persoon ziet.

Door je te verdiepen in gesprekstechnieken en conversation boosters zul je meer zelfverzekerdheid uitstralen.

Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Bij de zes modules krijg je diverse bonussen zoals de video ‘van gesprek naar zoenen’. De totale waarde van de cursus bedraagt €581,-, maar nu schaf je hem voor slechts €97,- aan.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook een echte vrouwen magneet worden?
  • Je bent opzoek naar info om beter en zelfverzekerde over te komen bij vrouwen?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 1500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil direct beter worden met vrouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *