Hoe word ik aantrekkelijk voor vrouwen? Tips voor succesvol online en offline daten

Daten is leuk en iets wat veel mannen graag willen, maar tegelijkertijd kan het ook spannend en lastig zijn. Hoe begin je bijvoorbeeld een gesprek?

En hoe word je aantrekkelijk voor vrouwen?

Voor een deel is je succes tijdens een date natuurlijk gebaseerd op de connectie die je met de vrouw hebt, maar er zijn wel een aantal dingen die je kunt doen om een betere indruk te maken en ervoor te zorgen dat de date prettig is voor jullie beiden.

Zeker bij online daten via datingapps kun je door het opvolgen van een aantal tips beter uit de verf komen en dus meer kans op leuke dates hebben.

Inhoudsopgave

Hoe word je aantrekkelijk voor vrouwen op datingapps?

Op datingapps zie je allerlei profielen van vrouwen en andersom zien vrouwen natuurlijk ook allerlei profielen van mannen.

Om ervoor te zorgen dat je een match wordt, is het belangrijk dat je profiel eruit springt tussen alle andere profielen. Hier kun je voor zorgen door de juiste foto’s te kiezen en je profieltekst leuk te schrijven.

match

Het is belangrijk dat je persoonlijkheid naar voren komt, zodat het interesse bij de vrouw gewekt wordt. Door de volgende tips op te volgen, wordt je profiel een stuk aantrekkelijker en vergroot je je kans op een date.

Kies een representatieve profielfoto

De eerste foto op je profiel is belangrijk en het eerste wat een vrouw zal zien. Is het een wazige foto waar jij ergens in de verte op staat?

Of heb je een foto waar je met drie vrienden te zien bent? Dan heeft de vrouw geen idee hoe je eruit ziet en is de kans kleiner dat ze je profiel gaat bekijken of dat jullie een match vormen.

De beste eerste foto op je profiel is een close-up met je bovenlichaam. Zorg ervoor dat je een leuke, vriendelijke uitstraling hebt door bijvoorbeeld te glimlachen. Zo kun je voor een positieve eerste indruk zorgen.

Laat je persoonlijkheid zien in de andere foto’s

Om de vrouw een beter beeld te geven van wie je bent, kun je het beste meerdere profielfoto’s uploaden. In deze foto’s kun je je persoonlijkheid terug laten komen. Voetbal je bijvoorbeeld graag of heb je surfen als hobby?

Kies dan een foto waarop je deze activiteit uitoefent. Vrouwen zien graag dat een man zorgzaam is en dit laat je makkelijk zien door een foto met een dier of een klein kind te plaatsen.

Ook is het goed om te laten zien dat anderen graag tijd met je doorbrengen. Kies dus voor een leuke foto met je vrienden of familie.

Laat weten waar je naar op zoek bent

Hoe word je aantrekkelijk voor vrouwen is een vraag die vaak gesteld wordt, maar het is beter om vrouwen aan te trekken die bij je passen.

Dit kun je het beste doen door een duidelijk profieltekst te schrijven voor je datingprofiel. Vertel niet alleen iets over jezelf, maar laat ook weten waar je naar op zoek bent.

Wil je iemand ontmoeten die graag met jou in een rustig dorp gaat wonen of juist een vrouw om mee op wereldreis te gaan in de toekomst?

Het is goed om aan te geven dat je bijvoorbeeld op zoek bent naar iemand die van reizen houdt. Zo filter je gemakkelijk de mensen eruit die niet bij je passen en verspil je geen tijd aan deze gesprekken.

Een gesprek beginnen

Zowel online als in het echt zal je op den duur een gesprek moeten beginnen. Je hebt een match op Tinder met een leuke vrouw of je ziet iemand in de kroeg staan met wie je wel graag zou willen praten. In het echt is het belangrijk om ook op je houding en uitstraling te letten.

Vrouwen vinden een verzorgd uiterlijk en goed passende kleding aantrekkelijk. Daarnaast wordt ook een open en relaxte houding gewaardeerd. Hoe je het gesprek het beste begint? Daar is niet één standaard oplossing voor.

Je kunt een vraag stellen, een complimentje geven of een grappige opmerking maken. Online kun je haar profielinformatie hiervoor gebruiken en in het echt kun je dit ook baseren op de context.

Hoe word je aantrekkelijk voor vrouwen tijdens een date?

Het eerste deel is je gelukt: je hebt online of in het echt een date geregeld. Dat is alvast een leuk succesje, maar levert misschien ook meteen zenuwen voor de date op. Hoe word je aantrekkelijk voor vrouwen tijdens een date?

Hoe gedraag je je en waar moet je het over hebben? Voor een groot deel is het succes gebaseerd op de klik die je met de vrouw hebt, maar gelukkig zijn er wel een aantal dingen die je kunt doen om een betere indruk te maken.

Wat je het beste kunt gaan doen op een eerste date

liefdes paar

Wanneer je een date via een datingapp hebt of met iemand die je nog niet (goed) kent, kun je bijvoorbeeld een drankje gaan doen. Het voordeel hiervan is dat het zo lang kan duren als jullie zelf willen.

Blijkt het helemaal niets te zijn? Dan kun je makkelijk na één drankje weg gaan en hoef je niet nog een heel diner ongemakkelijk uit te zitten.

Wanneer het wel leuk is, kan de date juist lang duren. Een ander goed idee voor een eerste date is om samen een activiteit te doen.

Dit zorgt ervoor dat je al gespreksstof over de activiteit hebt en jullie maken meteen een leuke herinnering samen.

Praat niet teveel over jezelf

Een fout die mannen vaak maken, zeker wanneer ze een beetje zenuwachtig zijn, is om teveel over zichzelf te praten.

Je wilt stiltes voorkomen en blijft daarom maar doorpraten over je werk of je favoriete hobby. Voor jou voelt het alsof het gesprek goed loopt, maar door een vrouw wordt het vaak als onaantrekkelijk gezien wanneer je alleen over jezelf praat.

Let er dus goed op dat je haar voldoende vragen stelt en dat je haar laat uitpraten. Natuurlijk kun je hierop aanhaken met een leuk verhaal en kun je ook over jezelf vertellen, maar zorg ervoor dat je na een tijdje weer een geïnteresseerde vraag aan haar stelt.

Stel originele vragen

Op een eerste date is het vervelend wanneer er veel stiltes zijn en je niet weet waar je over moet beginnen. Om dit te voorkomen, kun je een aantal originele vragen voorbereiden die je kunt stellen.

Dit laat niet alleen zien dat je interesse hebt, maar ook dat je een diepgaand gesprek kunt voeren. Vraag haar bijvoorbeeld naar welk land ze echt nog een keer op vakantie zou willen of wat het beste advies is dat ze ooit kreeg.

Zo leer je elkaar beter kennen en vorm je direct een band. Daarnaast zorgen dit soort vragen voor gespreksstof en vermijd je ongemakkelijke stiltes tijdens de eerste date.

Geef af en toe een compliment

Complimenten zorgen ervoor dat je aantrekkelijker overkomt op een vrouw. Het is wel belangrijk dat je welgemeende complimenten geeft en dit met mate doet. Strooi dus niet in de wilde weg complimenten, maar zeg af en toe iets wat je echt meent.

Maakt ze bijvoorbeeld een aantal grappige opmerkingen tijdens jullie gesprek? Laat haar dan weten dat je haar humor erg leuk vindt. Je kunt ook een compliment over haar uiterlijk geven door bijvoorbeeld te zeggen dat haar jurk haar goed staat.

Meer leren: hoe word je aantrekkelijk voor vrouwen?

Merk je dat je veel moeite hebt om een gesprek op gang te krijgen tijdens een date of tijdens het online daten?

Of merk je opmerkingen niet altijd gewaardeerd worden, maar weet je niet zo goed waar dat aan ligt? De cursus Conversatie Koning kan je helpen om betere gesprekken te voeren op dates.

Je leert verschillende technieken op het gebied van gespreksvoering, stemgebruik en hoe je jezelf een houding geeft. Zo kun je betere gesprekken voeren, waardoor je automatisch vaker op date gaat en je dates beter lopen.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook aantrekkelijker worden voor vrouwen?
  • Je wilt betere gesprekken en een vrouw voor je winnen?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 1500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil beter worden met vrouwen via online daten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.