Hoe weet je of zij je leuk vindt via whatsapp?

Deze tips gaan je verder helpen!

Met toenemende digitale technologie bevindt ons communicatieve leven zich steeds meer af vanuit de mobiele telefoon.

Een inventieve oplossing om voortdurend in contact te zijn met anderen, wordt geboden door de mogelijkheid om onbeperkt berichten te versturen via Whatsapp. Ook het online daten krijgt zo een uitgebreide dimensie en geeft ruimte aan veelvuldig flirtgedrag via meer anonieme lijnen.

Met whatsapp zie je immers niet hoe de ander op jouw berichten reageert en weet je nooit helemaal zeker hoe de persoon met wie je appt over jou denkt. Hoe weet je of zij je leuk vindt via whatsapp?

Door inzicht te krijgen over hoe je de signalen moet lezen. Je leert te ontdekken of haar gevoel voor jou oprecht is of dat er verder geen toekomst voor jullie is weggelegd. Een geheel nieuwe wereld waar je met de juiste adviezen zeker je weg in zult vinden.

Digitaal daten via whatsapp

digitaal daten

Waarschijnlijk maak je al geruime tijd gebruik van whatsapp en helpt het je om in contact te blijven met vrienden en familie. Zelfs in de werksfeer wordt whatsapp steeds vaker ingezet om snel even met collega’s te overleggen of om details uit te wisselen.

Met het uiterste gemak kan communicatie zo snel en effectief worden onderhouden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het online daten deze tool eveneens inzet om ontmoetingen met mooie vrouwen sneller te realiseren.

Je kunt de ander een stuk sneller leren kennen door eerst onderling berichten te versturen, zodra het eerste contact is gelegd.

Een werkelijke fysieke date volgt dan zodra er voldoende draagvlak blijkt te zijn voor verdieping van het contact. Het is een ideale manier om jezelf van je beste kant te profileren, zonder de spanning van fysieke nabijheid. Toch blijft het lastig haar gedachten in te schatten.

Onpersoonlijk, doch uitdagend

Via whatsapp kun je optimaal amicaal en welbespraakt zijn, zonder dat iemand je onzekerheden hoeft op te merken. Een bepaalde afstand blijft behouden, wat het mogelijk maakt om zonder te veel verwachtingen in contact te komen met leuke vrouwen.

Doordat het ergens onpersoonlijk blijft, voel je mogelijk minder stress over afwijzing en verloopt de communicatie vanzelf. Wanneer het contact echter is gelegd en je meer interesse voor een bepaalde dame krijgt, blijkt het echter ook lastiger om werkelijk te peilen hoe zij over jou denkt.

Ze heeft je immers niet persoonlijk ontmoet en een werkelijke fysieke date zal toch weer een andere indruk geven. Hoe weet je of zij je leuk vindt via whatsapp? Een bepaalde spanning is reeds opgebouwd, wat het contact uitdagend en interessant maakt.

Toch wil je weten of zij hetzelfde voelt als jij. Gelukkig zijn er manieren om dit te achterhalen, zelfs via whatsapp.

Teken 1: Stuurt ze veel appjes?

Verschillende signalen kunnen aangeven of zij je leuk vindt.

Zelfs als je elkaar nog niet in levenden lijve hebt ontmoet, zegt het appgedrag veel over iemands intenties en gevoelens. Wanneer je veelvuldig appjes ontvangt en vaak spontaan berichtjes krijgt toegestuurd, kan dit erop duiden dat zij jou leuk vindt.

Er is in ieder geval interesse genoeg dat ze aandacht aan je wil besteden. Blijkbaar zit je in haar gedachten en dit kan een duidelijk teken zijn dat ze je leuk vindt. Wanneer je appjes ontvangt waarin ze je goedemorgen wenst of vraagt hoe je dag is verlopen, zijn dit overduidelijk positieve signalen.

Je kunt hier vaak door afleiden dat er een werkelijk contact tussen jullie beiden opbloeit en dit bemoedigt om snel elkaar persoonlijk te ontmoeten. Het kan je zeker het vertrouwen geven om voor te leggen met haar af te spreken.

Teken 2: Stuur ze je complimenten?

Op de vraag: ‘hoe weet je of zij je leuk vindt via whatsapp?’ kun je antwoord krijgen door goed te letten op het soort berichten dat je via deze weg ontvangt.

Wanneer ze je complimenten geeft over je profielfoto of je persoonlijke omschrijving en interesses, dan kan dit zeker een goede indicatie zijn dat ze je leuk vindt. Wie houdt er immers niet van het ontvangen van complimenten?

Vaak zijn mensen niet zo gul met het geven van complimenten en wordt dit pas gedaan wanneer er oprecht iets is wat hen aanspreekt. Als zij je complimenten geeft via whatsapp, is de kans groot dat je werkelijk indruk op haar hebt gemaakt.

Het loont zeker om regelmatig je profiel aan te passen, om te zien of dit bij haar opvalt. Als je direct een leuke reactie terugkrijgt, weet je dat de interesse bij haar is gewekt en ze jouw profiel in de gaten houdt. Een duidelijke uitnodiging voor verder contact.

Teken 3: Ze stuurt langere whatsapp berichten

Een andere goede indicatie als antwoord op de vraag ‘hoe weet je of zij je leuk vindt via whatsapp?’ is haar appgedrag. Als ze langere teksten stuurt, vol vragen of enthousiaste reacties op jouw berichten, dan is het duidelijk dat ze uitkijkt naar jouw appjes.

Een snelle en spontane reactie toont aan dat ze de tijd en moeite neemt om jouw berichten te lezen en hier zelfs op wil reageren.

Wanneer haar reacties daarentegen kort zijn, slechts enkele woorden bevatten als ja, nee, prima of goed hoor, kun je je zorgen gaan maken of de interesse nog wel werkelijk aanwezig is.

Ook als ze lang niet van haar laat horen, of steeds minder enthousiast je berichten met een wederwoord beantwoord, kun je je afvragen of het verder nog nut heeft om het contact aan te houden.

Vergroot je kansen om interesse te wekken

Als je je afvraagt hoe je ervoor kunt zorgen dat ze zich tot je aangetrokken voelt, dan helpen bepaalde tips je om je hiervan te verzekeren.

Het kan zijn dat je het lastig vindt om pakkende reacties te geven op haar appjes en of dat je je onzeker voelt over je communicatieve vaardigheden. Met de juiste support hoef je je hier geen zorgen meer over te maken.

Met vernieuwd zelfvertrouwen wordt het appen leuk en vermakelijk en weet je altijd een gevatte of ontroerende reactie terug te geven. Je leert hoe je de juiste vragen stelt, om ervoor te zorgen dat haar interesse in jou toeneemt.

Met een zelfverzekerde houding, vertrouwen in je communicatieve vaardigheden en een dosis lef kom je een heel eind en geeft je de aanmoediging om haar via whatsapp te benaderen.

Door tactisch te werk te gaan weet je het contact in stand te houden en zul je menig date kunnen scoren.

Welke berichten moet ik wel of niet sturen?

Als je nog onervaren bent in het flirten via whatsapp, dan kan het als een hele opgave aanvoelen. Misschien ontvang je al berichten van leuke dames, maar durf je niet direct hierop te reageren. Een wikken en wegen over wat je moet schrijven, kan ervoor zorgen dat ze afhaakt en niets meer van zich laat horen.

Hoe weet je of zij je leuk vindt via whatsapp? Door gewoon terug te appen. Het is belangrijk dat je van je laat horen.

Toon oprechte interesse in wat ze je toestuurt en stel vragen waar ze van onder de indruk kan zijn. Vermijd saaie vragen die door jan en alleman gesteld kunnen worden en gooi een vleugje humor in de mix.

Met de juiste flair en charme zal het je zeker lukken om op te vallen tussen de vele gegadigden die via whatsapp haar aandacht proberen te winnen. Met pakkende tools en flirtzinnen wordt het whatsappen de ideale weg om leuke dates te krijgen en wellicht die ene speciale vrouw te ontmoeten voor meer.

De BerichtenBaas: succes met whatsapp

Met de cursus De BerichtenBaas behaal je met garantie succes via whatsapp. Je leert hiermee namelijk welke zinnen je effectief in kunt zetten om ervoor te zorgen dat die ene speciale vrouw interesse voor je krijgt.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de vraag: ‘hoe weet je of zij je leuk vindt via whatsapp?’, aangezien je met vertrouwen het ene berichtje na het andere haar kant opstuurt. Je werkt aan je houding, je gevoel voor eigenwaarde en leert hoe je als man het hart van een vrouw kunt winnen.

Met de juiste woorden en zinnen heeft het online appen geen geheimen meer voor je en voel je feilloos aan wanneer je haar interesse voor je hebt gewonnen. Als je onzeker bent over hoe je via whatsapp het contact moet leggen, dan is dit bij uitstek de aangewezen cursus voor jou.

  Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook beter worden met vrouwen via online dating?
  • Je wilt direct haar aandacht en de gesprekken vloeiend laten lopen?
  • Dan kan dit misschien een oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil direct beter worden met online dating!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *