Wat vinden vrouwen lekker aan mannen?

We gaan er uitgebreid op in met deze 12 tips!

Je hebt je ongetwijfeld al meermaals afgevraagd wat vrouwen lekker vinden aan mannen. Natuurlijk hebben de mooie mannen een streepje voor.

Maar schaar jij je niet tot die categorie? Of behoor je daar wel toe, maar blijft het succes gewoonweg uit?

Bedenk dan dat je karakter en uitstraling een nog veel belangrijkere rol spelen. Lief zijn en zorgzaamheid zijn antwoorden die we van zowel mannen als vrouwen horen wanneer wordt gevraagd wat ze aantrekkelijk vinden aan het andere geslacht. Maar is dat het enige?

Nee! Vrouwen willen een man die meer te bieden heeft. Wat vinden vrouwen lekker aan mannen? Hieronder lees je het.

1. Een man moet zelfvertrouwen uitstralen

een man die zelfverzekerd is

Zelfvertrouwen helpt je op alle levensvlakken. Ook aan de mate waarin vrouwen je aantrekkelijk vinden.

Zelfverzekerdheid, zonder arrogant te worden, is een van de belangrijkste factoren om een vrouwenmagneet te worden. Waarom? Zelfverzekerde personen stralen uit dat ze controle hebben en succesvol zijn. Mannen met zelfvertrouwen vallen veel meer op dan mannen die niet over die eigenschap beschikken.

Vrouwen vinden zelfverzekerde mannen intrigerend en zijn benieuwd wat precies hetgeen is wat hen zo veel zelfvertrouwen geeft.

2. Een man dient over sociale intelligentie te beschikken

Mannen die zich laten omringen door anderen, of dat nu familie of vrienden zijn, worden als aantrekkelijker gezien dan andere mannen. Op de vraag ‘wat vinden vrouwen lekker aan mannen’ is sociale intelligentie dan ook een belangrijk antwoord.

Deze eigenschap is zelfs nog belangrijker dan fysieke aantrekkelijkheid. Mannen die op uiterlijk een laag rapportcijfer scoren, maar vriendelijk en communicatief zijn, worden door vrouwen aantrekkelijker gevonden dan knappe mannen die minder sociaal zijn.

3. Eerlijke en transparante communicatie

Zonder al te diep in de wetenschappelijke details te duiken: wanneer iemand zijn emoties helder weet te uiten, gaat bij anderen het zogeheten beloningssysteem aan.

Wanneer wij iemand zijn emoties zien tonen, vinden we de ander aantrekkelijker. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geldt dat niet alleen voor vrouwen die zich uiten, maar ook voor mannen.

Nu betekent dat natuurlijk niet dat je op de eerste date al het achterste van je tong moet laten zien en snikkend over vervelende ervaringen moet gaan vertellen, maar eerlijke en transparante communicatie is zonder twijfel iets wat vrouwen lekker vinden aan mannen.

4. Een goede dosis humor

Deze mag natuurlijk niet aan het lijstje ontbreken. Ook hier willen we je niet bombarderen met saaie, wetenschappelijke feiten, maar humor is wederom iets wat het beloningssysteem van je brein activeert.

Dit is hetzelfde gebied dat ook actief wordt wanneer je geniet van chocolade of een goede vrijpartij. Wat vrouwen lekker aan mannen vinden, is dat zij hen aan het lachen kunnen maken. Niet voor niets noemen vrouwen dan ook vaak dat ze op zoek zijn naar iemand met een goede dosis humor.

5. Een optimistische instelling

Wat vrouwen ook lekker vinden aan mannen, is optimisme. Wanneer je positief bent ingesteld en geneigd bent de zonnige kant van het leven te bekijken, weet je anderen te inspireren en te motiveren.

Een optimistische instelling is nauw verbonden met de mate van zelfvertrouwen.

Optimistische personen hebben vertrouwen in een goede afloop en hebben het gevoel dat ze dit in eigen hand hebben. Zorg er wel voor dat je het niet overdrijft en wordt gezien als een man die te lichtzinnig over dingen denkt en zaken te rooskleurig voorstelt. Na de datefase zal dit je duur komen te staan!

6. Een sterke houding

De meeste communicatie verloopt non-verbaal. Een zelfverzekerde sterke houding is dan ook iets wat vrouwen lekker vinden aan mannen.

Druk je schouders naar achteren en je borst naar voren. Sta rechtop en houd je hoofd geheven. Op deze manier straal je kracht uit. Hét bewijs dat je niet groot en gespierd hoeft te zijn om indruk te kunnen maken.

7. Een goede persoonlijke verzorging

Het feit dat uiterlijk een veel kleinere rol speelt en vrijwel alles wat vrouwen lekker aan mannen vinden met uitstraling en karakter te maken heeft, neemt natuurlijk niet weg dat een goede persoonlijke verzorging van cruciaal belang is.

een goede verzorging

Vrouwen vinden het aantrekkelijk wanneer je goed voor jezelf zorgt.

Een sixpack en een zongebruind lichaam zijn niet nodig; een gedoucht lichaam en een verzorgd gebit, haarstijl en kleding wel. Een te overdreven focus op je uiterlijk kan er zelfs voor zorgen dat ze vermoedt dat je jouw lichaam op nummer één zet, en daar is geen enkele vrouw naar op zoek.

8. Wees subtiel en loop niet te hard van stapel

Op de vraag ‘wat vinden vrouwen lekker aan mannen’ antwoorden ook nu nog veel mensen: een man die écht voor ze gaat en dat laat merken.

En alhoewel dat zeker waar is, bereik je het tegenovergestelde wanneer je signalen niet subtiel genoeg is en je veel te snel wilt. Je kunt laten merken dat je haar leuk vindt, maar overdonder haar niet. Slijmen is al helemaal uit den boze, daarmee val je binnen de kortste keren door de mand.

Bovendien kunnen vrouwen wel eens denken dat je alleen op zoek bent naar iemand om de honger van je libido te stillen.

9. Neem de verantwoordelijkheid

Wat vrouwen ook lekker vinden aan mannen, is wanneer zij verantwoordelijkheid nemen.

Vrouwen zijn op zoek naar een man die weet waar hij voor staat, hier zijn best voor doet en erachter aan gaat wanneer hij een doel voor ogen heeft. Maar ook een man die de hand in eigen boezem steekt wanneer hij zich realiseert dat hij iets fout heeft gedaan.

Het laatste waar dames naar op zoek zijn, zijn mannen die veel praatjes verkopen, maar uiteindelijk niks waarmaken.

10. Wees een man met passie en ambitie

Een man die een duidelijk doel heeft en ergens gepassioneerd over is; dat is wat vrouwen lekker vinden aan mannen. Een passie kan over alles gaan: een bepaalde sport, muziek, of misschien zelfs wel een zakelijk project.

En het mooie is: je hoeft er echt niet in uit te blinken. Alleen al het feit dat je je dromen najaagt, maakt je begeerlijk. Bovendien zal een vrouw vermoeden dat je haar met dezelfde hartstocht zult bejegenen, wat haar nog geïnteresseerder maakt.

11. Toon intelligentie

Je hoeft niet cum laude te zijn afgestudeerd of bij de NASA te werken om als intelligent te kunnen worden beschouwd.

Intelligentie is zoveel meer dan alleen een hoog IQ. Het gaat om ervaring, probleemoplossend vermogen, sociale kennis en normen en waarden. Maar ook om het tonen van interesse in zaken die vandaag de dag actueel zijn.

Wat vrouwen lekker vinden aan mannen, is een intelligentie die meerdere van deze aspecten behelst.

12. Wees een aardig persoon

Aan het begin van het artikel vermoedde je wellicht dat we een lief, aardig karakter als weinig belangrijk beschouwden. Niets is echter minder waar. Alhoewel andere dingen net zo belangrijk zijn, mogen ook deze eigenschappen niet ontbreken.

Onderzoek na onderzoek wijst uit dat je als fysiek knapper wordt beoordeeld wanneer je een vriendelijke persoon bent. Dit noemen we ook wel het halo-effect. Vriendelijkheid is dus zeker wel iets wat vrouwen lekker vinden aan mannen.

Wat vinden vrouwen lekker aan mannen en waarom is dat zo belangrijk?

Stel je jezelf de vraag ‘wat vinden vrouwen lekker aan mannen’, dan denk je misschien niet meteen aan het stichten van een gezin. Voor vrouwen is dat echter net iets anders.

Laten we de wetenschap er nog één keer bijhalen. Vrouwen kunnen namelijk maar enkele kinderen krijgen en dus moet ze haar partner zorgvuldig uitkiezen.

Haar partner moet dus over voldoende positieve eigenschappen beschikken om gezond en sterk nageslacht te krijgen. Goed, wis het idee van kinderwagens nu maar weer uit je hoofd. Maar hebben we ons punt gemaakt?

Wat vinden vrouwen lekker aan mannen: dé cursus waarmee jij successen boekt

Klinken de bovenstaande tips je logisch in de oren, maar weet je niet zo goed hoe je uit de startblokken moet komen?

Laat je dan helpen door de cursus van Conversatie Koning, die een systeem heeft ontwikkeld waarmee je maximale controle uitoefent op de uitkomsten van je interactie met vrouwen. De cursus helpt je in alle situaties zo aantrekkelijk mogelijk voor te komen en geeft je het zelfvertrouwen om dit te bereiken.

Uitgebreide cursus met vele bonussen

De cursus van Conversatie Koning bestaat uit zes verschillende modules en biedt je ook nog eens diverse bonussen: de bonusvideo ‘van gesprek naar zoenen in 5 simpele stappen’, ‘Comebacks voor al haar bijdehante opmerkingen en ‘overdag ontmoeten, zoenen en meenemen’.

Alle materialen hebben een totale waarde van 581 euro. Nu betaal je er tijdelijk slechts 97 euro voor en krijg je ook nog eens 60 dagen garantie.

Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat vrouwen lekker vinden aan mannen? Dan weet je wat je te doen staat!

 Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook aantrekkelijk worden voor vrouwen?
  • Je wilt van aanspreken naar zoenen in een paar stappen?
  • Dan kan dit misschien een oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil een echte vrouwen magneet worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.