Wat een vrouw zegt en wat ze bedoelt?

Deze tips kunnen je verder helpen!

Veel mannen worstelen met een twijfel over hoe ze de interesse van een vrouw kunnen winnen.

Vaak blijft het onduidelijk welke houding of zinnen effectief zullen zijn om de aandacht van een vrouw te krijgen of te behouden.

Wanneer je op een vrouw afstapt, kan dit spannend aanvoelen. Vol goede moed loop je op haar af in de hoop dat het gesprek vanzelf gaat en er een leuke klik ontstaat, echter blijkt het in de praktijk nog wel eens tegen te vallen.

Het blijft ergens wellicht ongrijpbaar aanvoelen wat een vrouw nu werkelijk in een man verlangt, waardoor het lastig wordt om hierop in te spelen. Wil ze juist dat je je schappelijk opstelt, of ervaart ze dit juist als te mak en zoekt ze juist een meer assertievere houding?

Wat een vrouw zegt en wat ze bedoelt, blijkt daarbij ook vaak nog wel eens verschillend uit te pakken.

Hierdoor wordt het helemaal lastig om de juiste woorden te vinden die haar versteld doen staan over je persoonlijkheid. Gelukkig zijn er diverse manieren te bedenken om zekerheid in de chaos aan te brengen en voor jezelf meer houvast tijdens het daten te vinden.

Mot door onduidelijkheid

vrouwen niet begrijpen

Als je reeds een relatie hebt met een leuke vrouw, kun je ervaren dat het in stand houden van een goede verbinding een uitdaging kan zijn.

Een vrouw gaat er ergens vanuit dat je al haar signalen moeiteloos opvangt, interpreteert en implementeert in een zorgzame en attente reactie terug, toch gaat dit in de praktijk nog weleens mis.

Dit kan uitmonden in een ruzie, zonder dat je werkelijk de intentie had om geen begrip op te brengen voor wat ze je heeft verteld. Opmerkingen als ‘je luister nooit naar me’ of ‘dat is niet wat ik bedoelde’ zijn veelvoorkomend en je bent geenszins de eerste die overspoeld wordt door een onverwachte golf aan verwijten.

Erachter komen wat je vriendin precies bedoeld heeft, zet je vaak genoeg waarschijnlijk voor een verwarrende uitdaging. Wat een vrouw zeg en wat ze bedoelt, komen zeker niet altijd overeen. Het kan je in het ongewisse laten, waardoor er miscommunicatie optreedt en er mot ontstaat.

Om een relatie met een vrouw leuk te houden, is het zeker verstandig om je bewust te maken van wat haar bezig houdt en hoe je haar woorden kunt interpreteren.

Ook wil je niet gelijk worden afgewezen wanneer je tijdens het uitgaan net de verkeerde insteek blijkt te hanteren, zodra je een gesprek aanvangt met een aantrekkelijke vrouw. Genoeg reden om te ontdekken wat een vrouw bedoelt met wat ze zegt.

Door schuld en schande wijs worden

Het ontcijferen van wat een vrouw zegt en wat ze bedoelt kan jaren kosten. Als je een vrouw wilt versieren of reeds een leuke vrouw aan de haak hebt geslagen, wil je dat dit soepel en gezellig verloopt.

Wisselende signalen tussen wat er gezegd wordt of daadwerkelijk bedoeld, maken het lastig om precies te weten hoe je moet schakelen. Je wilt voorkomen dat je haar afschrikt of dat ze je gelijk inruilt voor iemand die de kunst van tegenstrijdige communicatie beter verstaat.

Vaak kost het meerdere relaties voordat je op dat niveau aan wijsheid en inzicht beland bent.

Waar de initiële toenadering tot een mooie vrouw of het onderhouden van een relatie je al voor de nodige uitdagingen stellen en tijdrovend zijn, wordt het doorzien van de achterliggende intenties in haar woorden haast een onoverkomelijke opgave.

In plaats van door schuld en schande wijs worden, zijn er gelukkig genoeg tips en trucs te bedenken, die jou in het voordeel plaatsen en in staat stellen om de code te kraken.

Door zelf het heft in eigen hand te nemen, neem je het voortouw en beschik je zelf over de teugels om de communicatie met jouw potentiële date of liefdesrelatie aan te sturen. Je hoeft je zo een stuk minder onzeker en verloren te voelen. Ze zal zich juist meer tot jou richten.

Het spel der verwarring

Doordat onduidelijk blijft wat een vrouw zegt en wat ze bedoelt, houdt ze de controle over de situatie. Ze geeft jou de indruk dat er meer is dan je hebt opgemerkt of attent in bent geweest.

Dit houdt je in een continue verwarring, waardoor je blijft uitreiken en zoeken naar manieren om het juist te doen. Je wilt haar immers voor je winnen en haar gelukkig maken. Door niet duidelijk te communiceren wat ze bedoelt, maar eerder te verwachten dat jij alsnog wel volledig begrijpt wat verwacht wordt, behoud jij een gevoel van tekortschieten.

Een spel der verwarring wordt zo uitgezet, waardoor je nooit geheel weet waar je aan toe bent. Het is echter zeker mogelijk om hierin als winnaar uit de bus te komen en de dynamiek te draaien in eigen voordeel. Beiden kunnen jullie dit spel spelen, zonder dat het vervelend wordt.

Het kan namelijk een extra dimensie binnen de onderlinge interactie brengen, waardoor je juist haar aandacht voor je kan winnen. In plaats van haar tot verveling te brengen of irritaties te veroorzaken, zal ze onder de indruk zijn van je assertiviteit en zelfverzekerde houding.

Tip 1. Kies je woorden zorgvuldig

Met de juiste woorden en zinnen kun je haar versteld doen staan van je persoonlijkheid. Doorgaans zal ze de gebruikelijke clichépraat gewend zijn en in eerste instantie je testen op je communicatie skills.

Ook de mate waarin je interesse in haar hebt en haar kunt begrijpen, wordt uitvoerig getest. Om hier zorgvuldig mee om te gaan en als potentiële kanshebber tevoorschijn te komen, is het belangrijk dat je je woorden zorgvuldig kiest.

Met de juiste flirtzinnen zet je de communicatie naar eigen hand en ben je minder vatbaar voor represailles als je niet geheel juist hebt ingeschat wat ze je probeerde te vertellen. Wat een vrouw zegt en wat ze bedoelt, lijken soms twee verschillende dingen.

Toch is het belangrijk dat je haar weet te overtuigen van je goede bedoelingen. Met de juiste woorden krijg je haar weer snel aan jouw kant en zal ze het door de vingers zien wanneer je bepaalde signalen hebt gemist of als de interpretatie te wensen overlaat.

Overtuigende zinsopbouw en een aanstekelijke houding maken veel goed en je zult bemerken dat je een stuk minder zelfbewust dergelijke situaties het hoofd kunt bieden. Waar je eerder nauwelijks op woorden kunt komen, zul je je nu een stuk minder druk maken als je niet direct het verschil doorhebt in wat een vrouw zegt en wat ze bedoelt.

Tip 2. Geef haar wat tijd

Wanneer je een houding met meer zelfvertrouwen aanwent, zul je eenvoudiger kunnen schakelen als blijkt dat wat een vrouw zegt en wat ze bedoelt, niet overeenkomen.

In plaats van je schuldig voelen of uit alle macht haar tegemoet te komen, zul je gemakkelijker afstand kunnen houden. Door haar wat tijd te geven, zal ze gaan inzien dat het gewoonweg niet geheel duidelijk is overgekomen wat ze bedoelde te zeggen en zal haar initiële reactie wat kunnen bedaren.

Je neemt ook voor jezelf wat ruimte in, zodat je minder wordt meegenomen in de veronderstelling dat je haar bewust niet hebt willen begrijpen.

Door beiden even een pauze in te lasten, zal de communicatie op een later moment meer op één lijn liggen, waarbij wederzijds begrip meer kan worden opgebracht.

Het is dan ook verstandig om aan een gevoel van eigenwaarde te werken, zodat je met meer zelfvertrouwen in een potentiële relatie stapt.

Communicatie kan een hele uitdaging blijken en dan is het belangrijk dat je hier op een goede manier mee omgaat. Door zowel voor jezelf als haar even afstand te nemen, komt er weer ruimte voor begrip en toenadering.

Verbeterde communicatie door cursus ‘De Conversatie Koning’

Om je communicatie skills aan te scherpen, neem je deel aan de cursus ‘De Conversatie Koning’. Ervaren coaches hebben een duidelijk programma opgesteld, waarmee je eenvoudiger met een mooie vrouw in gesprek kunt komen.

Ook in een bestaande relatie is communicatie key voor het behoud van geluk en gezelligheid. Het mysterie tussen wat een vrouw zegt en wat ze bedoelt, wordt eenvoudig ontrafeld door effectieve technieken op gebied van spraak, houding en communicatie.

Je leert jezelf een zelfverzekerde houding aan, waarmee je elke vrouw kunt imponeren.

Mocht je een keer de plank misslaan, dan red je jezelf heel eenvoudig door de juiste zinnen of woorden uit te spreken. Ze zal nooit lang boos op je blijven, wanneer je het geheim van communicatie met een vrouw leert ontrafelen.

Je vermogen om met haar te praten en gerust te stellen, zal aanzienlijk toenemen met positieve resultaten en liefdesgeluk als uitkomst.

Wordt de ideale partner en meld je aan voor deze verhelderende cursus.

 Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook beter worden met vrouwen?
  • Je wilt beter met haar kunnen communiceren?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 1500 mensen zijn je al voorgegaan!
Ja! Ik wil direct beter worden met vrouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *