Hoe je een vrouw kunt versieren via de app: praktische tips voor mannen

Vrouwen versieren kan lastig en spannend zijn, zeker wanneer je dit via een dating app probeert te doen.

Misschien heb je het al verschillende keren geprobeerd, maar tot nu toe zonder succes.

Met een aantal praktische tips helpen we je graag om je dating app profiel te verbeteren en om een leuk gesprek te beginnen. Zo vergroot je je kans op een date via de populairste dating apps van het moment. 

De datingapps

online dating app

Natuurlijk is het leuk om iemand in het echt te ontmoeten, maar dit blijkt in de praktijk toch vaak lastig. Je komt bijvoorbeeld weinig nieuwe mensen tegen, omdat je een vaste sociale kring hebt. Of iedere keer wanneer je iemand leuk vindt, blijkt dat ze al een relatie heeft.

Een vrouw versieren via een dating app is dan een echte uitkomst. Je ontmoet gemakkelijk verschillende single vrouwen en kunt op basis van hun profiel selecteren wie er wel en niet bij je past. Een aantal populaire dating apps van dit moment zijn: Tinder, Bumble en Happn.

Tinder

Tinder is misschien wel de bekendste en meeste populaire dating app. In de afgelopen jaren hebben al miljoenen mensen elkaar succesvol ontmoet via deze app. Via de app krijg je vrouwen te zien die voldoen aan jouw opgegeven criteria.

Swipe naar links wanneer je geen interesse hebt en swipe naar rechts wanneer je de vrouw in beeld leuk vindt. Als jullie allebei naar rechts hebben geswipet, kunnen jullie een gesprek beginnen.

Tinder is laagdrempelig en zowel geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een vaste relatie als voor mensen die een leuke nacht willen.

Bumble

De app Bumble is iets nieuwer, maar in de basis vergelijkbaar met Tinder. Ook hier maak je een profiel aan en krijg je foto’s en profielen te zien van potentiële matches.

Het grote verschil met Tinder is dat vrouwen het initiatief krijgen op Bumble.

Wanneer je een match bent met een vrouw, moet zij het gesprek openen en kun jij dat als man niet doen. Zeker op Bumble is dus je profiel erg belangrijk en moet het leuk genoeg zijn voor een vrouw om een gesprek te beginnen.

Happn

De datingapp Happn maakt ook gebruik van de locatie, maar op een andere manier dan Tinder en Bumble.

Op Happn zie je namelijk alleen potentiële matches die bij jou in de buurt zijn geweest. Je bent elkaar dus al – vaak onbewust – tegengekomen, bijvoorbeeld in de trein of in een café.

Deze app is met name leuk voor mensen in grotere steden waar je langs veel mensen komt. Wanneer je elkaar allebei een like geeft op Happn, ben je een match en kun je een gesprek aangaan.

Hoe maak je een aantrekkelijk profiel?

een man met een telefoon

Een belangrijk onderdeel van een vrouw versieren via een app is om een goed en aantrekkelijk profiel te hebben.

Natuurlijk is dit een kwestie van smaak en zal nooit iedereen je profiel leuk vinden, maar er zijn wel een aantal dingen die je kunt doen om op eruit te springen.

Hierbij kun je denken aan de foto’s die je plaatst, net als de beschrijving op je profiel. Wanneer je dit goed aanpakt, vergroot je in ieder geval je kans op positieve reacties.

  

Je profielfoto

De foto’s die je kiest op je datingprofiel zijn ontzettend belangrijk. Dit is toch de eerste indruk die iemand van je krijgt en daarom is het belangrijk om voor de juiste foto’s te kiezen.

Veel mensen denken dat je heel knap moet zijn om goed te scoren op dating apps, maar het gaat juist om het soort foto’s dat je plaatst en hoe je hiermee overkomt.

Dit is veel belangrijker dan knap zijn. Wanneer je foto aan een aantal eisen voldoet, zal je merken dat je het beter doet op dating apps.

Eisen waaraan een goede profielfoto voldoet

Om een vrouw te versieren via een app moeten je foto’s aan een aantal eisen voldoen. Het is belangrijk dat je goed te zien bent op de foto. Kies dus geen profielfoto waar je ergens in de verte te zien bent, met nog tien andere mensen opstaat of die niet scherp genomen is.

Daarnaast is het ook belangrijk dat je profielfoto recent is. Kies dus geen foto van vijf jaren geleden waarop je er nog heel anders uitzag dan nu. Je wilt namelijk dat je overkomt zoals je nu bent en dat een vrouw geen verkeerd beeld van je krijgt.

Wanneer je een foto kiest of gaat maken, is het belangrijk dat je er verzorgd uitziet en dat je kleren goed passen. Zo maak je direct al een positievere indruk.

Soorten foto’s die het goed doen

Er zijn een aantal foto’s die het goed om een vrouw te versieren via de app. Als eerste foto kun je het beste voor een close-up met je bovenlichaam kiezen. Zorg ervoor dat je een vriendelijke glimlach op je gezicht hebt, zodat je een spontanere en leukere indruk maakt.

Op de andere foto’s die je upload is het geen probleem wanneer er meer mensen opstaan, maar zorg ervoor dat je alleen op je profielfoto staat. Op andere foto’s kun je je zorgzame kant laten zien, bijvoorbeeld door een foto met je huisdier te plaatsen.

Ook actieve foto’s die iets over je hobby’s zeggen, laten zien dat je een interessant leven leidt en geven meteen gespreksstof. Laat ook een foto met vrienden of familie zien, waaruit blijkt dat je sociaal bent en mensen graag tijd met je doorbrengen.

Schrijf een profieltekst die de aandacht trekt

Om een vrouw te versieren via de app zijn niet alleen foto’s belangrijk, maar ook de tekst die je op je profiel zet. Je kunt jezelf een hoop tijd besparen door eerlijk en direct te zijn op je profiel.

Geef hier aan waar je naar op zoek bent, zodat je geen mensen aantrekt die toch niet bij je passen. Wil bijvoorbeeld graag een sportieve partner of iemand die net als jij van uit eten gaan houdt? Geef dit aan op je profiel, zodat ook alleen mensen reageren die zich hierin kunnen vinden.

Daarnaast moet je ook eerlijk zijn over jezelf. Zeg bijvoorbeeld niet dat je gek bent op sporten, wanneer je liever op de bank ligt. Dit komt snel genoeg uit en zo maak je juist een negatieve indruk.

Een positieve houding

Het is belangrijk dat je een positieve houding aanneemt op een datingapp, zodat vrouwen je ook positief gaan bekijken. Vertel een aantal kenmerkende dingen over jezelf op je profiel, zoals je hobby’s, wat je voor werk doet of waar je blij van wordt.

Negatieve dingen kun je het beste vermijden. Vind je je werk niet heel leuk? Dat hoeft niet op je profiel benoemd te worden. Ook wanneer je heel graag een partner wilt of vervelende ervaringen hebt gehad, hoef je dit niet direct te benoemen.

Een wanhopige of negatieve indruk stoot vrouwen namelijk af.

Hoe begin je een gesprek?

Met een interessant profiel zal je waarschijnlijk een aantal matches weten te krijgen. Nu komt eigenlijk het lastigste gedeelte: hoe begin je een gesprek om een vrouw te versieren via de app?

Voordat je een gesprek begint, is het verstandig om haar profiel nog eens goed te bekijken. Vaak kun je hier informatie vinden die je kan helpen om een leuk gesprek te beginnen, zodat je niet alleen hallo zegt of vraagt hoe het met haar gaat.

Wanneer ze bijvoorbeeld een hobby benoemd of iets zegt over haar werk kun je hier een specifieke vraag over stellen. Dit laat zien dat je interesse hebt en haar profiel ook echt hebt bekeken.

Wees grappig en geïnteresseerd

Om een vrouw te versieren via de app is het belangrijk om grappig en geïnteresseerd over te komen. Dit betekent niet dat je de hele tijd geforceerde grapjes moet maken, maar je kunt wel af en toe met humor op haar reageren.

Dit zorgt ervoor dat een vrouw je leuker gaat vinden. Daarnaast is het belangrijk om geïnteresseerd over te komen en enige moeite te doen.

Antwoord dus niet standaard met één woord, maar geef een iets uitgebreider antwoord en vraag ook iets terug. Wanneer je een aantal leuke berichten heen en weer hebt gestuurd, kun je de vrouw op date vragen, bijvoorbeeld om samen een drankje te doen.

Leer meer over vrouwen versieren via de app

Blijf je het lastig vinden om een vrouw te versieren via de app? Of boek je nog steeds geen succes?

Dan is de cursus BerichtenBaas iets voor jou.

een online date

Tijdens deze cursus volg je een aantal videomodules waarin je leert om een vrouw te versieren via de app. Je leert hoe je gesprekken kunt voeren die ook daadwerkelijk tot een date leiden en wordt zo zelf een echte BerichtenBaas.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij nou ook een echte berichtenbaas worden worden?
  • Je wilt elke vrouw kunnen versieren via de app?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil beter worden met vrouwen via de app!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *