Hoe kan je een vrouw verliefd op je laten worden? Van datingapp tot succesvolle date

Datingapps zijn een goede manier om iemand te ontmoeten, zeker wanneer je in het echte leven weinig nieuwe mensen tegenkomt.

Je hebt al je vaste vrienden en hobby’s en dan is het lastig om via die weg iemand te ontmoeten. Gelukkig bieden datingapps een uitkomst en zijn ze een makkelijke manier om een connectie te maken.

Wanneer je datingprofiel op de goede manier is ingericht en je weet hoe je een gesprek moet voeren, vergroot dit je kans om een date te krijgen en vervolgens ook om een leuke avond te hebben.

Begin bij een aantrekkelijk profiel

Een eerste stap in de online datingwereld is om een aantrekkelijk profiel te maken. Want hoe kun je een vrouw verliefd op je laten worden?

Zonder een aantrekkelijk profiel krijg je waarschijnlijk weinig matches en heb je minder kans om indruk te maken op een vrouw. Een aantrekkelijk profiel is dus een eerste stap richting succesvol online daten.

Gelukkig zijn er allerlei tips die je kunnen helpen om je profiel op aantrekkelijkere wijze vorm te geven, zodat je meer kans op matches en dates hebt.

Je profielfoto

fotograaf

De allereerste indruk die iemand van je heeft is gebaseerd op je profielfoto, de eerste foto die op je profiel te zien is.

Vaak denken mannen dat je ontzettend knap moet zijn om een succesvolle foto te uploaden, maar dat is niet waar. Bij profielfoto’s gaat het met name om je uitstraling en hoe je persoonlijkheid naar voren komt in de foto’s.

Zorg er daarom voor dat je foto’s aan een aantal eisen voldoen, zodat je meer aandacht krijgt op de datingapps.

Hoe ziet een goede profielfoto eruit?

Het is belangrijk dat je goed te zien bent op je eerste profielfoto, zodat een vrouw weet wie je bent en hoe je eruit ziet. Een wazige foto waar je ergens in de verte staat of een foto met je vriendengroep zijn dus niet geschikt als eerste foto.

Dit geeft geen duidelijk beeld van je en dat is voor veel vrouwen een reden om niet verder naar je profiel te kijken. Een close-up met je bovenlichaam is ideaal als eerste foto. Zorg voor een vriendelijke glimlach en uitstraling zodat je een positieve indruk maakt.

Daarnaast is het belangrijk om een recente en representatieve foto te kiezen. Vijf jaar geleden zag je er misschien wel heel anders uit, dus dat geeft een vertekend beeld.

Welke foto’s kun je verder nog plaatsen?

Eén foto is vaak niet genoeg en vrouwen willen liever iets meer van je zien. Naast de close-up die je als profielfoto kiest, kun je nog een aantal andere foto’s toevoegen. Laat bijvoorbeeld zien dat je zorgzaam bent door een foto met je hond of je kleine neefje te uploaden.

Vrouwen houden van zorgzame mannen en deze foto straalt zorgzaamheid uit.

Verder kun je laten zien dat het leuk is om tijd met je door te brengen en dat je een interessant leven hebt. Dit doe je aan de hand van foto’s met je vrienden of familie of foto’s waarop je een hobby uitoefent. Je kunt zo gemakkelijk je persoonlijkheid naar voren brengen in foto’s.

Een positieve tekst op je profiel

Zelf wil je waarschijnlijk ook graag een vrouw met een positieve houding daten en andersom geldt dat ook voor vrouwen. Zorg er dus voor dat je in je profieltekst een positieve houding aanneemt. Vind je je werk bijvoorbeeld niet zo leuk?

Dit hoeft niet direct op je profiel benoemd te worden. Ook vervelende ervaringen met daten in het verleden hoeven niet beschreven te worden. Zowel een negatieve als wanhopige houding is een afknapper voor veel vrouwen.

Laat in plaats hiervan zien wat je waardeert in het leven en dat je leuk bent om tijd mee door te brengen.

Laat weten waar je naar op zoek bent

Je wilt graag dat een vrouw verliefd op je wordt en dat je een leuke relatie krijgt, maar daarvoor is het wel belangrijk dat iemand bij je past. Hier kom je vooral achter door met iemand op date te gaan, maar je kunt er via je profiel ook voor zorgen dat je alleen mensen aantrekt die bij je passen.

Wil je bijvoorbeeld graag een sportieve partner met wie je veel activiteiten kunt ondernemen? Door dit aan te geven op je profiel verklein je de kans dat je vrouwen aantrekt die hier helemaal niet van houden. Zo krijg je betere matches en verspil je geen tijd aan mensen die niet bij je passen.

Van gesprek naar date

Het is zover: je hebt een aantal matches op de datingapp. De volgende stap om ervoor te zorgen dat een vrouw verliefd op je wordt, is om een gesprek aan te gaan. Kijk nog eens goed op haar profiel en stel hier een vraag over of maak een grappige opmerking naar aanleiding wat je al van haar weet.

Heb je geen aanknopingspunten? Stel haar dan gewoon een leuke vraag en voorkom dat je alleen hallo zegt of vraagt hoe het met haar gaat. Je wilt eruit springen tussen de verschillende berichten die ze krijgt.

Wanneer jullie dan een leuk chatgesprek hebben, kun je haar na een tijdje mee op date vragen.

Leuke eerste dates

Een eerste date met iemand is spannend en je weet nooit hoe het uit gaat pakken. Een goede keuze voor een eerste date is dan ook om samen iets te gaan drinken. Wanneer jullie het echt leuk hebben, kunnen jullie meerdere drankjes doen en kan de avond lang duren. Klikt het helemaal niet?

Dan kun je ook na één drankje naar huis gaan en hoef je niet een ongemakkelijk diner uit te zitten. Ook een activiteit ondernemen is een goede eerste date. Dit zorgt voor gespreksstof en omdat je bezig bent, zijn korte stiltes niet erg. Daarnaast maak je direct een leuke herinnering samen en bouw je zo een band op.

Stel voldoende vragen

Het kan verleidelijk zijn om veel over jezelf te vertellen tijdens een eerste date. Je wilt graag dat ze veel over je weet en dat ze je interessant gaat vinden. Helaas pakt het juist vaak anders uit en is het een afknapper voor vrouwen wanneer je teveel over jezelf praat.

Let er dus goed op dat je haar regelmatig vragen stelt en geïnteresseerd luistert.

Onderbreek haar niet met je eigen verhalen en stel vervolgvragen naar aanleiding van haar verhaal. Natuurlijk vertel je ook wel dingen over jezelf en kun je een goed verhaal delen, maar overdrijf hier niet in en stel haar weer een vraag als je al een tijd aan het woord bent.

Complimenten geven

Vrouwen vinden het leuk om een compliment te krijgen tijdens een date, maar het is belangrijk dat je dit met mate doet.

Zo niet, wordt het al snel ongemakkelijk en kan het zelfs overkomen alsof je het niet meent. Geef dus af en toe een welgemeend compliment, bijvoorbeeld over haar humor of iets anders over haar persoonlijkheid. Vind je haar jurk heel mooi?

Ook daar kun je een compliment over geven, maar zorg ervoor dat je dit niet steeds herhaalt of dat je teveel complimenten uitdeelt op de eerste date.

Gespreksstof bedenken

Vaak loopt een gesprek op een date wel en kun je spontaan vragen verzinnen die aansluiten op het onderwerp. Vind je dit lastig? Dan kun je voor de date een aantal onderwerpen bedenken waar je het over kunt hebben wanneer het gesprek stil valt.

Stel haar bijvoorbeeld vragen over haar hobby’s en werk of bereid een aantal originele vragen voor.

Is een onderwerp klaar en weten jullie allebei niets nieuws?

Dan kun je haar de originele vraag stellen over haar favoriete herinnering of over een vakantie waar ze van droomt. Zo leren jullie elkaar beter kennen, kom je spontaan uit de hoek en voorkom je stiltes tijdens de date.

Meer leren: hoe kun je een vrouw verliefd op je laten worden?

Wanneer je veel moeite hebt met daten en goede gesprekken voeren op je dates, kun je dit verbeteren door een cursus te volgen.

Tijdens de cursus Conversatie Koning leer je gesprekstechnieken die je zullen helpen op je dates, maar ook al tijdens het chatten op datingapps. Je leert ook hoe je je stem goed kunt gebruiken en hoe je een goede houding aanneemt.

Dit helpt je om aantrekkelijker over te komen en wie weet kun je zo een vrouw verliefd op je laten worden.

Betere gesprekken zorgen in ieder geval voor aangenamere dates en vergroten je kansen op een datingapp.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook een vrouwen magneet worden?
  • Ben jij het ook zo zat om constant afgewezen te worden?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

 

Ja! Ik wil beter worden met vrouwen via online daten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *