Hoe leg je het contact als een vrouw je leuk vindt?

We gaan er uitgebreid op met deze 5 tips!

Misschien herken je het wel, het ongemak dat zich bij je voordoet als een vrouw je leuk vindt.

Een mooie, aantrekkelijke vrouw die jouw aandacht allang getrokken heeft en plotseling de indruk geeft dat ze jou ook wel ziet zitten.

Vol goede moed beweeg je zelfverzekerd haar kant op, in de hoop haar te overtuigen van het goede gezelschap dat jij voor haar kunt zijn.

Om echter na de eerste dappere interacties haar interesse steeds verder te zien afzwakken. Paniek bouwt zich langzaam in je op, naarstig op zoek naar de juiste vragen om te stellen, zodat haar aandacht op jou gericht blijft.

Toch zie je hoe ze haar blik van je wegneemt en enkel nog uit beleefdheid je vragen beantwoordt. Waar ging het mis? Op welk moment veranderde je van een zelfverzekerde Don Juan in een hopeloze Steve Urkel. De moed kan je letterlijk in de schoenen doen zinken.

Stel je gerust met de gedachte dat het gros van de mannen moeite heeft om de juiste interactie te vinden, zelfs wanneer ze bemerken dat ze zowaar een kans maken. Gelukkig zijn er voldoende waardevolle tips die je kunnen helpen jezelf een houding te geven.

De impact van een aantrekkelijke vrouw

Als een vrouw je leuk vindt, is dit natuurlijk geweldig. Je beeldt je gelijk in hoe het zou zijn als het werkelijk ergens toe zou leiden.

Je hebt alles op orde: een goede baan, leuke vrienden, een rijk sociaal leven en weet jezelf staande te houden als geloofwaardige vakman binnen belangrijke zakelijke meetings.

Niemand veegt de vloer met jou aan, dus je hebt geen enkele reden om je onzeker te voelen als het gaat over wat je te bieden hebt als persoon. Toch wordt het vaak een geheel ander verhaal als je in gesprek komt met een leuke vrouw.

mooie vrouwen aanspreken

Helemaal lastig wordt het als je merkt dat je haar aandacht hebt getrokken en er daadwerkelijk een kans lijkt te zijn dat er iets moois kan ontstaan.

Plotseling verlaten alle gevatte woorden je als sneeuw voor de zon en lijk je in geen velden of wegen meer op de zelfverzekerde professional die in bijzijn van je collega’s als vanzelfsprekend tevoorschijn komt.

Dit kan je werkelijk uit het veld slaan en ervoor zorgen dat je je gaandeweg terughoudend opstelt. Het gesprek verloopt moeizaam en je kans is vervlogen. De klassieke uitwerking die de aanwezigheid van een mooie vrouw bij je kan teweegbrengen.

Tip 1. Val jezelf er niet op aan

Door je te realiseren dat de interactie met een aantrekkelijke vrouw een geheel ander verhaal is dan het binnenhalen van een grootschalige klant op de werkvloer, brengt alles wat meer in perspectief.

Je moet geheel andere vaardigheden aanboren om een vrouw te overtuigen dat je ook daadwerkelijk de aangewezen partner voor haar kunt zijn. Waar je als professional alle touwtjes in handen hebt, ben je op liefdesvlak mogelijk nog minder ervaren.

Ook hierin is echter training nodig om te leren hoe je een gesprek start en vooral op gang houdt als een vrouw je leuk vindt. Het stellen van standaardvragen zullen haar al snel vervelen, waardoor de communicatie snel doodloopt.

Toch wil je haar juist overtuigen van al je goede kenmerken en bijzonderheden.

Het vasthouden van zelfverzekerdheid kan echter nog weleens een uitdaging blijken. Het is belangrijk om jezelf hier vooral niet over aan te vallen. Dit trekt je enkel in meer onzekerheid, juist doordat je naarstig op zoek gaat naar perfecte woorden en niets meer vanzelf lijkt te gaan.

Te zeer proberen het goed te doen werkt dan ook doorgaans averechts. Een luchtige, nonchalante houding zorgt voor ontspanning en meer moeiteloze interactie met de vrouw van je dromen.

Tip 2. Je bent niet de enige

Een andere goede denkwijze is te beseffen dat je niet de enige bent. Voor veel mannen blijkt het lastig om een goed, innemend gesprek te voeren wanneer ze in contact komen met een aantrekkelijke vrouw.

Zeker als je minder gewend bent om vrouwen aan te spreken op flirterige wijze, zal dit ongemakkelijk aanvoelen en het een aftasten blijven van wat wel of niet werkt.

Ondanks dat het sommige mannen als vanzelf lijkt af te gaan, zijn er genoeg mannen die met zichzelf worstelen om de juiste gespreksstof te vinden en een soepel gesprek te voeren.

De spanning van het moment, de toenadering die gemaakt zal moeten worden en de hoogstaande verwachtingen die je jezelf oplegt, geven alle ruimte om volstrekt voor paal te komen staan.

En als een vrouw je leuk vindt, wil je juist dat je een goede indruk maakt. Je staat hierin geenszins alleen, het kost veel mannen moeite om hier een goede draai aan te geven.

Tip 3. Wen jezelf een gespreksstijl aan

Gelukkig zijn er manieren om jezelf aan te leren hoe je de communicatie start als een vrouw je leuk vindt.

Er bestaan namelijk voorbeeldzinnen waarmee je altijd een goede eerste indruk kunt maken. Je zult versteld staan van het gemak waarmee je vrouwen voortaan aanspreekt en de reacties die je erdoor zult ontvangen. Als het je lukt om een welgeplaatste opmerking te maken, dan kun je een vrouw zeker voor je winnen.

De dame in kwestie zal je in een geheel ander licht zien staan, dan wanneer je de gebruikelijke gespreksonderwerpen hanteert. In plaats van snel verveeld te raken, zal ze als stroop aan je lippen blijven hangen, wellicht met een lustvolle zoen als extra bonus.

Wanneer je het geheim van de pakkende one-liners hebt ontdekt, is geen enkel gesprek op het liefdespad meer een opgave.

Als je meer zelfvertrouwen wilt opbouwen op amoureus vlak, dan loont het om jezelf in deze gesprekstechnieken te verdiepen. Spontaan verlammende paniekaanvallen zodra je een gesprek wilt aanknopen met een mooie vrouw, behoren dan snel tot een lang vergeten verleden.

Tip 4. Trek haar aandacht

Voordat een gesprek tot stand komt, is het belangrijk dat je haar volledige aandacht weet te trekken.

Als een vrouw je leuk vindt, merk je dat vanzelf. Ze zal meer in je richting kijken en naar je lachen. Om haar blik op jou gevestigd te houden, zul je echter wel wat moeite moeten doen. Zolang de paniek je bekruipt over wat er allemaal mis kan gaan, zul je jezelf niet van je beste kant kunnen laten zien.

Met een vol arsenaal aan gesprekstechnieken sta je een stuk sterker in je schoenen en weet je dat je haar versteld kunt doen staan met intrigerende opmerkingen of interessante zinnen. Het begint echter bij jezelf, bij het opbouwen van zelfvertrouwen in je eigen communicatieve vaardigheden.

Zelfs als je gesprekspartner een waanzinnig aantrekkelijke vrouw blijkt te zijn.

Ga bewust hiermee aan de slag en leer jezelf kennen op een geheel nieuw level als het aankomt op de liefde. Van onzeker, nerdy gebrabbel overweldig je haar met authentieke gespreksstof die haar oren doen rinkelen. Je raakt zelf overtuigd van je skills en dit draagt bij aan een geheel nieuw elan in zelfverzekerd voorkomen.  

Tip 5. Voorbereiding is de sleutel

Als je enkele bewezen one-liners kunt inzetten om het gesprek te beginnen, weet je zeker dat je ieder denkbare situatie aan kunt. Een goede voorbereiding is het halve werk en je zult versteld staan wat dit voor je gevoel van zelfvertrouwen doet.

Iets wat je natuurlijk direct uitstraalt en door in het oog valt. Je kunt erop vertrouwen dat pijnlijke stiltes tot het verleden behoren. Je bent in staat om saaie vragen om te buigen naar indrukwekkende opmerkingen, die haar interesse nog verder zullen wekken.

Als een vrouw je leuk vindt, zal ze je bovendien gaan uitdagen. Met een pakket aan bewezen flirtzinnen weet jij precies hoe je hierop moet inspelen. Ze zal waarderen hoe je jezelf weet te redden en inhaakt op haar bedachtzame keuringen.

Het gesprek verloopt amicaal en flirterig en zal haar doen overtuigen langer bij jou in de buurt te willen blijven.

Een effectieve voorbereiding geeft je een voorsprong die enkel in je voordeel zal uitwerken. Je weet precies wanneer je de juiste emoties in het gesprek moet inbrengen, om haar helemaal geïnteresseerd te krijgen.

De Conversatie Koning

Het programma ‘De Conversatie Koning’ geeft jou deze voorbereiding voor als een vrouw je leuk vindt. Dit onlineprogramma biedt jou een beproefd systeem om jouw communicatie skills aan te scherpen. Je leert hierin technieken die elk woord boeiend en vermakelijk maakt.

De grootste conversatiefouten worden aan je onthuld en je ontdekt de juiste verhouding tussen spreken en luisteren. Met vijf meest bewezen gespreksonderwerpen raak je niet uitgesproken tijdens jouw volgende date en weet je elk onderwerp interessant te houden.

Doe je voordeel met een keur aan voorbeeldzinnen om het flirten eigen te maken en de juiste woorden te vinden die haar verliefd op jou maken.

Veel mannen gingen je voor en loven de uitkomst. Word jij de volgende conversatie koning?

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook beter worden met vrouwen?
  • Je wilt direct haar aandacht en nooit meer met de mond vol tanden staan?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil direct beter worden met vrouwen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.