Pijn weghalen met je handen

Hoe je dit doet en van wie ik dit leren kan? We gaan er hieronder uitgebreider op in!

Je hebt het vast weleens gelezen: mensen die in staat zijn pijn bij anderen weg te nemen. En de kans is groot dat je je wenkbrauwen hebt opgetrokken tijdens het lezen ervan.

Pijn weghalen met de handen klinkt ons namelijk al gauw als iets zweverigs in de oren.

Maar eigenlijk noemen we het zweverig omdat we gewoonweg niet weten hoe dit precies in zijn werk gaat. Feitelijk is pijn weghalen met de handen echter iets heel natuurlijks en iets waartoe de meeste mensen na een zorgvuldige training in staat zijn.

Methodiek die steeds meer wordt geaccepteerd

Pijn weghalen met je handen is iets wat zijn origine in de Chinese en Japanse geneeskunde heeft.

Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw wordt het langzaam maar zeker steeds breder geaccepteerd. Sterker nog, steeds meer gezondheidszorgprofessionals bevelen het als aanvullende behandeling naast een reguliere behandeling aan.

In plaats van een reguliere behandeling kan het niet worden ingezet; pijn weghalen met je handen betekent namelijk niet dat je een probleem kunt genezen. Pijn weghalen met je handen is iets wat tot de natuurlijke krachten van het lichaam behoort. Iets wat we niet mogen vergeten.

Pijnlijke blokkades wegnemen en energie doen toenemen

pijn wegnemen

Pijn weghalen met je handen is iets waarmee je de energiebanen in je lichaam op natuurlijke en effectieve wijze beïnvloedt.

Des te vaker je het gaat gebruiken, des te meer je zult merken dat je het goed kunt voelen. De energie van je handen gebruik je om bepaalde blokkades weg te nemen of meer energie naar een bepaalde plek te sturen.

Daardoor kun je de pijn laten afnemen en je energieker gaan voelen. De energiebanen worden aangestuurd door chakra’s, de energiepunten die de energiebaan en zo alle organen van leven voorzien.

Chakra’s

Zijn je energiebanen in balans, dan voel je je rustig en prettig. De chakra’s zijn nauw verbonden met de ziel en geven je de mogelijkheid om dieper, aandachtiger en gelukkiger te leven.

In totaal bestaan er zeven chakra’s, die allemaal een belangrijke specifieke rol in het welzijn van lichaam en geest spelen. Elke chakra heeft zijn eigen, unieke invloed op bepaalde emoties en lichaamsfuncties.

Wil je pijn kunnen weghalen met je handen, dan dien je kennis te hebben van hoe chakra’s werken. Je leert er uitvoerig over tijdens een individuele cursus, waarover aan het eind van deze blog meer.

Je handen als helend instrument

Pijn weghalen met je handen is effectief omdat juist je handen het gevoeligst zijn voor het oppikken ne het overbrengen van energieën. Je hebt de twee essentiële instrumenten om beter in je vel te zitten dus permanent tot je beschikking.

Voordat je ermee aan de slag gaat, moet je zorgen dat je de energie in je lichaam activeert. Je kunt namelijk niet met ‘lege handen’ aan de slag gaan.

Ga je pijn weghalen met je handen, dan is het ook belangrijk in de flow te blijven en je gedachten zo weinig mogelijk te laten afdwalen. Ook hierop kun je worden getraind.

Lichamelijk én emotioneel een prettiger leven leiden

Pijn weghalen met je handen is iets wat maar weinigen proberen. Ontzettend jammer, want je ontneemt jezelf de kans op het leiden van een zoveel prettiger leven.

Door jezelf deze tactieken te leren, reken je niet alleen af met de pijn op zich, maar ook met de emotionele consequenties daarvan.

lichaam en geest in balans

Door pijn ga je namelijk ook een stuk minder positief naar het leven en je eigen capaciteiten kijken en dat heeft zijn weerslag op je stemming. Het kan maar niet vaak genoeg herhaald worden dat lichaam en geest hand in hand gaan.

Voor gezondheidsproblemen, maar ook personen die naar balans zoeken

Pijn weghalen met de handen is iets wat je door een professional kunt laten doen, maar het is net zo prettig om dit op jezelf te kunnen toepassen.

Dit geldt niet alleen voor personen met gezondheidsproblemen, maar net zo goed voor diegenen met overvolle programma’s en op zoek zijn naar meer balans in hun leven.

Dagelijkse sessies stellen je in staat om die balans te herwinnen, stress te reduceren en opnieuw de connectie met jezelf en de wereld om je heen te maken.

Iedereen kan ermee beginnen

Voor pijn weghalen met de handen zijn geen speciale talenten of gaven nodig. Zoals al eerder gezegd kan iedereen het leren, mits de training door de juiste instructeur met de juiste achtergrond wordt gegeven.

Pijn weghalen met de handen doe je door gebruik te maken van de aanwezige energiestromen, daarvoor hoef je zelf verder dus niets te doen.

Zodoende is er ook geen kennis van de gezondheidszorg voor nodig. De prettige bijkomstigheid is dat je het individueel kunt leren en het niet nodig is om aan groepslessen deel te nemen.

Het grote voordeel van individuele trainingen

Wil je ook pijn kunnen weghalen met je handen? De trainingen die je hierbij van dienst kunnen zijn, worden steeds vaker individueel en online gegeven. Dit maakt het je mogelijk om de lessen in alle rust te volgen en tevens op momenten die voor jou uitkomen.

Trainingen die met behulp van video’s worden gegeven, kun je bovendien zo vaak als je wilt nogmaals bekijken.

Sommige trainers maken het je mogelijk de informatie altijd tot je beschikking te houden. Dat geldt ook voor de training waarover in de laatste alinea van deze blog meer wordt verteld.

Het toepassen van het geleerde in de praktijk

Heb je het pijn weghalen met je handen middels een erkende training gevolgd? Dan is het van belang dat je het geleerde regelmatig in de praktijk toepast.

Dit betekent dat je dit bijvoorbeeld doet wanneer je je niet zo goed voelt of overweldigd wordt door alle dingen die er op je afkomen.

Om pijn te kunnen weghalen met je handen heb je enkel een rustige, comfortabele plek in je woning nodig. Het is verstandig om steeds dezelfde ruimte voor deze handelingen te benutten. Pijn weghalen met je handen kan zowel zittend als liggend.

Wat moet je leren?

Ervaar jij pijn omdat in feite de chakra’s uit balans zijn, dan zijn er verschillende zaken die je wilt leren. Ten eerste wil je getraind worden in het aanvullen van je chakra’s met energie en het zo weer in balans brengen ervan en de rest van de dag makkelijker kunnen doorkomen.

Ook wil je leren hoe je je aura en je energetische veld kunt reinigen. In het energetische veld om je heen kun je namelijk tal van energieën oppikken, zowel positief als negatief.

Energieën pik je van zowel personen als plaatsen op. Door reiniging raken je chakra’s minder snel in onbalans.

Pijn weghalen met de handen: van wie kan ik het leren?

Het weghalen van pijn met de handen is iets wat je alleen van een gecertificeerde en ervaren trainer kunt leren. Niet alleen hebben zij de juiste kennisachtergrond, maar ook jaren (persoonlijke) ervaring.

Ga je op internet zoeken naar aanbieders, dan moet je wel weten hoe je het kaf van het koren moet scheiden.

We hebben het hier namelijk niet over een beschermd beroep, waardoor je nauwkeurig moet zijn in het uitkiezen van jouw trainer. Een goede trainer geeft al op zijn website veel informatie over zijn trainingsmethode en achtergrond weg.

Meester van jouw energie worden met de Senang Masterclass

Pijn weghalen met je handen is iets wat je na het volgen van de Senang Masterclass perfect onder de knie zult hebben. De Senang Masterclass geeft je alle tools om weer meester van je eigen energie te worden.

https://youtu.be/DunLlwKQLzE

Je ontvangt gedurende zeven weken op dagelijkse basis een video, in totaal dus 49. De maker van de cursus vertelt je over alles wat hij zelf heeft geleerd in zijn meer dan tien jaar tellende ontwikkeling op het gebied van healings.

Een betaalbaar programma dat helemaal bij jou past

Tot de video’s heb je levenslang beschikking. Bovendien krijg je een jaar lang gratis lidmaatschap van de Senang Studenten Community en ontvang je ook uitgebreide muziek playlists.

Dit alles kost nu slechts €377,-. Dat is aanzienlijk goedkoper dan de prijs die je bij de meeste andere healers zou betalen.

Na betaling kun je direct starten. Twijfel je nog? Er geldt een zevendaagse ‘Niet goed, geld terug garantie’, zodat je geen enkel financieel risico hoeft te lopen en er zeker van kunt zijn dat je een programma zult volgen dat bij jou past.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook leren om pijn weg te halen met je handen?
  • Je wilt meer energie krijgen en jezelf kunnen genezen?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *