Senang Masterclass Review

Mijn persoonlijke ervaring met deze cursus!

Een tijd geleden merkte ik dat ik niet meer zo lekker in mijn vel zat.

Ik was gauw moe, had het gevoel weinig doelen in mijn bestaan te hebben en alles leek me veel meer energie te kosten dan voorheen.

Een directe oorzaak kon ik er echter niet voor aanwijzen. Niets liever wilde ik dan weer mijn oude ik worden, maar hoe?

Een dikke portemonnee om dure mindfulness sessie mee te betalen had ik niet en in groepsbegeleiding had ik eerlijk gezegd weinig zin. En toen vond ik de Senang Masterclass.

Waarom schrijf ik deze review over de Senang Masterclass?

We zijn inmiddels wat maanden verder. Dat ik een review over de Senang Masterclass schrijf, wil zeggen dat ik er echt enorm achter sta. Normaal gesproken blaas ik niet zo gauw de loftrompet.

Maar ik geloof oprecht dat deze cursus je kan helpen wanneer je niet zo goed in je vel zit en het gevoel hebt hulp nodig te hebben bij je energieniveau. Ook als je op zoek bent naar meer rust, geluk en voldoening, doe je er goed aan de cursus te volgen.

Wat betekent Senang eigenlijk?

Senang is een woord dat je eigenlijk niet zo vaak hoort, vandaar dat ik het ook even had opgezocht voordat ik aan de cursus begon. Feitelijk is het een woord dat in het Nederlands is overgenomen uit het Maleis. Als je je senang voelt, voel je je prettig en zit je lekker in je vel.

senang

Ook kan het betekenen dat je je op je plek voelt en tevreden bent over het punt waar je je nu beweegt. Nu ik deze review over de Senang Masterclass schrijf, voel ik me inderdaad veel meer senang dan maanden terug.

Wat streef jij na?

Niet lekker in je vel zitten heeft doorgaans te maken met disbalans in de energiestromen. Je kan dit behalve lichamelijk ook net zo goed geestelijk voelen. Het heeft er veelal mee te maken dat er, zeker anno nu, tal van verwachtingen aan je worden gesteld.

Verwachtingen waarvoor je al onvoldoende tijd hebt, laat staan dat je je kunt bezighouden met de dingen die jij in het leven wilt nastreven.

Dat de cursus me heeft geholpen de energetische blokkades die dit veroorzaakt te verwijderen, wil ik met deze review over de Senang Masterclass graag benadrukken.

Luisteren naar je intuïtie

Om blokkades in je lichaam te verwijderen moet je in contact komen met je eigen intuïtie. Je intuïtie is niets meer dan de impliciete ingevingen die je krijgt als gevolg van bepaalde waarnemingen en gedachtegangen. Jouw inzicht dus. We noemen het ook wel eens het onderbuikgevoel.

Je intuïtie is echter niks zweverigs, maar gewoon een betrouwbare bron van kennis die alles te maken heeft met hoe jij informatie verwerkt en opslaat. Dat wil ik met deze review van de Senang Masterclass nog maar eens extra benadrukken: er is helemaal niks zweverigs aan.

Uitgaan van je eigen kracht

De Senang Masterclass heeft mij met een paar eenvoudige technieken geleerd hoe ik mijn intuïtie kan gebruiken. Intuïtie is iets waar namelijk iedereen over beschikt, je moet het alleen kunnen vinden.

Tijdens het schrijven van deze review over de Senang Masterclass bedacht ik me dan ook dat ik jou als lezer of potentieel geïnteresseerde wil zeggen dat er tijdens de cursus wordt uitgegaan van jouw energie en intuïtie en hoe je die kunt voelen.

Je werkt dus met de kracht die je hebt, maar zelf moeilijk kon vinden.

Energetische verbindingen doorsnijden

Energetische verbindingen kunnen zowel positief als negatief zijn. Van die laatste wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk af. Je wilt de invloed die anderen op jou uitoefenen namelijk doorbreken. Je wilt je eigen pad bewandelen en je gevoelens niet laten bepalen door anderen.

Ik had voorafgaand aan mijn deelname aan de Senang Masterclass een review gelezen van een andere deelnemer en eerlijk is eerlijk, ik fronste mijn wenkbrauwen bij het horen van ‘het doorsnijden van energetische verbindingen’. Nu ik het zelf weet toe te passen, weet ik hoeveel makkelijker ik nu kan ademhalen.

Inzichten die ik nooit verwachtte te verkrijgen

En nog iets wat ik opmerkelijk vond toen ik de Senang Masterclass review van die deelnemer las: geometrie. Het verwijst naar een symbolische taal die met beelden werkt en een sterke, helende invloed heeft. Het geeft je veel inzicht in allerlei energiepatronen.

Eerlijk gezegd vond ik het niet alleen opmerkelijk, maar was ik behoorlijk sceptisch.

Maar wat een verhelderende inzichten heeft dit me gegeven! Het feit dat het door weinigen wordt toegepast, bevestigt nog maar eens hoeveel verstand je ervan moet hebben. Dat kan ik van de maker van deze Senang Masterclass zeker zeggen!

“Door Broer ben ik weer in

mijn eigen kracht gaan staan. Eindelijk.”

Ik ben zo dankbaar dat ik Broer heb mogen leren kennen en van hem heb mogen leren. 

Door zijn kijk op het leven en hoe hij dingen uitlegt, kreeg ik een ander perspectief op mijn leven en door hem ben ik weer in mijn eigen kracht gaan staan. Eindelijk. 

Ik heb een tijdlang in een burn-out gezeten en liet steeds teveel van mijn energie wegzuigen door andere mensen die hier niet speciaal goede bedoelingen bij hadden (bewust of onbewust). 

Dit liet ik zelf ook toe, maar Broer liet mij inzien dat dit niet meer nodig is en dat ik mezelf mag zijn en van mijzelf mag houden. Ook leerde ik ontzettend veel over energie en de kracht hiervan. Sommige dingen hiervan wist ik al, maar ook heel veel niet en ik heb mijn spiritualiteit en intuïtie weer mogen activeren door de lessen van Broer. Dankjewel! 

Kennis van chakra’s

Energie is overal in de wereld: in mensen, dieren, planten en zelfs objecten.

Al die energie stroomt door in jouw lichaam, zonder dat je er zelf bewust van bent. Leer je hoe je hier wel op de juiste manier naar luistert, dan kun je de energie door je lichaam voelen.

Ik vind het dan ook belangrijk om in deze review over de Senang Masterclass te benoemen dat ik (voorheen een absolute leek op dit gebied) veel heb geleerd over de werking van chakra’s en hoe je negatieve energieën binnen die chakra’s kunt aanpakken.

Meer balans creëren tussen de chakra’s

De omvang van je energetische veld kan per dag en situatie verschillen. Dit betekent dat je de ene keer ook meer (negatieve) energieën oppikt dan de andere keer. Alleen al dit gegeven deed me nog beter realiseren in welke situaties ik me op mijn plek voel en in welke niet.

Wat ik ook heb geleerd, is hoe ik mijn energetische veld kan reinigen. Ik durf haast wel zeker te zeggen dat ook mijn hoofdpijn daardoor een stuk minder vaak en intens aanwezig is.

Fijne, duidelijke stappen waarmee je zelf aan de slag kunt

Ik hoop dat degenen die deze review over de Senang Masterclass lezen geen seconde meer zullen twijfelen over de vraag of ze wel genoeg capaciteiten hebben om deze training te volgen.

De Masterclass is namelijk zo opgezet, dat je zonder enige voorkennis, ervaring of opleiding goed uit de voeten kunt met de informatie die je wordt aangereikt. De technieken worden in duidelijke stappen uitgelegd en ook de achterliggende theorie weet de docent in heldere taal te brengen.

De Senang School

Misschien heb je behalve deze review over de Senang Masterclass ook wel eens reviews over de Senang School gelezen. Ik had ze in elk geval wel gelezen en vond het ook een prettig idee dat de cursus is ontwikkeld door ervaren docenten die aan een school zijn verbonden.

Geen vage website dus, die nergens naartoe is te herleiden, maar juist een met een stevig fundament. De Senang School kan met recht de enige school van Nederland en België worden genoemd die je zonder zweverige trucjes leert meester van je energie te worden.

Levenslange toegang tot cursusmateriaal

Weet je wat ik ook zo prettig vind van de cursus? Je hebt er voor altijd toegang toe! De cursus Senang Masterclass heeft een duur van zeven weken en wordt daarna, in tegenstelling tot wat er bij veel andere cursussen gebeurd, niet vergrendeld.

Zo loop ik na het schrijven van deze review over de Senang Masterclass nog even een hoofdstuk door dat ik wil ophalen. De in totaal 49 video’s die je gedurende de zeven weken ontvangt, zijn allemaal gebaseerd op erkende theorie én de jarenlange ervaring van de maker zelf.

Een cursus met vele extra’s

Wat ik je deze review over de Senang Masterclass ook wil benadrukken, is dat het niet alleen de video’s zijn die je ontvangt. Je krijgt ook een jaar lang gratis lidmaatschap voor de Senang Studenten Community, zodat je tips en ervaringen met anderen kunt uitwisselen.

Ook ontvang je uitgebreide muziek playlists die je kunt gebruiken gedurende elk moment waarop je het gevoel hebt dat je dat nodig hebt.

Een Masterclass die zijn geld dubbel en dwars waard is

Ik wil deze review over de Senang Masterclass besluiten met het feit dat de kosten ervoor echt aanzienlijk lager zijn dan tal van andere cursussen. De totale waarde van de masterclass is €2752,-, waarop nu een enorme korting geldt.

Tijdelijk betaal je slechts €377,-. Je mag ook in drie termijnen van €147,- betalen.

Daar heb je bij een mindfulness coach maar een paar sessies voor! De Senang Masterclass is je investering dubbel en dwars waard en je kunt meteen beginnen met het activeren van jouw innerlijke meester.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Ben jij ook benieuwd wat de senang masterclass kan betekenen voor jou?
  • Je wilt zonder al te veel gedoe, beginnen en direct resultaat krijgen?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 1500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *