Negatieve energie verwijderen uit je lichaam

Dat doe je met deze waardevolle 10 tips!

Negatieve energie verwijderen uit je lichaam is nodig om op een gezonde manier in het hier en nu en aan je toekomst te werken.

Negatieve energie klinkt misschien als een vaag begrip, maar wat we ermee bedoelen is de energie die je zowel geestelijk als lichamelijk slecht beïnvloedt.

In de ergste gevallen kan het angst, depressie of andere invaliderende zaken teweegbrengen. Negatieve energie verwijderen uit je lichaam betekent niet alleen het focussen op je omgeving, maar ook op jezelf. Energie is namelijk overal, in elke ruimte en in ieder mens.

 

Negatieve energie verwijderen uit je lichaam en jezelf als persoon terugvinden

Negatieve energie verwijderen uit je lichaam doe je dan ook door je omgeving én jezelf onder de loep te nemen. Lukt dit je, pas dan kun je volledig aanwezig zijn met je lichaam en je gedachten en alle situaties open aangaan.

jezelf terug vinden

Je hebt afgerekend met de excessieve negativiteit waarmee je zo lang kampte en kunt nu helemaal jezelf zijn. Want ook daar heeft negatieve energie verwijderen uit je lichaam mee te maken: jezelf als persoon weer terugvinden.

Zowel lichamelijk als geestelijk veranderingen aanbrengen

Negatieve energie verwijderen uit je lichaam en je hoofd is lastig. Daar kan ik het beste maar eerlijk over zijn. Waarom dat zo is? Omdat negatieve energie al je aandacht naar zich toetrekt.

En wat aandacht krijgt, wordt alsmaar groter. Tijd om die groei te doorbreken dus! Ik heb wat tips op een rijtje gezet die je daarmee misschien kunnen helpen. Ze komen voort uit mijn eigen ervaring, want ook ik heb moeten leren die cirkel te doorbreken.

Negatieve energie verwijderen uit je lichaam betekent zowel lichamelijk als geestelijk veranderingen aanbrengen.

Tip 1: Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

M’n moeder hamerde er altijd op: houd je kamer (en later: je huis) schoon!

Alhoewel zij dit gewoon uit hygiënisch oogpunt riep en ik altijd antwoordde dat mijn immuunsysteem ijzersterk was, ging ik voorbij aan een belangrijk punt: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Toegegeven, je zult er vast niet om staan te springen, maar door je spullen op te ruimen en je huis schoon te maken voel je je meteen beter. Dit helpt ook de negatieve energie te verwijderen uit je lichaam.

Tip 2: Probeer negatieve gedachten te beperken

Wil je negatieve energie verwijderen uit je lichaam, dan zul je moeten proberen je negatieve gedachten te beperken. Makkelijker gezegd dan gedaan, zul je misschien denken. Helemaal waar. Maar toch bestaan er tips die je flink op weg kunnen helpen.

Bijvoorbeeld door, elke keer dat je jezelf betrapt op de gedachten ‘wat zal er nu weer allemaal fout gaan’, deze om te zetten in iets positiefs. Bijvoorbeeld: wat kan ik hiermee bereiken.

Geef jezelf dagelijks ook een kort moment om te piekeren. Dat is dan het enig moment waarop je negatieve gedachten mag ‘loslaten’.

Tip 3: Maak je los van personen die energie van je vergen

Natuurlijk, we kunnen niet altijd het zonnetje in huis zijn. Dat geldt voor jou, maar ook voor anderen. Maar is er iemand in je omgeving die altijd negatief (over jou) is, altijd klaagt en altijd je humeur weet te verpesten?

Dan wordt het misschien tijd om je los te maken van die persoon om zo zijn of haar negatieve energie te verwijderen uit je lichaam en je hoofd. Geeft iemand je een slecht gevoel? Dan wordt het tijd om het contact te verbreken.

Tip 4: Haal de bezem door je agenda

Wil jij negatieve energie verwijderen uit je lichaam, dan ontkomt ook je agenda niet aan een kritische blik.

Zakt jou de moed al in je schoenen wanneer je op maandagochtend de wekker hoort afgaan? Alhoewel de eerste dag van de werkweek iedereen zwaar valt, zou het niet zo’n grote impact op je mogen hebben. Kijk eens kritisch naar je agenda.

De kans is groot dat je –professioneel en sociaal- te veel hooi op je vork neemt. Is iets niet echt nodig en kost het alleen maar energie? Zet er dan een streep doorheen.

Tip 5: Ga na welke overtuigingen jou beperken

Wil je de negatieve energie verwijderen uit je lichaam? Dan is het belangrijk om te ontdekken welke overtuigingen jij als persoon hebt.

Sommige passen helemaal bij je, terwijl andere alleen maar lijken te bestaan om te voorkomen dat jij je leven niet kunt leiden zoals je wilt. Deze overtuigingen zijn door opvoeding en ervaring vastgebeiteld en beïnvloeden je gedrag.

Leg de overtuigingen bloot om de negatieve energie te verwijderen uit je lichaam en je hoofd. Je zult zien dat ook je zelfvertrouwen hierdoor een flinke boost krijgt!

Tip 6: Stel grenzen in hoeveel negatieve energie je accepteert

Eerder noemde ik al het schrappen van contacten met personen die alleen maar energie ‘vreten’. Hieraan verbonden is het stellen van grenzen. Het contact met sommige mensen kun je niet zomaar verbreken. Je schoonmoeder bijvoorbeeld, of je baas.

Alhoewel je natuurlijk over enig incasseringsvermogen moet beschikken en je tenen niet te lang moeten zijn, mag je zeker wel optreden wanneer zij jouw grenzen overschrijden. En onthoud: jouw grenzen worden geheel door jou bepaald.

Door paal en perk te stellen, kun jij negatieve energie verwijderen uit je lichaam.

Tip 7: Gebruik positieve affirmaties

Wil je negatieve energie verwijderen uit je lichaam, dan zijn ook positieve affirmaties een gouden tip.

Dit zijn positieve, bekrachtigende zinnen die je helpen je denkpatroon om te zetten door negatieve gedachten langzaam maar zeker plaats te laten maken voor positieve gedachten. Affirmaties helpen je de negatieve energie te verwijderen uit je lichaam en je positieve energie te beschermen.

Affirmaties zijn onder andere ‘Ik laat mijn zorgen los’, ‘Ik mag zijn wie ik ben’ en ‘Ik ben dankbaar voor alles wat goed gaat’.

Tip 8: Luister naar je lichaam

Negatieve energie verwijderen uit je lichaam kan pas wanneer je naar je lichaam leert luisteren.

Je lijf is geen gebruiksvoorwerp, maar een tempel waarin je woont. Een tempel die je met eerbied dient te behandelen. Ervaar je een vervelend gevoel in je lichaam?

Heb je last van vermoeidheid of ken je een periode die gekenmerkt wordt door veel hoofdpijn? Dit zijn allemaal signalen die door je lijf worden afgegeven. Spring er zorgvuldig mee om zodat je de negatieve energie kunt verwijderen uit je lichaam.

Tip 9: Gebruik etherische oliën en wierook voor hun zuiverende werking

De kans is groot dat je ze ooit al eens hebt gebruikt: wierook en etherische oliën. De kans is groot dat je dit, net als de meeste mensen, gewoon vanwege hun lekkere geur hebt gedaan. Een tijd geleden was het zelfs een heuse trend om wierook te branden.

Maar wist je dat wierook en oliën ook geneeskrachtige eigenschappen hebben? Bovendien weten ze ook nog eens een verbinding te leggen tussen je lichaam en je geest. Adem de geuren diep in om de negatieve energie te verwijderen uit je lichaam.

Tip 10: Alles van je af laten glijden met een douche of bad

Negatieve energie verwijderen uit je lichaam doe je ook met een uitgebreide douche of bad.

Water heeft een ontspannende werking en werkt helend voor je geest. Die werking wordt nog eens extra sterk wanneer je je tijdens het douchen of baden voorstelt dat alle negatieve energie net als het water van je afspoelt.

Deze visualisatie heeft bij mij echt een enorm effect gehad. Na je douche of bad kun je meteen gebruikmaken van de etherische oliën. Dubbel winst!

Zelfliefde

Negatieve energie verwijderen uit je lichaam, het is iets waar je in de loop van je leven eigenlijk voortdurend mee bezig bent. Negatieve energie komt uit tal van kanalen en kan niet zomaar worden stopgezet, zeker niet bij externe bronnen.

Gelukkig kun je er met de juiste handvatten goed mee leren omgaan.

Vergeet daarbij ook niet dat negatieve energie verwijderen uit je lichaam alleen succesvol is wanneer je zelfliefde hebt. Dat is de basis. Door deze basis sterk te maken en de juiste manieren te gebruiken om negatieve energie te verwijderen uit je lichaam, word je een stuk weerbaarder.

De Senang Masterclass

De bovenstaande tips hebben mijzelf enorm geholpen de negatieve energie te verwijderen uit mijn lichaam.

Echter had ik niet zonder de Senang Masterclass gekund, die ik iedereen van harte aanbeveel. Je hoeft er de deur niet voor uit, maar volgt de videocursus gewoon lekker thuis. Gedurende zeven weken krijg je elke dag een videoles. In totaal 49 dus.

De cursus helpt je je energie te voelen, je intuïtie te gebruiken, de juiste ademhalingstechnieken toe te passen en nog veel meer.

En dat voor maar €377,-, veel minder dan je elders betaalt.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook direct negatieve energie verwijderen uit je lichaam?
  • Je wilt het negatieve loslaten en het positieve aantrekken?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 1500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil mijn negatieve energie direct verwijderen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *