Maak Jezelf Vrij review

Maak jezelf financieel onafhankelijk met de cursus Maak Jezelf Vrij

Tot voor een tijd geleden was inkomen voor mij altijd een hekel pijnpunt.

Ik had een fulltime baan (of beter gezegd: ik was in dienst als loonslaaf), voerde mijn taken netjes uit en kreeg regelmatig een schouderklopje van mijn leidinggevende.

Echte voldoening voelde ik echter niet.

Al helemaal niet wanneer ik aan het eind van de maand mijn rekeningen braaf betaalde en moest concluderen dat ik weer moest oppassen met mijn uitgaven. Pffffā€¦.. en dit mijn hele leven lang? Gelukkig vond ik de cursus Maak Jezelf Vrij.

Eerlijk is eerlijk, toen ik bijna een decennium geleden aan mijn baan in loondienst begon, was ik best tevreden. Maar nu ik de cursus Maak Jezelf Vrij heb gevolgd, weet ik dat ik voldoening verwarde met het gevoel aan de regels te voldoen.

Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 werken, dat is toch immers de norm? In feite was het enkel dat wat ik deed.

Stiekem ging ik op een gegeven moment dromen: eigen baas zijn, meer geld overhouden, niet altijd maar achter dat bureau te hoeven zittenā€¦.. Maak Jezelf Vrij hielp me de juiste stappen te zetten.

Inhoudsopgave

Voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid

Maak Jezelf Vrij is bedoeld om je te helpen met het realiseren van financiƫle onafhankelijkheid. Sommige mensen, aan wie ik vertelde over de cursus, snapten niet meteen wat mijn insteek was. Wilde ik dan slapend rijk worden ofzo?

Nee! Vrijheid is echt iets heel anders dan luiheid. Financiƫle onafhankelijkheid betekent je geen zorgen maken over de toekomst en voor jezelf kunnen zorgen.

Behalve dat het ik het gevoel dat Maak Jezelf Vrij me nog meer dan dat heeft geboden. Wie financieel onafhankelijk is, is lichamelijk en geestelijk namelijk ook een stuk gezonder.

Tien verschillende vormen van inkomen

Maak Jezelf Vrij is niet geschreven door zomaar een zelfhulpgoeroe. Integendeel, Tom Lassing heeft jarenlange ervaring en weet dit in het e-book perfect over te brengen.

En nee, je hoeft er geen torenhoge intelligentie voor te hebben of een kei te zijn geweest in wiskunde of economie, dat was ik namelijk ook nooit. Iedereen kan met de juiste handvatten, die Maak Jezelf Vrij je zeker weet te bieden, financiƫle onafhankelijkheid bereiken.

Je verkrijgt met dit e-book alle basiskennis die je hiervoor nodig hebt. Maak Jezelf Vrij beschrijft tien verschillende vormen van inkomen.

Over de maker van Maak Jezelf Vrij

boek cover

Maak Jezelf Vrij is een product van Tom Lassing. Eerlijk gezegd had ik voor de aanschaf van het e-book nog nooit van hem gehoord, maar toen ik hem op internet opzocht, bleek hij een gevestigde naam te zijn.

De schrijver van Maak Jezelf Vrij is behalve schrijver ook internetondernemer, succescoach en belegger. Ooit startte hij zijn loopbaan op managementgebied, maar na een bepaalde tijd vond hij dat het moment wat gekomen om de zaken anders aan te gaan pakken.

Het feit dat Tom Lassing zelf ervaring heeft met dit proces, gaf me extra vertrouwen in het e-book.

Ben je er klaar voor om met Maak Jezelf Vrij aan de slag te gaan?

Alhoewel de inhoud niet te hoog gegrepen zal zijn en je zoals ik eerder al zei geen wiskundegenie hoeft te zijn, moet je wel in de juiste mindset zitten om hiermee aan de slag te kunnen gaan.

Wil je aan Maak Jezelf Vrij beginnen, dan moet je er ook echt wel klaar voor zijn om een nieuwe weg in te slaan.

Ook is het belangrijk dat je niet bang bent voor zelfstandigheid en bereid bent de veilige comfortzone waar je je tot nu toe altijd in bevond, te verlaten.

Ook heb je een positieve instelling nodig om het meeste uit Maak Jezelf Vrij te halen. Zodra je met Maak Jezelf Vrij begint, ga je namelijk een mooi avontuur aan!

Diverse anderen die de cursus hebben gevolgd en met wie ik heb gesproken, gaven aan dit net zo gevoeld te hebben.

De goede mindset voor Maak Jezelf Vrij

Herken je jezelf in de bovenstaande ā€˜vereistenā€™ voor Maak Jezelf Vrij? Dan kun je ook wel concluderen dat je er de juiste mindset voor hebt om zelfstandig aan de slag te gaan en je doel van financiĆ«le onafhankelijkheid langzaam maar zeker te gaan realiseren.

Met een goede mindset bedoel ik trouwens een groeimindset.

Mensen met een groei mindset zijn niet bang voor uitdagingen, zijn ervan overtuigd dat kwaliteiten niet slechts een vast gegeven zijn, maar ontwikkeld kunnen worden en geven zichzelf zo meer ruimte zich te ontwikkelen.

Inkomen uit loon: wat betekent dit voor je?

Maak Jezelf Vrij wordt voornamelijk gevolgd door personen die in loondienst zijn en verandering in dit werkzame leven willen aanbrengen.

Aan loondienst zitten voordelen vast, maar er kleven -zoals je inmiddels zelf wel hebt ontdekt- ook tal van nadelen aan. Een groot voordeel is dat je minder risico loopt wat betreft dingen als pensioenopbouw en arbeidsongeschiktheid.

Ook is je inkomen stabiel. Hoe druk of rustig het ook op je werk is, aan het eind van de maand ontvang je altijd hetzelfde bedrag op je bankrekening.  

Redenen om met Maak Jezelf Vrij te beginnen en enkel loondienst gedag te zeggen

Waarom mensen dan toch met Maak Jezelf Vrij aan de slag gaan? Ik persoonlijk wilde voornamelijk meer flexibiliteit in mijn werktijden. Mijn partner heeft een eigen bedrijf en werkt op onregelmatige tijdstippen.

De vrijheid waarover Maak Jezelf Vrij me alles heeft uitgelegd, geeft me meer mogelijkheden om onze roosters op elkaar af te stemmen en meer tijd te maken voor ons privƩleven. Ook wilde ik meer vrijheid in de zin van inspraak.

Niet zomaar iemands taken uitvoeren, maar zelf bepalen met welk type werkzaamheden ik me bezighoud en wanneer.

Tijd om out of the box te gaan denken

Dromen over meer vrijheid en financiƫle zelfstandigheid doen we bijna allemaal. De stap echt zetten, dan doen er echter maar weinig. Maak Jezelf Vrij heeft het mij makkelijker gemaakt om nog meer out of the box te denken.

Door de enorme hoeveelheid informatie die je van Maak Jezelf Vrij krijgt, ga je sterker in je schoenen staan. Kennis betekent nou eenmaal macht.

Weet je veel en neem je een weloverwogen beslissing? Dan zijn de risicoā€™s alleen maar kleiner en de voordelen groter.

Wat is out of the box denken precies?

Het out of the box denken waarbij Maak Jezelf Vrij zo helpt, wordt in het Nederlands ook wel ā€˜buiten het kader denkenā€™ genoemd.

Mensen die buiten het kader kunnen denken, kunnen goed denken over kansen, opties en oplossingen buiten de gebaande paden. Ze zijn dus creatief.

Ben je dat niet, dan ga je altijd uit van het logische en het bekende. Vanzelfsprekend maak je daar geen grote stappen mee.

Maak Jezelf Vrij geeft je precies die informatie die je nodig hebt om het traditionele denken in te wisselen voor creatief denken.

Goed nieuws: out of the box denken kun je leren!

Eerder noemde ik al even dat je een goede mindset nodig hebt om jezelf echt te kunnen ontwikkelen en om het meeste uit Maak Jezelf Vrij te halen. Het goede nieuws is dat je deze ā€˜juisteā€™ mindset zelf kunt creĆ«ren!

Dit doe je door bijvoorbeeld niet alleen maar in termen als ā€˜goedā€™ en ā€˜foutā€™ te denken en jezelf af en toe eens te stimuleren wat ā€˜minder logischā€™ te denken.

In combinatie met de juiste instelling heeft Maak Jezelf Vrij mij enorm veel weten te brengen.

Maak Jezelf Vrij: meer vertrouwen door de kennis die je nodig hebt

Out of the box denken kun je dus ook toepassen wanneer het gaat om het genereren van inkomen en het bewerkstelligen van financiƫle onafhankelijkheid. Maar natuurlijk is het dan wel fijn als je daarbij een zetje in de goede richting krijgt.

Beste Tom,

Graag wil ik u bedanken voor uw geweldige initiatief! Met liefde lees ik de succesverhalen. Ik leer steeds meer, iedere dag weer.

Margot Tirajoh

Leest u hier nog enkele van de andere spontaan ontvangen testimonials.

En dat is precies wat de cursus Maak Jezelf Vrij doet. Alhoewel ik van nature een creatieve denker ben, is het financiƫle vlak nou niet bepaald iets waar ik verstand van heb.

Daarom was ik op zoek naar een manier mezelf hierin wat meer vertrouwen te geven. Maak Jezelf Vrij heeft me zoveel geleerd, dat ik mijn beslissingen zonder enige twijfel maak!

Neem de stap, Maak Jezelf Vrij

Weet je dat dit eigenlijk de eerste keer was dat ik een e-book kocht? Voorheen moest ik eigenlijk maar niets hebben van zelfhulpboeken, op welk vlak dan ook.

Door het vertrouwen en de professionaliteit die de maker van Maak Jezelf Vrij uitstraalde, besloot ik echter de stap te nemen.

Het is natuurlijk geen proces van een dag, maar ik weet zeker dat ik mijn financiƫle onafhankelijkheid dankzij Maak Jezelf Vrij op niet al te lange tijd weet te realiseren.

Het e-book kost eenmalig ā‚¬39,95, waarna je er altijd gebruik van kunt blijven maken.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Maak Jezelf Vrij

  • Ben jij klaar om jezelf vrij te maken?
  • Je bent echt bereid om hiermee aan de slag te gaan?
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Duizenden profiteerden vĆ³Ć³r jou!

 

 

Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.