kundalini Reiki 1 2 en 3 review

Je energie weer in evenwicht met Kundalini Reiki 1, 2 en 3

Ik zal maar met de deur in huis vallen: het grootste deel van de afgelopen jaren zat ik absoluut niet lekker in mijn vel.

Ik had veel stress, o.a. op mijn werk, kon door al mijn angsten en piekergedachten maar moeilijk slapen en kreeg als gevolg steeds meer lichamelijke ongemakken: hoofdpijn en darmklachten, maar ik was ook steeds vaker verkouden.

Ik was echt mezelf niet meer en had tevergeefs al verschillende pogingen gedaan om beter in mijn vel te zitten. Pas toen ik Kundalini Reiki 1, 2, 3 volgde, voelde ik echt verandering.

Wat is Reiki?

Om te kunnen begrijpen wat Kundalini Reiki 1, 2 en 3 is, is het ten eerste belangrijk om te weten wat reiki nou eigenlijk precies is.

Alvorens ik zelf aan de cursus begon, had ik alleen nog maar van deze alternatieve geneeswijze gehoord en eigenlijk geen idee wat het was.

Kundalini Reiki 1, 2 en 3 behoort tot de maar liefst veertig verschillende soorten reiki die er bestaan. Reiki werkt met energie uit de kosmos.

Het uitgangspunt bij deze van oorsprong Japanse geneeswijze is dat iedereen over een dosis energie beschikt, die door onze handen wordt gesimuleerd.

Waar helpt Kundalini Reiki 1, 2, 3 bij?

Net zoals de andere soorten reiki helpt ook Kundalini Reiki 1, 2 en 3 bij het in evenwicht brengen van jouw energiebanen.

Een paar maanden geleden begon ik er zelf ietwat sceptisch aan, want werken met energieën vond ik altijd maar voor zweverige figuren.

Maar baat het niet, dan schaadt het niet, dacht ik. Nog steeds ben ik blij dat ik de stap heb genomen.

Kundalini Reiki 1, 2 en 3 heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels een stuk beter in mijn vel zit. De klachten die ik eerder beschreef, zijn aanzienlijk verminderd.

Kundalini Reiki 1, 2 en 3 helpt bij een scala aan lichamelijke klachten. Bij de hoofdpijn en darmklachten die ik had bijvoorbeeld, maar ook bij vermoeidheid, pijnlijke spieren en gewrichten en huidproblemen.

vrouw die springt

Eigenlijk zijn de positieve effecten niet eens allemaal te benoemen in dit kleine stukje waarin ik je graag wil vertellen wat Kundalini Reiki 1, 2 en 3 mij heeft opgeleverd.

Naast lichamelijke klachten verbetert ook de mentale gezondheid. Je gaat bewuster leven, weet emoties vrij te maken en voelt je zo een stuk harmonieuzer.

Meer over Kundalini Reiki 1, 2 en 3

Kundalini Reiki 1, 2 en 3 vormt een variant op het traditionele reiki systeem.

Het biedt je nóg meer mogelijkheden die je eigen spirituele ontwikkeling, maar ook die van anderen bevorderen. Kundalini Reiki 1, 2 en 3 kun je het beste omschrijven als een combinatie van reiki en inzichten en oefeningen uit andere oosterse tradities zoals yoga.

Door deze unieke combinatie bij Kundalini Reiki 1, 2 en 3 worden je energiekanalen nog meer geopend. Wat je in feite doet, is het in balans brengen van je chakra’s.

Kundalini Reiki 1, 2, 3 helpt je energie weer ontwaken

Chakra’s zijn de energiebanen in je lichaam. Kundalini betekent ‘opgerolde kracht’, daarmee verwijzend naar een energiekanaal aan de onderkant van de ruggengraat. Je energie stroomt vanaf dit chakra naar je kruin toe.

Zit je net zoals ik een tijd geleden niet lekker in je vel zat en heb je het gevoel maar niet uit deze negatieve spiraal te komen, dan zit jouw kundalini-energie vast.

Kundalini Reiki 1, 2, 3 helpt je deze energie weer te ontwaken. Dit voel je fysiek, mentaal en spiritueel.

Voor wie is Kundalini Reiki 1, 2 en 3?

Het gevolg van Kundalini Reiki 1, 2 en 3? Jouw eigen energie kan optimaal door je lichaam stromen.

Niet alleen de behandelingen, maar ook de inwijdingen na het afronden van elk niveau zorgen voor de energetische reiniging en een persoonlijke boost.

energie doorgeven

Wil je aan de slag met Kundalini Reiki 1, 2 en 3? Het is niet noodzakelijk om al reiki te hebben geleerd, maar als je ervaring met deze traditionele geneeswijze hebt, heb je wel een goede basis voor het werken met dit soort energie.

Heb je de niveaus van Kundalini Reiki 1, 2 en 3 afgerond? Dan kun je een inwijding ontvangen.

De drie niveaus

Kundalini Reiki 1, 2 en 3 is een methode die uit drie verschillende niveaus bestaat. Logischerwijs is het eerste niveau het beginnersniveau en het derde niveau is de master-/teachergraad.

De thuisstudie Kundalini Reiki 1, 2 en  3 stelt je in staat om geheel op eigen tempo alle niveaus te doorlopen.

Het feit dat ik alles in mijn vertrouwde omgeving kon doen en op het moment dat het mij uitkwam, was voor mij een enorm voordeel.

Je kunt deze cursus dus ook doen als je een druk programma hebt.

Van beginner tot master

Volg je de cursus Kundalini Reiki 1, 2 en 3, dan begin je altijd op het eerste niveau, ook al heb je ervaring. Elk niveau vormt een bepaalde basis die je klaarstoomt voor het volgende niveau.

Bij het afsluiten van het eerste niveau wordt het kundalini-kanaal helemaal gereinigd, zodat je voorbereid bent op niveau 2.

Op dat niveau leer je de Kundalini Reiki meditatie, die je helpt om de energie op bepaalde gewenste momenten op te roepen.

Niveau 3 staat voor het boosten van je energiekanalen. Na het afronden ervan ben je ook in staat om anderen inwijdingen te geven.

Cursus inclusief duidelijk handboek

Bij het volgen van de cursus Kundalini Reiki 1, 2 en 3 heb ik ontzetten veel gehad aan het duidelijke en praktische handboek vol achtergrondinformatie.

Ik vind het zelf altijd prettig om meer over een bepaald onderwerp waar ik mee bezig ben, te weten. Het handboek van Kundalini Reiki 1, 2 en 3 heeft geen enkele vraag onbeantwoord gelaten.

Je hoeft overigens niet meteen na het afronden van het niveau de inwijding te ontvangen, je mag de inwijding aanvragen op het moment dat jij er klaar voor bent. De hele cursus volg je op eigen tempo.

Hoe ziet het lespakket van Kundalini Reiki, 1, 2 en 3 eruit?

Kies je ervoor om met Kundalini Reiki 1, 2 en 3 te beginnen, dan ontvang je een mooi PDF handboek.

Ikzelf sla het regelmatig nog eens open om mijn kennis op te halen. De lessen volg je op eigen tempo en de inwijdingen op alle drie de niveaus vinden plaats wanneer jij wilt. Na betaling kun je direct aan de slag.

Je krijgt het Kundalini Reiki 1, 2 en 3 boek direct in je mail. Dat vond ik zo fijn, want nu ik de beslissing had genomen om hiermee aan de slag te gaan, kon ik dit meteen diezelfde dag doen!

De cursus Kundalini Reiki 1, 2 en 3 kost €65,- en dat is echt een stuk minder dan je elders zou betalen.

De ‘bijwerkingen’ van Kundalini Reiki 1, 2 en 3

Kundalini Reiki 1, 2 en 3 heeft mij echt geholpen, maar verwacht niet dat het een wonderdrankje is dat je na één keer inslikken het gewenste resultaat geeft. Het is een proces dat veel van je lichaam vraagt.

Reiki zorgt er namelijk ook voor dat in je lichaam aanwezige afvalstoffen worden afgebroken en afgevoerd en dat kan voor bijwerkingen zorgen.

Voor mij bleef het bij wat hoofdpijn, maar deze effecten kunnen ook tijdelijk wat sterker zijn. Heb jij ook bijwerkingen? Stop dan alsjeblieft niet met Kundalini Reiki 1, 2 en 3, want het is juist een teken dat het aanslaat!

Kan Kundalini Reiki 1, 2 en 3 wel echt online?

Het antwoord is een volmondig ja! Misschien denk je bij Reiki net als ik ook deed aan een behandelaar en een behandelkamer.

Maar op afstand is de techniek net zo effectief. Het enige wat anders is, is dat je zelf voor de rust en de ontspannen lichaamshouding moet zorgen.

Met de cursus Kundalini Reiki 1, 2 en 3 leer je ook online alle benodigde technieken en handposities.

Het extra fijne vond ik zelfs, dat ik de cursus in mijn ‘veilige’ thuisomgeving kon volgen. Ook de inwijdingen voelen online net zo krachtig aan.

Bas Akkerman: de ontwikkelaar van Kundalini Reiki 1, 2 en 3

De inwijdingen bij Kundalini Reiki 1, 2 en 3, die eigenlijk een soort van ceremonie zijn, worden gegeven door Bas Akkerman.

foto tekst

Hij is ook de maker van deze cursus. Tijdens de inwijdingen heb ik Bas als een erg prettig persoon ervaren die je helemaal op je gemak weet te stellen.

Want eerlijk gezegd vond ik de inwijdingen wel een beetje spannend! Bas Akkerman is trouwens al sinds 2001 reikimeester en geeft naast cursussen op het gebied van reiki ook meditatiecursussen.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

kundalini Reiki 1 2 en 3

  • Wil jij ook beter in je vel komen?
  • Je wilt die onverklaarbare klachten direct aanpakken?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *