Hoe krijg ik zijn aandacht terug?

Wil jij weten hoe je de aandacht van een man weer terug krijgt? Deze waardevolle tips gaan jou daar bij helpen!

Voor veel vrouwen is het geen onbekend verschijnsel: je hebt een leuke man ontmoet met wie je een leuke tijd doorbrengt en plotseling verdwijnt hij uit beeld.

Zonder dat je hiervoor een duidelijke aanleiding kunt bedenken, bemerk je dat hij zich steeds verder terugtrekt en hoor je ineens niets meer.

Dit kan je uitermate verwarren en met een flinke deuk in je gevoel van zelfvertrouwen achterlaten. Wellicht vraag je je af wat je verkeerd hebt gedaan of waar het fout is gegaan, zonder daadwerkelijk de vinger erop te kunnen leggen.

Het kan je onzeker maken om je in een volgende relatie open te stellen en te vertrouwen op een goede afloop.

Ook kan het zijn dat de relatie in stand blijft, maar dat hij zich niet durft te binden aan verdieping of een toekomst samen. Hoe krijg je zijn aandacht terug?

Door je voordeel te doen met handige tips en oplossingen die ervoor zorgen dat je de man krijgt die je verdient.

Wees benaderbaar

Voor een man is het belangrijk dat een vrouw benaderbaar blijft. Ondanks dat zekere mate aan zelfstandigheid uiterst aantrekkelijk is voor mannen, kan het te overweldigend worden als je hierdoor niet meer benaderbaar bent.

Wanneer je te zeer uitstraalt dat je niemand nodig hebt, blijven mannen al snel meters bij je vandaan. Alhoewel ze graag iemand ontmoeten die haar eigen boontjes dopt, vinden veel mannen het zeker fijn om nodig te zijn.

vrouw en een man

Hun aanwezigheid moet wel gewaardeerd worden en dit tonen ze graag door met name die mannendingen te doen, die anders blijven liggen.

Enigszins de indruk geven dat je ze nodig hebt en dat je het waardeert wat ze voor je doen, helpt aanzienlijk bij het behouden van hun aandacht en interesse in je.

Mannen doen graag dingen voor de vrouw van wie ze houden. Oogcontact en een zachte glimlach, waaruit blijkt dat je hem waardeert, doen veel om benaderbaar te zijn voor die ene geweldige partner.

Leid je eigen authentieke leven

Het klinkt wellicht cliché, maar mannen houden van vrouwen die een eigen leven hebben. Ook als je nog geen man op het oog hebt, is het daarom belangrijk om vooral je leven vorm te geven zoals je dit zelf graag wilt.

Als je een goede relatie hebt met familie en vrienden, er veel op uit gaat en leuke dingen onderneemt, word je als vanzelf een stuk aantrekkelijker.

In feite heb je geen man nodig om je leven leuk te maken, dus wees vooral succesvol en zelfstandig.

Daarnaast vinden veel mannen het prettig als een vrouw authentiek durft te zijn, dus zeg vooral wat in je opkomt en maak het niet mooier dan het is. Als je je kwetsbaar durft op te stellen, dan durft hij ook een stuk dichterbij te komen.

Hij leert zo bovendien de werkelijke jou kennen, waar hij enkel van onder de indruk kan zijn. Als hij dan nog niet blijft, weet je in ieder geval zeker dat hij niet de juiste voor je is.

Houd het aanvankelijk luchtig

Mannen houden er doorgaans niet van als een relatie te snel serieus wordt. Eerder helpt het om vooral vrolijk en speels te zijn, voordat je over al te serieuze zaken begint. Het is zeker belangrijk om in het begin vooral plezier te maken.

Zo ontdekt hij vanzelf je leuke kant en kan hij hierdoor helemaal betoverd raken. Als je toont hoe charmant en gezellig je bent, zal hij vanzelf langer willen blijven zonder nog naar anderen om te kijken.

Ook hij zal hierdoor sneller meer over zichzelf willen tonen, waardoor je nog duidelijker kunt zien of hij inderdaad de juiste partner voor je is. Hij zal ongetwijfeld meer tijd met je door willen brengen als hij zich in je bijzijn kan vermaken.

Door het ook voor jezelf wat luchtiger te houden, kun je zelf ook sneller het kaft van het koren onderscheiden en breng je ondertussen wel een gezellige tijd met elkaar door. Hoe krijg ik zijn aandacht terug?

Door gewoon je gezellige en onbezorgde jij te zijn.

Wees niet te snel intiem

Alhoewel je wellicht denkt dat dit juist zal helpen om zijn aandacht geheel op jou gericht te krijgen, is het vaak verstandig om intimiteit nog even uit te stellen. Als je hier te vroeg aan toe geeft, kan dit interesse bij de man wegnemen.

Hij zal in eerste instantie handelen vanuit zijn seksuele behoeften jegens jou en daarom is het beter om dit nog even uit te stellen. Niet om hem te bespelen, maar om er zeker van te zijn dat hij met de juiste intenties het bed met je deelt.

Mannen hebben nu eenmaal meer tijd nodig om zeker te zijn over hun gevoelens jegens vrouwen. Waar je eerst zijn aandacht en interesse opwekte, kan dit zomaar verdwijnen als zijn eerste verlangens bevredigd zijn.

Om zijn motivatie om bij jou in de buurt te zijn langer vast te houden, stel je de intimiteit beter nog even uit. Zo kan hij zijn gevoelens beter onderzoeken en weet je zeker dat het oprecht is als jullie wel intiem zijn.

Een beetje mysterie is aantrekkelijk

Hoe krijg ik zijn aandacht terug? Als antwoord op die vraag is het belangrijk te weten dat mannen het aantrekkelijk vinden als een vrouw een beetje mysterieus is.

Dat geeft hun net even dat beetje meer jachtinstinct, doordat ze niet direct te doorgronden is. Deel dus niet gelijk alle details over je leven, gedachten en gevoelens, maar laat nog iets aan de verbeelding over.

Het is voor een man geenszins aantrekkelijk als je gelijk over je verleden vertelt of al je problemen voorlegt. Door nog wat informatie voor jezelf te houden, wek je zijn interesse en weet hij bovendien dat hij je kan vertrouwen.

Het geeft immers aan dat je zelf heel goed in staat bent om voor jezelf te zorgen en niet hem nodig hebt voor je emotionele welzijn. Hij zal zich hierdoor zeker minder snel terugtrekken en juist langer in je geïnteresseerd zijn.

Cruciale conversaties

Op een gegeven moment wil je weten waar je aan toe bent. Alhoewel het zeker loont om vooral gezellig met elkaar op stap te gaan, komt er ook een punt waarop je wel serieus wilt zijn.

Niets is dan handiger om precies te weten wat je kunt zeggen om het gesprek prettig in te leiden en op gang te houden, zonder dat hij het te heet onder zijn voeten voelt worden.

Er zijn zeker bepaalde manieren om een dergelijk gesprek effectief te voeren en hem niet de stuipen op het lijf te jagen. Hoe vraag je immers of jullie nu exclusief een relatie hebben?

Of hoe bepaal je wanneer het juiste moment is om intiem te zijn? Ook wil je antwoord op de vraag “hoe krijg ik zijn aandacht terug?’ als je bemerkt dat het de verkeerde kant opgaat.

Je wilt kunnen peilen wat er in hem speelt, maar niet zijn vertrouwen in je op het spel zetten.

Voor het houden van cruciale conversaties kun je vast ook wel wat tips gebruiken. Het is immers zonde als je hem wegjaagt, terwijl het ook anders had gekund als je weet hoe je dergelijke thema’s het beste met hem kunt bespreken.

De man van je dromen krijgen en houden

Met de onlinecursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ krijg jij ook antwoord op die ene vraag: ‘hoe krijg ik zijn aandacht terug?’.

Als je net als ik al menig relatie achter de rug hebt, waarbij je man telkens zijn heil elders zoekt, dan is dit zeker een aanrader. Je ontvangt hierin waardevolle tips en oplossingen om te voorkomen dat zijn aandacht afzwakt voor je er erg in hebt.

Je leert hierin hoe hij jou zal smeken om hem als man in je leven te kiezen en hoe je zelf de vrouw van zijn dromen wordt. Je ontdekt hoe je een emotionele band met hem opbouwt, hem vertrouwen geeft en ervoor zorgt dat zijn aandacht enkel en alleen bij jou ligt.

De foute mannen kun je door deze cursus er eenvoudig uitfilteren, zodat je kansen op ware liefde zullen toenemen.

Een uitgebreide cursus opgezet met tal van waardevolle tips. Bovendien ontvang je verscheidene bonussen om je nog verder op weg te helpen in het vinden van echte liefde.

Doe je voordeel met 117 kant en klare voorbeeldzinnen, de cursus op audio, een bouwtekening van het mannenbrein en toegang tot de exclusieve Facebook-support groep.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook de man van je dromen vinden en houden?
  • Je wilt zijn aandacht terug krijgen en vashouden?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *