Hoe kun je een vrouw voor je winnen? Online en offline dating tips

Zowel online als offline daten is spannend en het kan lastig zijn om een vrouw te versieren.

Want hoe kun je een vrouw voor je winnen?

In dit artikel geven we je aantal tips voor wat je wel en vooral ook niet moet doen tijdens het online en offline daten.

Met deze tips kun je bijvoorbeeld betere gesprekken voeren in het echt of via de app en zorg je ervoor dat je online dating profiel er aantrekkelijk uitziet. In het echt zijn vooral ook je houding en uitstraling van belang.

Inhoudsopgave

Hoe kun je een vrouw voor je winnen in het echt?

Hoewel er tegenwoordig steeds vaker online gedatet wordt, is dat niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast kan het natuurlijk ook gebeuren dat je een leuke vrouw tijdens een cursus of in de kroeg tegenkomt en dat je haar graag voor je wilt winnen.

zoenen

Er zijn verschillende manieren waarop je een goede indruk kunt maken, maar ook voldoende dingen die je beter niet kunt doen. Door voor een goede basis en goede indruk te zorgen, wek je interesse en kun je erachter komen of jullie een leuke klik hebben.

Wel doen: het gesprek beginnen

Een gesprek met een vrouw beginnen is spannend en zeker wanneer je hier minder ervaring mee hebt, doe je het liever niet. Toch is het goed om te leren om het gesprek te beginnen, want de kans is klein dat de vrouw dit zelf doet.

Zorg ervoor dat je kleding goed past en dat je er verzorgd uitziet om een goede eerste indruk te maken. Ook een relaxte, open houding zorgt ervoor dat de vrouw zich comfortabeler voelt. Er is niet één regel voor hoe je het gesprek moet beginnen.

Dit kun je doen door haar een vraag te stellen, een gemeend complimentje te geven of met een grappige opmerking. Bedenk ook alvast een paar vervolgvragen of –onderwerpen, zodat je geen ongemakkelijke stiltes krijgt.

Niet doen: alleen over jezelf praten

Het gebeurt regelmatig dat mannen te veel over zichzelf praten wanneer ze een vrouw voor zich proberen te winnen, zeker wanneer ze zenuwachtig zijn.

Het voelt alsof het gesprek goed loopt wanneer je lang aan het woord bent over je werk of hobby, maar voor veel vrouwen is dit een afknapper. Je mag natuurlijk wel iets over jezelf vertellen, maar zorg er ook voor dat je voldoende vragen stelt en geïnteresseerd luistert.

Vraag bijvoorbeeld door over haar werk of andere opmerkingen die ze maakt. Dit laat zien dat je interesse in haar hebt en meer te weten wilt komen. Heb je een leuk verhaal of iets gemeenschappelijks? Vertel dit wel, maar zorg ervoor dat je vervolgens weer iets aan haar vraagt.

Wel doen: originele vragen stellen

Om te voorkomen dat je alleen oppervlakkige dingen bespreekt of dat het gesprek steeds stil komt te liggen, kun je een aantal originele vragen verzinnen. Je kunt deze vragen op ieder moment in het gesprek stellen om haar beter te leren kennen en te laten zien dat je interesse hebt.

Je kunt haar vragen wat het beste advies is dat ze ooit gekregen heeft, wat haar favoriete jeugdherinnering is of naar welk land ze echt nog een keer op vakantie zou willen.

Deze vragen zorgen ervoor dat ze even moet nadenken, maar vervolgens heb je wel een leuk en persoonlijk gesprek.

Niet doen: te veel complimenten geven

Je wilt een vrouw laten zien dat je haar leuk vindt en daarom geef je haar complimenten. Natuurlijk is het goed om af en toe een welgemeend compliment te geven, maar zorg ervoor dat je hier niet in doorslaat.

vrouw verleiden

Daarnaast kun je het beste specifieke complimenten geven. In plaats van te zeggen dat ze heel knap is, kun je zeggen dat je haar kapsel mooi vindt of dat haar jurk haar leuk staat. Zorg ervoor dat je niet alleen complimenten over het uiterlijk geeft, dat kan namelijk wat oppervlakkig overkomen.

Heeft de vrouw bijvoorbeeld een aantal grappige opmerkingen gemaakt? Laat haar dan weten dat je haar humor waardeert.

Hoe kun je een vrouw voor je winnen via dating apps?

Wanneer je het lastig vindt om vrouwen in het echt te versieren of steeds weer vrouwen met een relatie aanspreekt, kan een dating app een uitkomst bieden.

Ook wanneer je in het dagelijks leven weinig nieuwe mensen ontmoet, is een dating app een goede keuze om vrouwen te leren kennen.

Om een vrouw voor je te winnen via een dating app, is het belangrijk om een profiel te hebben met een aantrekkelijke foto en een treffende profieltekst. Na een goede eerste indruk moet je ook nog eens op een leuke manier het gesprek beginnen om de vrouw voor je te winnen.

Wel doen: je persoonlijkheid laten zien in je foto

Op een datingapp is je profielfoto van groot belang, omdat je hiermee een eerste indruk achterlaat.

Dit betekent niet dat je ontzettend knap moet zijn om het goed te doen op de apps, maar wel dat je aandacht aan je foto’s moet besteden. Als eerste foto kun je het beste een close-up met je bovenlichaam gebruiken waarop je vriendelijk kijkt of lacht.

In de verdere foto’s die je upload, kun je je persoonlijkheid laten zien.

Laat zien dat je zorgzaam bent door een foto met je huisdier of kleine neefje te plaatsen. Foto’s van hobby’s of tijdens sociale activiteiten laten zien dat je een leuk leven hebt en dat mensen graag tijd met je doorbrengen.

Niet doen: oude foto’s gebruiken

Het kan verleidelijk zijn om oude foto’s te gebruiken op je profiel waar je leuk op staat. Het is prima om een foto van een jaar geleden te gebruiken wanneer je weinig veranderd bent, maar neem geen foto van vijf jaar geleden.

Je ziet er hoogstwaarschijnlijk anders uit en dit is misleidend.

Wanneer je de vrouw dan in het echt ontmoet, heeft ze verkeerde verwachtingen en is ze teleurgesteld. Daarnaast kun je ook beter voorkomen dat je foto’s wazig zijn, je niet goed in beeld bent of dat je er niet verzorgd uitziet.

Dit zijn afknappers voor vrouwen en dit voorkom je makkelijk met de juiste foto’s.

Wel doen: aangeven waar je naar op zoek bent

De beschrijving op je profiel is belangrijk en geeft naast de foto’s de doorslag of iemand je liket of niet. Zorg ervoor dat je in je beschrijving duidelijk aangeeft waar je naar op zoek bent. Wil je een partner die net als jij gek is op uit eten gaan?

Of wil je iemand met wie je verre reizen kunt maken? Geef dit aan op je profiel, zodat je alleen mensen aantrekt die zich hierin kunnen vinden. Het is zonde van je tijd om allemaal gesprekken te voeren en er dan pas achter te komen dat iemand helemaal niet bij je past.

Zorg er andersom ook voor dat je eerlijk bent over jezelf. Zeg dus niet dat je sportief bent wanneer je liever iedere avond op de bank ligt.

Niet doen: het gesprek saai beginnen

Veel vrouwen hebben meerdere matches op datingapps en zullen dus niet met iedereen een gesprek aangaan.

Daarom is het belangrijk dat je leuk uit de hoek komt. Begin je gesprek dus niet op een saaie manier met een standaard hallo of door te vragen hoe het gaat.

Lees haar profiel nog eens door en stel een vraag over haar hobby’s of maak een grappige opmerking die aansluit op haar profiel.

Ook kun je ervoor kiezen om een andere interessante vraag te stellen die haar aandacht trekt. Blijf tijdens het gesprek leuke antwoorden geven en voorkom dat je slechts één woord terug stuurt.

Wel doen: de vrouw op date vragen

Heb je al een aantal leuke berichten heen en weer gestuurd via de app? Wanneer je het gevoel hebt dat jullie allebei interesse hebben, kun je haar het beste mee op date vragen. Je kunt bijvoorbeeld vragen of ze zin heeft om een keer samen iets te gaan drinken.

Het is spannend om dit te vragen, maar wanneer je dit niet doet, is de kans groot dat je elkaar nooit ontmoet.

Daarnaast kun je elkaar beter ontmoeten in plaats van weken lang blijven appen, omdat je er alleen zo achter komt of jullie ook een connectie hebben in het echt. Voelt het als een goed moment om elkaar te ontmoeten? Vraag haar dan gewoon mee op date.

Meer leren: hoe kun je een vrouw voor je winnen?

Blijf je het lastig vinden om een vrouw voor je te winnen en een goed gesprek te voeren? Dan kun je wel wat extra hulp gebruiken.

In de cursus Conversatie Koning leer je meer over technieken op het gebied van gespreksvoering. Je kunt hierna makkelijker gesprekken voeren en weet wat je wel en juist niet moet doen.

Door betere gesprekken te voeren online en in het echt, vergroot je de kans om een vrouw voor je te winnen en samen op date te gaan.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook leren hoe je een vrouw voor je kan winnen?
  • Je bent opzoek naar de juiste info om beter te worden met vrouwen?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil beter worden met vrouwen in het echt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.