Hoe versier ik een vrouw? Tips voor online en offline daten

Het kan lastig en spannend zijn om een vrouw te versieren, of je dat nou online of offline wilt doen.

Zeker wanneer je het al vaker geprobeerd hebt zonder succes, vraag je je af: hoe versier ik een vrouw? In dit artikel vind je een aantal praktische tips om online en offline beter uit de verf te komen.

Door betere gesprekken te beginnen en te blijven voeren, vergroot je je kans op een leuke date. Online speelt je datingprofiel hier een grote rol in, terwijl het in het echt juist je houding en uitstraling van belang zijn.

Hoe versier ik een vrouw online?

Datingapps zijn ontzettend populair en een gemakkelijke manier om vrouwen te ontmoeten. Waar je in het echt wel eens een vrouw met een relatie aanspreekt, weet je op een datingapp zeker dat je alleen vrouwen tegenkomt die ook op zoek zijn.

Zorg ervoor dat je aan je online datingavontuur begint met een aantrekkelijke profielfoto, een treffende profieltekst en een goede opening van het gesprek. Zo maak je een veel betere indruk, waardoor je automatisch meer kans hebt op een leuke date.

Kies je platform

online dating

Voordat je begint met online daten, is het belangrijk om duidelijk te hebben waar je eigenlijk naar op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld niet op zoek naar een serieuze relatie? Dan vallen een aantal datingapps en –platformen al af en is bijvoorbeeld Tinder een goede keuze.

Wanneer je wel op zoek bent naar een serieuze relatie, kun je op veel platformen terecht en is het belangrijk om dit subtiel naar voren te laten komen. Benoem dit dus niet letterlijk, maar laat tijdens een gesprek wel blijken wat je graag zou willen.

Er zijn veel platformen beschikbaar en door eentje te kiezen die goed bij je past, trek je ook eerder iemand aan die bij je past.

Soorten foto’s die het goed doen

Een profielfoto is een belangrijk element van een datingprofiel, omdat het een eerste indruk geeft. Zorg er daarom voor dat je profielfoto een close-up is met je bovenlichaam, waar je vriendelijk kijkt of lacht.

Andere foto’s die het goed doen, zijn foto’s waarop je zorgzame kant te zien is, foto’s die laten zien wat je graag doet en foto’s met andere mensen.

Heb je bijvoorbeeld een huisdier? Upload dan een foto van jullie samen die laat zien dat je zorgzaam bent. Ook foto’s met vrienden doen het goed, omdat deze laten zien dat mensen het leuk vinden om tijd met je door te brengen.

Een aantrekkelijke profielfoto

Veel mensen denken dat je per se heel knap moet zijn om een succesvolle profielfoto te hebben.

Dit is absoluut niet waar en het gaat juist om hoe je overkomt. Laat je persoonlijkheid zien in je foto’s en laat zien dat het leuk is om tijd met je door te brengen. Zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet op je profielfoto en dat je kleding goed past.

Hiermee maak je direct een betere indruk. Daarnaast is het belangrijk om een recente foto te kiezen, zodat je een eerlijk beeld geeft van hoe je eruit ziet op dit moment.

Een duidelijke en interessante profieltekst

Naast je foto’s is ook je profieltekst belangrijk. In deze beschrijving vertel je iets over jezelf en geef je aan waar je naar op zoek bent. Wil je graag een avontuurlijke reiziger aantrekken om samen mee te reizen?

Geef dat aan zodat je geen vrouwen aantrekt die hier niet van houden. Zorg voor een positieve houding op je datingprofiel en vermijd dat je negatief of wanhopig overkomt.

Op je profiel kun je vertellen wat voor werk je doet, hoe je je vrije tijd doorbrengt en wat je leukste eigenschappen zijn. Let er wel op dat je hiermee niet overdrijft, want je wilt niet arrogant overkomen.

Begin het gesprek

Hoe versier ik een vrouw? Nadat je interesse hebt gewekt met je profiel, komt het belangrijkste gedeelte: de vrouw versieren in het gesprek. Zorg er ten eerste voor dat je het gesprek op een originele manier opent.

Zeg dus niet alleen hallo en vraag niet hoe het met haar gaat. In plaats daarvan kun je specifiek iets vragen over de informatie op haar profiel of een andere interessante vraag kiezen.

Tijdens het gesprek wordt humor vaak gewaardeerd, maar zorg ervoor dat je hier niet mee overboord gaat.

Je wilt geïnteresseerd overkomen en dat doe je vooral door vragen te stellen. Wanneer ze jou vragen stelt, vermijd je antwoorden van één of twee woorden en geef je iets uitgebreider antwoord.

Hoe versier ik een vrouw offline?

Is online daten niets voor jou? Of wil je ook graag leren om een vrouw in het echt aan te spreken en te versieren?

flirten

Iedereen kent wel een aantal flauwe openingszinnen en hoewel die iemand soms aan het lachen krijgen, werken ze ook vaak genoeg niet. Gelukkig zijn er een aantal manieren om een goede indruk te maken op vrouwen tijdens een gesprek.

Natuurlijk werkt dit niet altijd en moet je wel een klik hebben met iemand, maar daarvoor is wel eerst een goed gesprek nodig.

Een gesprek beginnen

Wanneer je een gesprek met een vrouw begint, is het belangrijk dat je een goede eerste indruk maakt. Alleen dan staat de vrouw hiervoor open en kun je het besprek voortzetten.

Zorg er dus voor dat je er verzorgd uitziet, dat je kleren goed passen en dat je een relaxte houding hebt.

Hierdoor zal de vrouw zich ook meer op haar gemak voelen. Je kunt het gesprek op allerlei manieren beginnen, bijvoorbeeld met een gemeend complimentje, door een vraag te stellen of een grappige opmerking te maken.

Denk ook alvast na over een vervolgvraag of –opmerking, want je wilt geen ongemakkelijke stilte nadat ze je voor het compliment bedankt heeft.

Luister aandachtig

Een fout die vaak gemaakt worden bij het versieren van vrouwen, is dat mannen te veel over zichzelf vertellen.

Ze hebben het bijvoorbeeld heel lang over hun werk of hobby’s en denken dat het gesprek goed loopt.

Vaak wordt echter vergeten om zelf vragen te stellen en de vrouw te laten praten.

Dit laat zien dat je interesse hebt en dat je meer over haar wilt weten. Natuurlijk mag je ook af en toe iets over jezelf vertellen, zeker wanneer dit aansluit bij haar verhaal, maar voorkom dat je het alleen over jezelf hebt tijdens een eerste gesprek.

Stel originele vragen

Je wilt voorkomen dat een gesprek stilvalt of dat je het alleen over oppervlakkige dingen hebt. Om hiervoor te zorgen, kun je een aantal originele vragen stellen aan de vrouw. Dit zorgt ervoor dat je haar beter leert kennen en laat haar zien dat je interessant bent.

Je kunt haar bijvoorbeeld naar haar favoriete herinnering vragen, wat het beste advies is dat ze ooit gekregen heeft of in welk land zou gaan wonen als ze moest emigreren.

Over al deze vragen zal ze even na moeten denken, maar vervolgens leidt dit vaak tot een interessant en persoonlijke gesprek waarin je een connectie vormt.

Complimenten geven

Een goede manier om te laten zien dat je een vrouw leuk vindt, is het geven van een compliment.

Zorg ervoor dat je een welgemeend compliment geeft en niet iets algemeens roept. Wanneer ze een aantal grappige opmerkingen heeft gemaakt, kun je bijvoorbeeld zeggen dat je haar humor heel leuk vindt.

Ook over haar uiterlijk kun je haar een compliment geven. In plaats van een algemene opmerking, zoals “je bent heel knap”, kun je beter iets specifieks zeggen, zoals dat haar jurk haar heel goed staat of dat je haar kapsel mooi vindt.

Af en toe een compliment wordt gewaardeerd, maar het is belangrijk dat je niet overdrijft en dat je alleen complimenten geeft die je meent.

Meer leren: hoe versier ik een vrouw?

Vind je het nog steeds lastig om vrouwen te versieren en kun je wel wat extra hulp gebruiken?

In de cursus Conversatie Koning leer je hoe je gesprekken met vrouwen kunt voeren die ervoor zorgen dat je leuker gevonden wordt. Ook leer je welke dingen je juist moet vermijden.

Naast technieken op het gebied van gespreksvoering, leer je meer over stemgebruik en over het aannemen van de juiste houding.

Met de technieken in deze cursus vergroot je je kans op een date, zowel wanneer je vrouwen in het echt of online aanspreekt.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook beter worden met vrouwen versieren?
  • Je bent opzoek naar de juiste info om vrouwen voor je te laten smelten?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!
Ja! Ik wil direct resultaat met online daten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *