Hoe flirt je met een man?

Pas deze tips toe en word een mannen magneet!

Je herkent het vast wel: nadat je een tijdje met een man omgaat, wordt hij ineens afstandelijk en doet hij minder zijn best om je te zien.

Hij blijft vaag over zijn gevoelens voor je. Soms kun je het gevoel krijgen dat hij je alleen maar voor de seks gebruikt.

Zoals jij lopen er nog veel meer vrouwen met ditzelfde probleem rond. Het mannenbrein lijkt lastig te doorgronden. Voorafgaand aan de vraag hoe je met hem kunt gaan daten of een relatie kunt krijgen, gaat de vraag ‘Hoe flirt je met een man?’.

Inhoudsopgave

Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus

Nee, je bent geen hopeloze mislukkeling. Om mannen te begrijpen en het antwoord te vinden op de vraag ‘Hoe flirt je met een man?’ dien je je eerst iets belangrijks te realiseren: mannen en vrouwen zijn fundamenteel anders.

De verschillen zijn zo groot dat sommige onderzoekers stellen dat we haast verschillende mensensoorten hadden kunnen zijn.

Er zijn tal van publicaties in wetenschappelijke tijdschriften over gedaan. De verbindingen tussen de verschillende hersendelen zijn bij mannen anders dan bij vrouwen. Daardoor hebben mannen bijvoorbeeld beter ruimtelijk inzicht, maar hebben vrouwen een hogere emotionele intelligentie.

Het uiten en analyseren van emoties

‘Hoe flirt je met een man?’, we vragen het ons maar al te vaak af. Door een gerenommeerd psychiater is ooit gezegd dat de ogen van de vrouw de vensters van haar ziel zijn.

Vrouwen kunnen emoties beter uiten en reguleren, terwijl mannen daarvan een groot deel ontgaat en een beperkt arsenaal aan emoties uiten. Omdat er daardoor minder stof is die ons informatie geeft, maken onze hersenen overuren. Wat is er toch aan de hand?

De onzekerheid van de vrouw

De man die je op het oog hebt, geeft je dus lang niet altijd -of misschien beter gezegd: vrijwel nooit- de signalen die je nodig hebt. Daarbovenop komt ook nog eens de onzekerheid waarmee we als vrouw allemaal kampen.

Wanneer je je als vrouw klaarmaakt voor een romantisch afspraakje, ben je erg bezig met hoe je zult overkomen en met de vraag of hij je wel leuk zal vinden. Een man denkt daar wat ongecompliceerder over en denkt ‘hopelijk is ze leuk’.

Mannen worden net zo vaak verliefd als vrouwen

Het is helemaal niet vreemd om jezelf de vraag ‘Hoe flirt je met een man?’ te stellen. Mannen snappen zelf ook lang niet altijd wat ze precies voelen, dus hoe zou je dat als vrouw dan moeten weten? Uit onderzoek blijkt dat mannen vaker het gevoel van liefde op het eerste gezicht ervaren.

Echter verwarren ze liefde ook vaker met lust. Dit doet de onderzoekers denken dat mannen in hun leven net zo vaak oprecht geïnteresseerd zijn in iemand als vrouwen.

Hoe flirt je met een man: is het liefde of lust?

Goed, wanneer het om flirten gaat, kun je natuurlijk niet meteen van liefde spreken. Maar wanneer jij je oprecht de vraag ‘Hoe flirt je met een man?’ stelt omdat je op zoek bent naar een serieuze

partner, is het belangrijk het onderscheid tussen liefde en lust te kunnen maken. Je ziet het vaak aan de blik in iemands ogen. Kijkt hij je in de ogen, dan is de kans groter dat hij romantische intenties heeft.

Blikken die omlaag glijden, verraden vaker lust. Belangrijk om te onthouden wanneer je teleurstellingen wilt voorkomen.

Hoe flirt je met een man: wat is flirten precies?

Om de vraag ‘Hoe flirt je met een man?’ goed te kunnen beantwoorden, moeten we eerst stilstaan bij de vraag wat flirten nu eigenlijk is. We kunnen het begrip uitleggen als de verbale en non-verbale communicatie die je gebruikt om interesse in de ander te tonen.

flirten

Flirten is eigenlijk een oerinstinct dat bestaat om mensen te helpen hun juiste partner te vinden. Zo blijft de menselijke soort namelijk in stand!

Angst voor afwijzing

Weet je niet hoe je flirt met een man of ben je er bang voor het te doen? Geen zorgen, je kunt het leren. Bij de vraag ‘Hoe flirt je met een man?’ speelt veel angst voor afwijzing. En dat terwijl flirten juist een fijne manier is om te peilen of iemand wellicht ook interesse in jou heeft.

En wat is nu het ergste wat er kan gebeuren? Een kort, ongemakkelijk moment dat zowel jij als het object van jouw flirtsignalen snel zal vergeten.

Tip 1: Bedenk je hoe leuk het flirten kan uitpakken

Spookt de vraag ‘Hoe flirt je met een man?’ door je hoofd? Angst voor afwijzing kun je daarbij niet gebruiken. Denk dus niet aan wat er vooral mis kan gaan, maar hoe het zal zijn als het juist goed gaat.

Je zult dan tenminste een leuk gesprek met diegene hebben, maar er kan natuurlijk nog veel meer uit voortkomen. En als dat laatste niet het geval is, heeft je zelfvertrouwen in elk geval een boost gekregen. Hoe flirt je met een man? Met een positieve instelling dus!

Tip 2: Vat een afwijzing niet te persoonlijk op

Flirten met die knappe man waar je elke dag je koffie haalt voordat je je kantoor binnenstapt? De kans is groot dat je van het flirten geniet, maar hier niet per se verdere intenties bij hebt.

Zo kan een ander er ook instaan. Wie weet is hij onder de indruk van je uitstraling, maar heeft hij vandaag een ontzettende rotdag gehad. Of hebben jullie een hartstikke leuk gesprek, maar valt hij nu eenmaal op vrouwen met donkere ogen.

Tip 3: Flirt met mate

Stel je jezelf de vraag ‘Hoe flirt je met een man?’, dan heb je ongetwijfeld wel eens gehoord van het feit dat de man ‘de jager’ wil zijn en niet opgejaagd wil worden. Wat dat in de praktijk betekent?

Dat je het flirten binnen toom moet houden en niet te enthousiast (lees: agressief) in je aanpak moet worden. Hoe je flirt met een man? Door discreet te blijven en hem niet het gevoel te geven het object te zijn dat je wilt veroveren.

Tip 4: Plagerijen werken altijd

Hoe je flirt met een man? In elk geval moet het gesprek niet te gezapig worden. Braaf knikken op alles wat hij zegt en hem van geen enkele prikkeling voorzien, leiden regelrecht tot een mislukking.

Door hem te plagen kun je hem een beetje uitdagen en wat spanning in het gesprek brengen.

verleiden

Hiermee creëer je een zekere speelsheid die je nog aantrekkelijker maakt. Een van de antwoorden op de vraag ‘Hoe flirt je met een man?’ is dus ook: niet al te braaf zijn.

Tip 5: Zet die verbale signalen in

Weet je niet hoe je met een man flirt? Vergeet niet dat flirten niet alleen verbaal, maar vooral ook heel non-verbaal is. Doe ook wat met je lichaamstaal. Kijk bijvoorbeeld eens glimlachend naar beneden, speel wat met je haar en buig wat voorover terwijl hij tegen je praat.

Ook spiegelen werkt. Dit betekent dat je iemands lichaamstaal imiteert. Doe dit natuurlijk niet te opvallend. De vraag ‘Hoe flirt je met een man?’ heeft dus niet alleen met gesprekken te maken.

Tip 6: Straal positieve signalen uit

Mensen die vrolijk en zelfverzekerd overkomen, worden door anderen aantrekkelijk gevonden. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Hoe flirt je met een man?

Door regelmatig oogcontact met hem te maken en hem je stralende glimlach laten zien. Ook kun je iemand voorzichtig aanraken, bijvoorbeeld door even zijn bovenarm aan te raken. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je subtiel blijft.

Oefening baart kunst

Net zoals met zoveel dingen in het leven geldt ook in dit geval: oefening baart kunst. Om het antwoord op de vraag ‘Hoe flirt je met een man?’ te ontdekken, moet je het dus vooral veel doen. De eerste keer kan het erg spannend zijn en voel je je misschien wat onbeholpen.

De tweede keer wordt het echter al een stuk makkelijker en na een tijdje draai je je hand er niet meer voor om. Geef jezelf de ruimte om het te leren, je weet maar nooit wat voor iets moois er uitkomt!

De man van je dromen krijgen en houden

Heb je het gevoel wat hulp nodig te hebben bij je zoektocht naar het antwoord op de vraag ‘Hoe flirt je met een man?’, dan kan de cursus De man van je dromen krijgen en houden uitkomst bieden.

De maker van de cursus startte acht jaar geleden als datingcoach.

De cursus bestaat uit zes modules, die je elk met een test afsluit.

Ook krijg je extra’s als scripts om met elke situatie om te gaan en toegang tot de exclusieve Facebook support groep. Tijdelijk kost de cursus slechts €97,-.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij een man ook smoorverliefd op je laten worden?
  • Je wilt gelijk zijn aandacht trekken en hem op de juiste manier versieren?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 1500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil direct verder kijken via deze kortingslink!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.