Ik ben onzeker of hij me leuk vindt

Ben jij onzeker of hij je wel leuk vindt? Wat wil je absoluut wel of niet doen?

‘Ik voel me er onzeker over of hij me wel leuk vindt en weet niet hoe ik hierachter moet komen’.

Hoe vaak heb ik het mezelf wel niet horen afvragen en hoe vaak was ditzelfde het geval voor andere vrouwen in mijn omgeving.

Velen van ons hebben er last van. We voelen onzekerheid over ons uiterlijk, ons karakter en onze bedprestaties.

En elke keer dat we roepen ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ vragen we ons af in hoeverre deze vertwijfeling gegrond is en hoe we hierop het antwoord vinden.

Inhoudsopgave

Onzekerheid en de happiness-cultuur

‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ horen we uit de mond van vrijwel elke vrouw komen. Ook prachtige, hoogopgeleide vrouwen die -zo zou je toch denken- geen enkele reden hebben om over zichzelf te twijfelen.

De huidige ‘happiness-cultuur’ is echter grotendeels verantwoordelijk voor die toch knagende twijfel. Een cultuur die het stellen van doelen en het bereiken hiervan centraal stelt.

Elke keer dat we roepen ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ is diezelfde cultuur daar debet aan. We voelen ons namelijk steeds meer geforceerd om eigenlijk onrealistische doelen te stellen.

Onzekerheid over je uiterlijk

vrouw die zich op maakt

‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt vanwege mijn uiterlijk’. Elke vrouw heeft dit talloze keren gedacht. Mannen zijn visueel ingestelde wezens en de maatschappij schept een specifiek ideaalbeeld van de vrouw.

Je gewicht is het bekendste voorbeeld, maar slechts één van de vele. Je kunt er zoveel mee bezig zijn dat je jezelf feitelijk verliest.

Vraag je dus eens af ‘Ben ik onzeker of hij me leuk vindt of ben ik onzeker of ik aan de standaarden van de maatschappij voldoe?’.

Onzekerheid over je karakter en intelligentie

Hoezeer mannen ook visueel zijn ingesteld, diep vanbinnen weten we dat ook ons karakter een belangrijke rol speelt. Maar in plaats van zich door dat gegeven zelfverzekerder te voelen, gaan veel vrouwen juist nóg meer twijfelen.

Hoor je jezelf weer zeggen ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’, dan kan dat goed zijn omdat er ook wat dat betreft ideaalbeelden door de hedendaagse wereld worden geschept. Vrouwen zijn kampioenen in zichzelf onderwaarderen en zich aan de omgeving aanpassen.

Maar de twijfel ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ zal nooit verdwijnen als je niet jezelf bent.

Laat je onzekerheid in je voordeel werken

Dat knagende zinnetje ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ zouden we het liefst in de prullenbak smijten en nooit meer horen.

Toch bestaat er ook bewijs dat een gezonde portie onzekerheid in je voordeel kan werken. Onzekerheid leidt er namelijk ook toe dat je jezelf beter voorbereidt en bedacht bent op verschillende situaties.

Overschatting daarentegen leidt niet zelden tot teleurstelling. Accepteer de twijfel in ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ en probeer het als instrument te gebruiken.

De verschillen tussen mannen en vrouwen

Veel vrouwen stappen in dezelfde valkuil: ze denken dat mannen op dezelfde manier denken en reageren en trekken daaruit verkeerde conclusies.

Hoor je jezelf steeds zeggen ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ en ben je steeds meer geneigd om hierop ontkennend te antwoorden vanwege wat hij (niet) zegt of doet, bedenk je dan dat het mannenbrein per definitie anders werkt.

Dat geldt ook voor liefde en het tonen ervan. Vraag je niet alleen af ‘Ben ik onzeker of hij me leuk vindt?’ maar ook ‘Kan in zijn signalen wel goed interpreteren?’.

Ik ben onzeker of hij me leuk vindt: hoe kun je zijn gevoel peilen?

Goed, terug naar hem. Ik heb inmiddels verschillende dingen ontdekt die mannen doen wanneer ze interesse hebben. Ben ik onzeker of hij me leuk vindt, dan zijn er verschillende manieren om daarachter te komen.

Begroet hij me als hij me tegenkomst en vraagt hij hoe het met me gaat? Stelt hij veel vragen om me beter te leren kennen?

Heeft hij tijdens een afspraakje alleen ook voor mij? Dan bestaat de kans dat het vervelende gevoel van ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ niet gegrond is.

Lichaamstaal

Vriendinnen die zeggen ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ geef ik ook altijd als tip om naar de lichaamstaal van de man in kwestie te kijken. Kijkt hij veel naar je gezicht en probeert hij veel oogcontact te maken?

Dat is een signaal dat hij geïnteresseerd kan zijn. Leunt hij naar je toe? Ook dat is er één. Let wel: elke man is anders, dus trek uit de aan- of afwezigheid van deze signalen geen voorbarige conclusies.

Een verlegen man die wegkijkt versterkt misschien de twijfel van ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’, terwijl hij dat niet zo bedoelt!

Zijn glimlach

Dringt de twijfel ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ zich constant aan je op? Glimlach dan! Onderzoek bewijst dat vrouwen die glimlachen als een stuk aantrekkelijker worden gezien. Bij hem is een glimlach een indicator om te kunnen zien of hij je ziet zitten.

verliefd stelletje

Een glimlach is een reactie op de vreugde en het prettige gevoel dat hij in jouw bijzijn heeft. En het is ook nog eens iets dat je niet zomaar kunt onderdrukken. Zie je die kraaienpootjes bij zijn ogen verschijnen? Bingo!

Ik ben onzeker of hij me leuk vindt: weg met stress over uiterlijk

Terwijl een vrouw er alles aan doet om er zo mooi mogelijk uit te zien en charmant voor de dag te komen, zijn er voor mannen belangrijker dingen.

In tegenstelling tot wat we vaak van deze schepsels van Mars denken, heeft uiterlijk niet de topprioriteit.

De gedachte ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ heeft dus echt niet uitsluitend met uiterlijk te maken. Mannen vinden een lief en zorgzaam karakter erg belangrijk. Net als vrouwen wegen karaktereigenschappen zwaarder dan uiterlijk.

Wees een mensenmagneet

Hoor je jezelf weer zeggen ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’, bedenk je dan dus dat het nergens voor nodig is om een zogenaamde mannenmagneet te worden. In plaats daarvan zou je moeten proberen een mensenmagneet te zijn.

Wat dat is? Niets meer of minder dan een persoon bij wie anderen graag zijn. Lach veel, wees gezellig, gebruik kleine aanrakinkjes tijdens gesprekken. Spreek ook veel over positieve dingen die je energie geven. Toneelspelen hoeft natuurlijk niet, maar veel

klagen en bekritiseren zal het antwoord op de vraag ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ niet in de positieve richting duwen.

Playing hard to get: wel of geen goed idee?

‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt, dus ik doe of hij me niet interesseert’, aldus vriendin B nog niet zo heel lang geleden.

Playing hard to get is een door vele beproefde techniek en zorgt er in veel gevallen inderdaad voor dat de tegenpartij geïnteresseerder raakt omdat je minder beschikbaar bent.

Tegenwoordig denken we er wel iets genuanceerder over. De techniek werkt alleen als het al waarschijnlijk is dat hij interesse heeft, maar je de passie wilt versterken. Zo niet, dan zal playing hard to get geen voordeel opleveren.

Hoe weet ik zeker dat hij niet alleen uit is op seks?

‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt, maar als we seks hebben zal dit een bevestiging zijn’. Fout.

Alhoewel dit voor veel vrouwen wel zo in elkaar zit, is dat voor mannen lang niet altijd het geval. Voor mannen is het hebben van een connectie of een ‘sparkle’ veel minder belangrijk om geslachtsgemeenschap te hebben.

Sterker nog, belt de man in kwestie alleen voor dergelijke dates, wil hij alleen thuis afspreken en nooit iets anders samen doen? Dan weet je hoe laat het is.

Vind met ‘De man van je dromen krijgen en houden’ antwoord op je twijfels

Houdt de twijfel ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ je dagelijks bezig en wil je niets liever dan hierop een (positief) antwoord horen?

Met de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ ontdek je hoe je hem verliefd op je laat worden en ervoor zorgt dat hij nooit meer een ander wil.

Je leert hem emotioneel te openen middels een beproefde methode. De twijfel ‘ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ zal als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Om de twijfel ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ te kunnen doen laten verdwijnen, volg je deze cursus die uit 48 uitgebreide lesmodules bestaat.

Ook krijg je tijdelijk gratis zeven exclusieve bonussen. Wanneer je de cursus online hebt besteld, krijg je er direct toegang toe.

In plaats van €147,- betaal je nu tijdelijk €67,- om de prangende twijfel ‘Ik ben onzeker of hij me leuk vindt’ voor eens en altijd de wereld uit te helpen.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Ben jij ook nog steeds onzeker of hij je wel echt leuk vindt?
  • Je bent steeds aan het twijfelen en je wilt meer zekerheid?
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Duizenden profiteerden vóór jou!

 

Ga direct naar de geheime kortingspagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.