Word de beste versie van jezelf review

Word de beste versie van jezelf en geef je leven een impuls

Het leven lijkt soms wel als een film aan je voorbij te trekken.

Je staat ’s ochtends op, gaat naar je werk, doet na vijven even vlug boodschappen, draait een maaltijd in elkaar en ploft daarna op de bank neer. De volgende dag wordt de repeat-knop weer ingedrukt.

Herken jij dat ook, dat gevoel dat je leven in een sleur zit en je afvraagt waar je het allemaal voor doet? Met ‘Word de beste versie van jezelf’ haal je meer uit het dagelijks leven.

Inhoudsopgave

Van een ongeïnspireerd naar uitdagend leven

Tot een tijdje geleden noemde ik mezelf en mijn leven eerlijk gezegd behoorlijk ‘ongeïnspireerd’. Waar ik vroeger nog vol was van dromen en ambities, gold dat nu niet meer.

Tenminste, dat dacht ik. Ergens bestonden ze nog wel, maar door de sleur van alle dagelijkse verplichtingen waren ze eigenlijk in de vergetelheid geraakt.

In plaats van ze na te leven, leidde ik een voorgeprogrammeerd leven. Wilde ik dat nou tot mijn pensioen gaan doen? Nee! Per toeval las ik over ‘Word de beste versie van jezelf’ en wat ben ik daar blij mee!

’Word de beste versie van jezelf’ biedt handvatten om het anders aan te pakken

Dankzij het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ heb ik geleerd dat het leiden van een uitdagend en succesvol leven geen kwestie van geluk is. Integendeel, je hebt het in eigen hand.

tekst foto

Wat je moet doen, is je mindset veranderen. Loop je vast in je leven, bijvoorbeeld door financiële- of carrièreproblemen, je gezinssituatie of je gezondheid?

Gebruik dan het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ voor inzicht in je eigen situatie en om handvatten te krijgen die je helpen het anders aan te pakken.  

Ontdek met ‘Word de beste versie van jezelf’ de mindset van succesvolle personen

De schrijver, Jerik van Nuenen, heeft veel tijd aan het vervaardigen van het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ besteed.

Daarvoor heeft hij veel succesvolle mensen zoals sporters, zakenmensen en filmsterren en andere artiesten onder de loep genomen. En wat blijkt? Allemaal hebben zij iets gemeen: ze hebben dezelfde mindset.

De manieren waarop zij denken, keuzes maken, communiceren en visualiseren zijn onlosmakelijk verbonden met persoonlijke groei en ontwikkeling.

Al deze factoren zijn verwerkt in het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’.

De dingen die je niet leert over het leven

Heb jij, net als ik een tijd geleden ook had, het gevoel dat er iets mist in je leven? Dat je als persoon niet vooruitkomt? Ik heb me nu bedacht dat dat eigenlijk niet zo gek is.

Op school heb ik allerlei vaardigheden geleerd die me in mijn latere leven van dienst zouden zijn: rekenen, taalbeheersing enzovoorts. Na mijn vervolgopleidingen dacht ik echt over alle benodigde vaardigheden te beschikken.

diploma

Maar niets bleek minder waar. Want wie leert jou veerkracht, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen? Precies. Hierin moet jij je als persoon ontwikkelen.

Wat ga je met behulp van ‘Word de beste versie van jezelf’ ontdekken?

De beste investering die er bestaat, is de investering in jezelf. Zorg je wel goed voor jezelf? Weet je wel zeker wat geluk voor jou precies betekent?

Denk je nog wel eens na over de vraag wat nu eigenlijk jouw passie is? Communiceer je wel effectief met de mensen om je heen? Al deze zaken komen in het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ aan bod.

Zo ontdek je dat je eigenlijk nooit over de kern van dingen nadenkt.  

1. Een positieve mindset creëren

Heb jij wel eens gehoord van de selffulfilling prophecy? Ikzelf had ooit voor het lezen van ‘Word de beste versie van jezelf’ van het begrip gehoord, maar was me er totaal niet bewust van dat dit ook voor mij opging.

De theorie die hierachter schuilt, zegt dat negatieve gedachten en een negatieve instelling ook tot soortgelijke resultaten zullen leiden. Maar andersom natuurlijk ook!

Met het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ leer je hoe je met het creëren van een positieve mindset op dagelijkse basis positievere ontwikkelingen doormaakt en zo ook meer energie voelt.

2. Anders gaan denken

Wat Jerik van Nuenen je in zijn e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ ook laat zien, zijn de denkpatronen van bekende personen.

Personen waarvan wij allemaal vinden dat ze succesvol zijn en het maximale uit zichzelf hebben gehaald. Het lukt mijzelf ook steeds beter deze denkpatronen aan te nemen.

Blijf je er bij het lezen van het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ echter wel van bewust dat Jerik je de voorzet geeft en je de bal zelf moet inkoppen. En dat betekent dus het geleerde in de praktijk brengen!

3. Het verbeteren van je communicatie

Een aanzienlijk deel van het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ betreft de communicatie met anderen. Zonder dat we het willen en zonder dat we het vaak zelfs weten, bestaan er haperingen in de communicatie.

Met je collega’s, je familie, vrienden en andere personen. Een heldere communicatie is nodig om je mening of doel aan anderen duidelijk te maken.

Zo worden gesprekken zinvoller en lukt het je ook beter om datgene voor elkaar te krijgen wat je echt graag wilt. ‘Word de beste versie van jezelf’ helpt je hierbij.

4. Beter worden in het maken van beslissingen

Beslissingen, soms stel je ze het liefst uit. Zeker als het over lastige onderwerpen gaat. Tenminste, dat gold voor mij altijd.

Maar eerlijk is eerlijk, met dat vermijdingsgedrag heb ik in het verleden weinig voor elkaar gekregen. Het lucht misschien even op om een moeilijke beslissing uit de weg te gaan, maar al gauw realiseer je je dat dit niet in je voordeel werkt.

Jerik geeft je met zijn e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ genoeg tips die je helpen in het nemen van beslissingen.

5. Een gezonde relatie met jezelf opbouwen

Het is van belang dat je stilstaat bij jezelf. Dat betekent een gezonde relatie met jezelf opbouwen.

Om je daar nog beter mee te helpen, vertelt Jerik van Nuenen in zijn e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ ook tot in detail over zijn eigen verhaal.

Iets wat de meeste coaches niet doen. Voor mij was dit een groot pluspunt. Het gaf me het gevoel dat de schrijver van ‘Word de beste versie van jezelf’ ook echt wist in wat voor situatie ik zat.

6. Het mooiste leven leiden: gelukkiger, gezonder en langer leven

Lukt het je met behulp van het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ om jezelf en je doelen en dromen beter te leren kennen?

En weet je de geleerde theorie in de praktijk te oefenen? Daar doe je jezelf echt een enorm plezier mee.

Niet alleen geniet ik sinds het lezen van ‘Word de beste versie van jezelf’dagelijks meer van het leven, ik voel me ook een stuk energieker en heb veel meer dan voorheen het gevoel dat ik kan bereiken wat ik voor ogen heb.

Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen

‘Word de beste versie van jezelf’ was voor mij een echte eye-opener. Terwijl ik het dagelijks leven voorheen als een onveranderlijk gegeven, een vanzelfsprekendheid beschouwde, is dat nu wel anders.

Jerik van nuenen is een ervaringsdeskundige en een zeer betrouwbaar persoon. Er staat veel waardevolle informatie in dit e-book. Wij hebben onze mindset positief ontwikkeld en wij raden iedereen aan dit e-book te lezen!

Daphne & Denise

Ik durf sinds het lezen van ‘Word de beste versie van jezelf’ uitdagingen aan te gaan om zo aan een nog mooiere toekomst te werken.

Een toekomst waarin ik alles uit mijn leven én uit mezelf haal. Ik wist nooit zo goed waar ik moest beginnen, maar ‘Word de beste versie van jezelf’ heeft me echt geholpen.

33 hoofdstukken bieden alle handvatten die je nodig hebt

Normaal gesproken kost ‘Word de beste versie van jezelf’ €79,- euro, maar deze prijs is tijdelijk royaal verlaagd naar €37,50.

Bovendien is Jerik zo overtuigd van het effect van zijn e-book ‘Word de beste versie van jezelf’, dat hij ook nog eens een 14 dagen niet goed, geld terug garantie hanteert.

Voor mij was het vanaf de eerste bladzijde echter meteen duidelijk dat ik een goede aankoop had gedaan.

Het e-book bestaat uit 33 hoofdstukken waarin de meest uiteenlopende onderwerpen tot in detail worden besproken. De uitleg van Jerik kan wetenschappelijk worden onderbouwd.

’Word de beste versie van jezelf’: tijdelijk met gratis drie bonus e-books

boek cover

Bestel je het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’,  dan krijg je daar van Jerik tijdelijk nog eens drie bonussen bij.

Zo ontvang je het e-book ’22 tips voor geluk’ ter waarde van €17,95, het e-book ’20 mindset life hacks’ ter waarde van €14,95 en het e-book ‘150 goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf’ ter waarde van €12,95.

Bovendien krijg je met je aankoop ook gratis toegang tot de besloten Facebook community met mensen die op dezelfde manier als jij met zichzelf en hun leven bezig zijn.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Word de beste versie van jezelf

  • Ben jij ook op zoek naar de beste versie van jezelf?
  • Je hebt het gevoel dat er meer is in je leven en wilt dit gaan ontdekken?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 1500 mensen zijn je al voorgegaan!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.