MasterFlirt

MasterFlirt, bemoedigende motivatie voor mannen

MasterFlirt heeft zich sinds jaar en dag bewezen als de aangewezen website voor mannen die geïnteresseerd zijn in werken aan henzelf en gemotiveerd kiezen voor het bekrachtigen van hun man-zijn.

Verschillende producten en diensten dragen bij het opbouwen van zelfvertrouwen en vanuit oprechte authenticiteit verbinden met vrouwen voor het ontstaan van waardevolle relaties.

Hier vind je informatie, kennis en tools om een betere versie van jezelf tot uiting te brengen, zodat ook jij succesvol in het leven staat.

Onder leiding van datingcoach en expert in persoonlijke ontwikkeling Tom Gorny is met MasterFlirt een platform ontstaan, waar de aandacht volledig ligt bij persoonlijker groei voor mannen en het vinden van succes in liefde en leven.

Een breed spectrum aan producten en online trajecten worden hier beschreven, zodat je een gemotiveerde verandering voor jezelf kunt realiseren.

MasterFlirt workshops

Om werkelijk onder te dompelen in persoonlijke ontwikkeling en met meer kracht veranderingen te bewerkstelligen, bieden we de gelegenheid om intensief samen te werken.

Hiervoor worden verschillende opties geboden, elk met een eigen thema en aandachtspunt. Zo kun je zelf bepalen waar je voorkeur in eerste instantie naar uit gaat en kun je heel gericht bepaalde thema’s in je leven als man aandacht geven.

Kies voor de MasterFlirt Bootcamp, waar je in twee dagen intensief wordt begeleid in het aanleren van vaardigheden in het aanspreken van vrouwen tot wie je je aangetrokken voelt.

Je kunt er zeker van zijn dat jouw proces in een stroomversnelling komt.

Keuze in workshops

Ook als je al een vriendin hebt of enkele gezellige dates hebt gehad met jouw droomvrouw, is jouw ontwikkeling nog niet afgerond.

De werkelijke uitdaging begint pas daarna, in het vormgeven en behouden van een gezonde en waardevolle relatie. Verschillende invloeden of gedragspatronen kunnen een verwoestende uitwerking hebben op je relatie.

De Relatie Seminar richt zich specifiek op het leren nemen van verantwoordelijkheid als man voor de dynamiek binnen de relatie.

Zodat je trots kunt zijn op wat je als man hierin te bieden hebt. Wil je nog een stap verder gaan en werkelijk in eigen kracht en mannelijke zelfwaardering komen, neem dan zeker deel aan het Remancipeer Weekend.

Met gelijkgestemde mannen pak jij zo tijd om je leven en jouw unieke rol hierin te overdenken en finetunen. Het aangrijpen van wat werkelijk telt en waar je werkelijk trots op jezelf voor kunt zijn.

Onlinecursussen voor persoonlijke groei

MasterFlirt kent een ruim aanbod aan onlinecursussen en trainingen, waaraan je heel laagdrempelig kunt deelnemen. Met deze onlinetrainingen bieden we je de gelegenheid om op eigen tempo met verschillende materie aan de slag te gaan.

Je kunt zo werken aan diverse thema’s binnen jouw unieke persoonlijke proces en werkelijk in eigen kracht als man komen staan.

De trainingen zijn online verkrijgbaar en je kunt heel eenvoudig inloggen. Je wordt alsnog van start tot finish begeleid om het meeste uit de oefeningen te halen en alle kennis direct in je leven te implementeren.

Alle onlinecursussen zijn afzonderlijk aan te schaffen, echter bieden we ook de mogelijkheid om deze als collectie te kiezen.

Op die manier beschik je over een volledig pakket en is er geen twijfel meer mogelijk dat jij de juiste drive bezit om je waarde als man naar een totaal hoger niveau te tillen.

Communicatie skills met vrouwen

Enkele van de onlinetrainingen richten zich op het ontwikkelen van uitstekende communicatievaardigheden, voor als je in gesprek gaat met een vrouw die je bewondert.

Kies voor de cursus Automatisch Vrouwen Aanspreken om zonder moeite vrouwen te leren aanspreken. Aan de hand van drie pilaren weet je precies hoe je de conversatie kunt initiëren, zonder een flater te slaan.

De onlinetraining Versieren op de App biedt daarop een fijn alternatief, zodat je ook via de chat precies weet hoe je het gesprek op gang kunt houden.

Ons Geniale Gesprekken Pakket leert je daarentegen hoe je gesprekken vult met inhoud om zo een geïnteresseerde aantrekkingskracht op gang te brengen.

Alles wat je nodig hebt om een gesprek speels en vermakelijk te houden, doch te overtuigen van je intellect en diepgang.

Cursussen voor online daten

Als je wilt opvallen met een sprekend en uitnodigend profiel op datingsites, dan zijn de onlinecursussen Online Dating Mastery en de Tinder Dating Toolkit de aangewezen trainingen voor jou.

Beiden bieden inzicht in hoe je jezelf beter kunt profileren, door te werken aan het opbouwen van zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

Je krijgt tevens meer inzicht in het gehele datingproces, zodat je precies weet op welke manier je jezelf het beste kunt profileren.

Ook ontdek je hoe jouw berichten vanuit het perspectief van de vrouw worden ervaren en hoe je dus je woorden kunt kiezen om indruk op haar te maken.

Voor elke man die succes wil hebben tijdens online daten, bieden deze cursussen je precies de juiste handvatten.

Zelfverzekerde lichaamshouding voor succes

man

Om succesvol te zijn in het leven en de liefde kun je kiezen voor verschillende trainingen. Het Zelfvertrouwen Pakket kent een zelfhypnose audio gedeelte, waardoor jouw onderbewuste direct de oefeningen implementeert.

Met een flinke boost aan zelfvertrouwen kun je de hele wereld aan en zul je op alle vlakken meer succes ervaren.

Ook ons Lichaamstaal Totaal Oplossing pakket helpt je om zelfverzekerder te zijn, beter over te komen en aantrekkelijker te zijn voor vrouwen. De kennis uit de video’s zorgen ervoor dat je snel de vaardigheden in praktijk kunt brengen.  

Meer dan vrienden

In het onlineprogramma 53 wetten van Succes met Vrouwen leer je cruciale en fundamentele wetten voor het verwezenlijken van succes in de liefde.

De inzichten die hier geboden worden, zullen je hele kijk op vrouwen en op mannelijkheid veranderen. Er gaat werkelijk een wereld voor je open en je profiteert van fijnere relaties met vrouwen en meer geluk in je leven.

Wil je de friendzone helemaal vaarwelzeggen, dan kies je voor de Anti Friendzone Kit. Deze helpt je om gezien te worden als een seksueel aantrekkelijke man, in plaats van knuffelig maatje.

De video’s nemen alle twijfels over hoe jij als man kunt zijn, gegarandeerd weg.

Remancipeer e-book

Als klap op de vuurpijl kun je nu ook ons nieuwste Remancipeer e-book aanschaffen.

Hierin staan waardevolle tips en adviezen over wat het inhoudt om man te zijn anno 2020 en hoe je kunt navigeren in alle verwachtingen die aan je worden gesteld.

Voldoende keuze dus om volledig jouw mannelijkheid naar een hoger niveau te tillen aan de hand van waardevolle content, oefeningen en aanmoediging. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *