Magic Mornings review

Blijvend afvallen met Magic Mornings

Jarenlang voerde ik een strijd met de kilo’s. Een strijd die ik keer op keer weer verloor, en daarmee ook bijna altijd mijn hoop.

De kilo’s vlogen eraan en gingen er steeds moeilijker af.

Soms ging het even goed, maar dit was zo moeilijk vast te houden. Op een gegeven moment had ik kleding in wel drie verschillende maten in mijn kast hangen.

Ik besloot dat het echt niet langer zo kon en ging op zoek naar een methode die me écht kon helpen. Zo vond ik Magic Mornings.

Inhoudsopgave

 

Afvallen is zoveel meer dan kilo’s verliezen

Magic Mornings helpt je gedurende een periode van drie weken een ochtendritueel te creëren. ‘Wat heeft dat nou met afvallen te maken?’ vroeg ik mezelf af toen ik voor het eerst over Magic Mornings las.

Maar na wat meer lezen viel het kwartje. Afvallen gaat niet alleen maar over de kilo’s, maar ook over de goede mindset. Een mindset die je ook op andere vlakken vooruit helpt.

Met Magic Mornings ben ik echt op een heel andere manier slank geworden en het lukt me om mijn gewicht te behouden. 

Zo herken je een niet-functionele mindset

overgewicht

Als ik eraan terugdenk, was gewichtsverlies inderdaad niet mijn enige strijd. Of misschien moet ik zeggen: het was een strijd die veel dieper ging.

Alhoewel mijn overtollige kilo’s me een onzeker gevoel gaven en ik mezelf daardoor altijd als een onaantrekkelijke vrouw heb gezien, liet ik gevoelens van stress en onrust ook vaak bezit van me nemen.

Soms gooide ik gewoon maar de handdoek in de ring en werd ik somber. ‘Dat zit in de familie’, was altijd mijn excuus. Maar diep vanbinnen wist ik wel dat ik me daar niet achter kon en hoefde te verschuilen. 

Het helemaal anders aanpakken met Magic Mornings

Ik ben zo enthousiast over Magic Mornings dat ik mijn ervaringen over dit programma graag met anderen wil delen. Want ik heb echt het gevoel dat het me heeft geholpen het helemaal anders aan te pakken.

Lukt het je niet om af te vallen, voer je altijd die innerlijke strijd over wat je nu wel of niet kan of mag eten, voel je je onaantrekkelijk, probeer je je gebrek aan zelfvertrouwen op onhandige manieren te verbergen?

Dan kan Magic Mornings ook echt iets voor jou zijn. 

Het gevoel je leven niet zelf te sturen

Mensen die het gevoel hebben bepaalde zaken, of hun leven in het algemeen, niet meer zelf te kunnen sturen, vervallen vaak in passief gedrag.

Als je een paar maanden geleden bij mij thuis had aangebeld, dan had je me waarschijnlijk in een oude joggingbroek op de bank aangetroffen.

Een stemmetje in mijn hoofd zei ergens wel dat het anders moest, maar de afstandsbediening en de zak chips lonkten. Toen de coronatijd aanbrak, was het hek helemaal van de dam. Ik werkte thuis en structuur was soms maar ver te zoeken. 

Afvallen is een leerbare gedragsverandering

Een vriendin van me had over Magic Mornings gelezen en stuurde de link naar me door. Zelf worstelde zij ook met haar kilo’s en ze was van plan om met de cursus te beginnen. Ze dacht dat het ook wel iets voor mij zou zijn.

Alhoewel ik in die periode echt nergens zin in had, was er iets in Magic Mornings dat me aansprak. Het feit dat zoveel meer dingen dan alleen die kilo’s werden belicht, leek me erg interessant.

Afvallen is, aldus de makers van Magic Mornings, een leefstijl- en dus een gedragsverandering. 

Het Fitspel

Magic Mornings is onderdeel van Fitspel.nl. Daardoor is Magic Mornings dus geen dieet, maar een positief proces waarin je begint met het ontwikkelen van een andere mindset.

Je mindset is je denk- en gedragspatroon. Soms wordt hij ook wel mentaliteit genoemd. Magic Mornings gaat over de juiste instelling, gezonde voeding en beweging.

gezond eten

Vooral dat laatste vond ik in het begin maar lastig, maar zodra je merkt dat je conditie verbetert en sterker wordt, wordt ook dat leuker.

Door de juiste leefstijl ging ik vanzelf steeds meer balans voelen. En de kilo’s? Daarvan kon ik één voor één afscheid nemen. 

Afslanken is het creëren van geluk

Magic Mornings heeft verbluffende positieve effecten wat betreft je kilo’s en je kledingmaat. Omdat het bij deze cursus niet alleen maar om die cijfertjes gaat, is het ook makkelijker om deze leefstijl vol te houden.

Na een willekeurig dieet vallen veel mensen vaak weer terug in hun oude eet- en leefpatroon. Met alle gevolgen van dien: niet alleen komen de kilo’s terug, teleurstelling is ook onvermijdelijk.

Magic Mornings heeft me die teleurstelling zeer zeker gespaard. Blijvend slank worden met Magic Mornings betekent een afspraak met jezelf maken, voor de rest van je leven. 

Afrekenen met het jojoën

Elke keer dat ik aan een dieet begon, wachtte ik het moment van teleurstelling alweer af. Want ongetwijfeld zouden de kilo’s er op een gegeven moment weer bij komen, er weer af gaan en er hoogstwaarschijnlijk ook weer aan vliegen.

Juist, het jojo-effect dus. Omdat je met Magic Mornings echter je leefstijl aanpast, blijft het jojoën je bespaard.

De duurzame gewoontes die Magic Mornings je stimuleert te ontwikkelen, beschermen je daartegen. Je ontwikkelt namelijk een lange termijnplan én -ook belangrijk- je doet het stapje voor stapje. 

De Magic Mornings Community

Wat ik zelf ook heel fijn vond, was dat ik met het bestellen van Magic Mornings ook direct toegang had tot de community. Deze groep bestaat dus uit allemaal mensen met hetzelfde doel in hun leven.

Mensen die weten met welke tegenslagen jij te maken hebt gehad en dat helemaal herkennen. De community van Magic Mornings gaf me een extra veilig gevoel.

Je kunt elkaar zo fijn motiveren en steunen, maar natuurlijk ook tips met elkaar uitwisselen. 

Magic Mornings heeft meer voordelen dan alleen gewichtsverlies

Wie worstelt met zijn kilo’s, weet als geen ander in hoeverre je uiterlijk je zelfvertrouwen beïnvloedt.

Ik ging me steeds meer terugtrekken, schaamde me als ik weer eens moest toegeven dat een zoveelste dieet was mislukt en wilde eigenlijk ook liever niet meer in gezelschap van anderen eten.

Niet met collega’s en zelfs niet met mijn eigen familie. Magic Mornings heeft me een beter figuur, maar ook zoveel meer rust, energie en zelfvertrouwen opgeleverd.

Ik durf te zeggen dat Magic Mornings me als persoon echt een heel eind vooruit heeft geholpen.

Hoe ziet de cursus Magic Mornings eruit?

Geef je je op voor de cursus Magic Mornings, dan volg je deze een aantal weken lang van maandag tot en met vrijdag om 07.30 in een gesloten online omgeving.

Je start altijd met de Zonnegroet, waarmee je de energie door je lichaam laat stromen. Elke sessie besteedt aandacht aan een intentie en wordt gevolg door meditatie.

Door het zetten van een intentie kun je echt bewust aan je dag beginnen. 

Het nut van meditatie bij het bereiken van doelen

Meditatie maakt je kalm en ontspannen, dat weten we allemaal. Maar eigenlijk dient meditatie een nog veel belangrijker doel. In plaats van eenvoudigweg je hoofd leegmaken ga je je juist volledig bewust worden van de realiteit.

afbeelding van een tekst

En wil je de realiteit zo kunnen ervaren zoals hij is, dan moet je je gedachten, herinneringen en verwachtingen blootleggen. Kortom: gaan leven op de plek waar we nu zijn.

Meditatie helpt je om in het moment te leven. Zo wis je steeds meer ruis uit en wordt het alsmaar makkelijker je daadwerkelijke doel te bereiken. 

De keuze uit twee verschillende cursussen

Ben je geïnteresseerd in Magic Mornings, dan heb je de keuze uit twee verschillende cursussen. Zo kun je aan de eerder beschreven live sessies meedoen die elke werkdag om 07.30 beginnen.

Omdat ik onregelmatige diensten draai en niet elke dag zou kunnen meedoen op ditzelfde tijdstip, heb ik voor Magic Mornings Solo gekozen. Dit gaf me de vrijheid om aan de slag te gaan wanneer ik daar tijd voor had.

Allebei de Magic Mornings cursussen hebben een duur van 21 dagen, waarin de drie intenties evenredig zijn verdeeld. 

Blijvend slank én sterker in je schoenen

Magic Mornings heeft me geholpen veel lekkerder in mijn vel te zitten.

En dan heb ik het dus niet alleen letterlijk over me een stuk fijner in mijn lichaam voelen omdat ik nu ben afgevallen, maar ook als persoon in het algemeen voel ik dat ik gegroeid ben.

Wat voorheen problemen waren, zie ik nu als uitdagingen. Magic Mornings vind ik dan ook een echte aanrader voor iedereen die blijvend slank wil worden én sterker in zijn schoenen wil staan.

 Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Magic Mornings

  • Wil jij ook afvallen zonder al te veel moeite?
  • Je wilt beter in je vel komen en fitter worden?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • Duizenden profiteerden vóór jou!

 

Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.