Leven vanuit je vrouwelijke kracht review

Jarenlang had ik het gevoel mezelf eigenlijk helemaal niet goed te kennen. Mijn dagelijks leven leefde ik zoals ik was gewend. Of beter gezegd, zoals van me werd verwacht. Herkenbaar?

Ook jij zal je dan waarschijnlijk niet honderd procent gelukkig voelen. Ik besloot op zoek te gaan naar mezelf, al was ik een beetje huiverig voor de zweverige cursussen die ik regelmatig tegenkwam.

Tot ik ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ ontdekte. Dankzij de zeven modules heb ik veel meer balans kunnen vinden.

Haal het beste uit jezelf met ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’

Leven vanuit je vrouwelijke kracht wordt door de hedendaagse maatschappij niet makkelijk gemaakt. In een maatschappij die compleet gericht is op presteren, is het moeilijk jezelf te ontwikkelen zoals je echt wilt.

En zo was bij mij ook de balans helemaal zoek. Met andere woorden: ik was mezelf helemaal kwijt. ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ heeft mij geholpen om weer veel meer vanuit mijn flow te leven.

Alleen het tot je interne wereld komen en vanuit daar leven, brengt de grootste kracht in jezelf naar boven.

Wat is een lineaire maatschappij precies?

vrouw met boeken

De maakster van de cursus ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ spreekt veel over de negatieve invloed van de lineaire maatschappij.

Oftewel: de huidige prestatiemaatschappij waarin iedereen wordt gestimuleerd om altijd naar meer, groter en beter te streven. Moeten, dat is het woord dat centraal staat.

Willen is daarentegen zo goed als helemaal naar de achtergrond verdwenen. Met behulp van ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ heb ik de twee weer een stuk beter in balans gekregen.

De vier dimensies van je psyche

In de huidige maatschappij kunnen de dimensies van je psyche nogal eens klem komen te zitten. Net als je familie en je vriendenkring vormt de algehele maatschappij een van de verbanden waarin je leeft.

Verbanden hebben invloed op onze ontwikkeling, ons functioneren en hoe goed we ons voelen. Jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gesteldheid worden allen beïnvloed door de maatschappij.

Met ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ ontdek je echter dat je zelf de grootste invloed kunt uitoefenen op hoe je door het leven gaat. Jij neemt het heft in eigen hand!

Het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie

Wist je dat er zoiets bestaat als mannelijke en vrouwelijke energie? In tegenstelling tot wat je denkt is dit niet sekse-afhankelijk, zoals Eva Daeleman in ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ uitlegt.

Elk mens beschikt over beide vormen. Mannelijke energie wordt onder andere gekenmerkt door het willen organiseren en presteren.

Ook zorgt mannelijke energie ervoor dat je aandacht meer naar de buitenkant dan naar de binnenkant is gericht. Bij mannelijke energie heerst vooral de logica.

Het belang van vrouwelijke energie

Leven vanuit je vrouwelijke kracht betekent niet dat je je mannelijke energie moet wegstoppen. Zou je dat doen, dan ben je wederom in onbalans.

Maar de cursus ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ wil je wel op het hart drukken dat je meer aan je vrouwelijke energie moet werken.

Vrouwelijke energie staat onder andere voor creativiteit, geduld en het leven vanuit de innerlijke kracht. Precies wat Eva Daeleman met die flow bedoelt! Je moet dus veel meer vanuit je gevoel gaan handelen.

Flow: de ideale balans tussen uitdaging en vaardigheden

Van binnen naar buiten leven, dat is dan ook wat Eva je met de cursus ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ wil meegeven.

De flow waar ze over spreekt, dat is de mentale toestand waarvan sprake is waarbij je helemaal opgaat in het positieve waarmee je bezig bent.

vrouw die lacht

Het concept ‘Flow’ is geïntroduceerd door psycholoog Mihaly Csikszentmihalyi, de bekendste naam uit de stroming van de positieve psychologie.

Er is bij een flow sprake van uitdagingen en vaardigheden, die perfect met elkaar in balans zijn. Zelfvertrouwen, ontspanning en creativiteit krijgen zo alle ruimte.

Kom in die flow

‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ helpt je met praktische tips hoe je in een flow kunt komen. Volgens de psycholoog Csikszentmihalyi wordt flow door een aantal zaken gekenmerkt.

Zo ga je geconcentreerd en doelgericht te werk, ga je volledig op in de activiteit, heb je een gevoel van persoonlijke controle over de situatie of de activiteit en is de bezigheid ook intrinsiek belonend.

Natuurlijk zijn er genoeg zaken in het dagelijks leven die we simpelweg moeten doen, maar ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ heeft mij geleerd dat niet mijn hele leven er zo uit hoeft te zien.

Krijg met de cursus  ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ inzicht in je gewoonten

Een groot gedeelte van wat we doen, doen we volledig automatisch. Of dit gedrag nu constructief voor ons is of niet.

Eva Daeleman, de maakster van ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’, heeft het zelf aan den lijve ondervonden.

Om verandering teweeg te kunnen brengen en te kunnen leven vanuit je vrouwelijke kracht, moet je disfunctionele gewoonten kunnen blootleggen.

Mij heeft de cursus hier enorm mee geholpen. Ook in het transformeren ervan in functionele gewoonten. Gewoonten die mij vanaf nu verder op weg helpen.

Leer grenzen stellen

Grenzen stellen, voor mij was dat altijd iets erg moeilijks. ‘Nee’ bestond niet in mijn woordenboek, met als gevolg dat ik altijd maar deed wat anderen van mij vroegen en uiteindelijk teveel hooi op mijn vork nam.

Wanneer ik voor de laatste keer iets had gedaan waarvoor ik echt intrinsiek gemotiveerd was? Voordat ik aan ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ begon, kon ik daar echt geen antwoord op geven, ik wist het oprecht niet meer.

Ik had het gevoel het lijdend voorwerp van mijn eigen leven te zijn. Nu weet ik dat ‘nee’ zeggen geen zwakte, maar kracht toont.

Wat houdt de module precies in?

De module ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ bestaat uit zeven verschillende video’s die zich elk op een specifiek thema richten. Het fijne vind ik, dat het programma erg praktisch is opgebouwd.

Wat ga je leren?

Je gedachten sturen

Grenzen aangeven

Invloedsfactoren herkennen

Gezonde gewoonten

Zelfliefde geven

Toegang tot nieuwe levensenergie

Met de uitleg en de tips die ik van Eva kreeg, kon ik meteen aan de slag. Ik heb na afloop ervan ook met andere deelnemers gesproken, die net als ik grote veranderingen hadden gemerkt in hun eigen mindset.

Volgens mij heeft de cursus ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ me echt de diepgang gegeven waarnaar ik op zoek was.

Hoe beïnvloedt een veranderde mindset jou en je dagelijks leven?

‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ heeft me geholpen een gezondere mindset te ontwikkelen. Nu vraag je je misschien af wat een mindset is.

Volgens psychologen is een mindset de overtuiging die je hebt over je eigen kennis, talenten en vaardigheden. Mijn vaste mindset (waarin ik geloofde dat ik nu eenmaal zo was en niet kon veranderen) heb ik ingeruild voor een groeimindset.

Ik ben ervan overtuigd dat ik ook nu nog steeds kan blijven groeien en verbeteren. Dankzij ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’!

Wie is Eva Daeleman?

Wat ik zelf extra fijn vond aan het volgen van de cursus ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ is dat de maakster ervan heeft geput uit haar eigen ervaring.

Ik ben namelijk van mening dat een cursus niet kan slagen zolang deze alleen maar op theorieën is gebaseerd.

Daarvan had ik er al enkele gevolgd, maar zonder resultaat. De informatie was interessant, maar het leidde eigenlijk nooit ergens toe.

Met de cursus ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ lukte het me pas om echt dieper tot mezelf te komen en al het geleerde ook in de praktijk te gebruiken.

Eva Daeleman is een van oorsprong Belgische coach die haar carrière ooit heel anders begon. Op haar negentiende was ze radio-dj en tv-presentatrice.

Ze droeg dure kleding, veel make-up en was regelmatig op de hipste feesten te vinden. Op haar 25ste stortte ze echter in en belandde ze thuis met een burn-out. In die tijd begon Eva na te denken over wat hiertoe had geleid en wat ze anders moest doen om wel van het leven te genieten.

Dat gag aanleiding tot het maken van ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’. Eva maakt vrouwen nu bewust van hun eigen kracht.

Werk met Soulcamp aan een leven met meer succes, geluk en liefde

Wanneer je ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ nu aanschaft, betaal je daar slechts 179 euro voor.

‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ is een cursus die onderdeel is van Soulcamp, een platform dat persoonlijke ontwikkeling centraal stelt.

Naast ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ kun je ook andere modules volgen. Stuk voor stuk zijn ze ontwikkeld door enkele van de beste coaches en trainers van Nederland én België.

Soulcamp streeft ernaar jou van de juiste handvatten te zien, waardoor je met ondersteuning kun werken aan een leven met meer succes, geluk en liefde.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Leven vanuit je vrouwelijke kracht

  • Wil jij ook leven vanuit je vrouwelijke kracht?
  • Je wilt sterker in je schoenen staan?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *