De Juiste Mindset review

Creëer jouw nieuwe leven met De Juiste Mindset

Vind je het moeilijk om jezelf te motiveren en heb je het gevoel dat je doelen en dromen buiten handbereik liggen Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Tot voor niet zo heel lang geleden liep ik ook met deze issues rond. Het leek wel of ik niet buiten de kaders kon denken. Of misschien beter gezegd, of ik dat niet durfde.

Want dat er iets moest veranderen, dat stond voor mij vast. Per toeval stuitte ik op de cursus De Juiste Mindset, die me heeft geleerd uit m’n comfortzone te stappen.

Je echte pad vinden met De Juiste Mindset

De cursus De Juiste Mindset werd ontwikkeld door Maarten Oostland. Maarten had ooit een mooie carrière bij Google.

Ondanks dat hij op de ladder bleef klimmen en zijn ambities leek te kunnen gaan waarmaken, voelde hij zich niet echt gelukkig. Want, zo concludeerde Maarten, ‘succes staat niet gelijk aan doen waar je gelukkig van wordt’.

Met een paar simpele aanpassingen in zijn mindset zorgde Maarten ervoor dat hij wél het leven ging leiden dat bij hem paste en hem dus gelukkig maakt. Dankzij zijn cursus De Juiste Mindset durfde ik ook mijn echte pad in te slaan.

De Juiste Mindset volg je waar en wanneer je wilt

Misschien denk je wel: ‘Een cursus, daar heb ik in mijn drukke leven helemaal geen tijd voor’. En eerlijk gezegd was dat ook mijn gedachte.

De meeste cursussen volg je op locatie, in groepsverband en op tijdstippen waarop je liever in je pyjama op de bank zit of juist nog niet wakker genoeg bent om de stof écht op te nemen.

Gelukkig heeft Maarten ervoor gezorgd dat je overal en wanneer je maar wilt aan De Juiste Mindset kunt werken. De Juiste Mindset is namelijk een online cursus.

Wat is een mindset eigenlijk?

Voordat ik aan De Juiste Mindset begon, vroeg ik mezelf eerst af wat een mindset nou eigenlijk is.

Het is een van die woorden die je wel vaker voorbij hoort komen en waarvan je wel ongeveer begrijpt wat hij betekent, maar als je wordt gevraagd uit te leggen wat het precies is, wordt het lastig.

Je mindset staat echter voor de manier waarop je naar jezelf kijkt en over jezelf denkt, zowel wat betreft intelligentie als andere kwaliteiten. Je mindset bepaalt zo dus ook voor een groot deel hoe je op situaties en gebeurtenissen reageert.

Stap uit je vaste mindset en kom in je groeimindset

Psychologen ontdekten in de vorige eeuw dat er twee verschillende soorten mindsets bestaan: de fixed mindset en de growth mindset. In het Nederlands noemen we deze ook wel de vaste mindset en de groeimindset.

Pas sinds het volgen van De Juiste Mindset kwam ik erachter dat die eerste op mij van toepassing was. Mijn intelligentie en kwaliteiten staan nou eenmaal vast, dacht ik altijd.

De Juiste Mindset heeft me laten inzien dat deze slechts het startpunt zijn en dat je jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen. De Juiste Mindset helpt je zo een groeimindset te ontwikkelen.

De kenmerken van een groeimindset

hersenen trainen

Als persoon 180 graden draaien is onmogelijk en ook niet nodig. De Juiste Mindset helpt je met tips en oefeningen eenvoudigweg om het anders aan te pakken, om die groeimindset te ontwikkelen.

Mensen met een groeimindset reageren positief en veerkrachtig wanneer ze met tegenslagen worden geconfronteerd. In plaats van bij de pakken neer te zitten, gaan deze mensen bij zichzelf na wat ze anders kunnen of moeten doen.

Ook durven ze anderen om hulp te vragen. Dit betekent dat je jezelf meer kansen geeft, uitdagingen aangaat en jezelf zo nog beter kunt gaan ontwikkelen.

Stap voor stap veranderen met De Juiste Mindset

Het aanbrengen van aanpassingen in je mindset is niet iets wat je binnen een dag doet. Je mindset is namelijk onderdeel van je karakter en dus iets wat vanaf kinds af aan al aanwezig.

Kinderen met een vaste mindset hebben al het gevoel dat hun kwaliteiten niet te veranderen zijn. De Juiste Mindset helpt je stap voor stap dit los te laten.

Het tempo van De Juiste Mindset was voor mij ook precies goed: niet alleen omdat ik het op eigen snelheid kon volgen, maar ook omdat de cursus daadkrachtig, maar niet overhaast is.

Jezelf ontwikkelen met De Juiste Mindset

‘Veiligheid vormt het grootste gevaar voor de ontwikkeling van jou als persoon.’ Ik kan me nog goed herinneren dat ik Mark Mansons boek ‘De subtiele kunst van not giving a fuck’ las. Wauw, wat had ik al die tijd toch stilgezeten.

Toen ik over De Juiste Mindset van Maarten Oostland las, werd ik er weer mee geconfronteerd. Ik vond dat de tijd was aangebroken om er ook echt mee aan de slag te gaan.

Met De Juiste Mindset leer je tal van handvatten om je leven anders in te richten.

De effecten van De Juiste Mindset

Met de cursus De Juiste Mindset krijg je de handvatten aangereikt om het leven te kunnen gaan leiden dat écht bij jou past. En dat betekent een leven leiden waarbij je optimaal in je vel zit.

Ik voel me sindsdien een stuk optimistischer. Daarnaast merkte ik dat ik na het volgen van De Juiste Mindset beetje bij beetje meer zelfvertrouwen ontwikkelde.

Terwijl ik altijd volhield van nature een onzeker persoon te zijn en dat daar niets aan te veranderen is, heb ik die overtuiging inmiddels overboord gegooid.

Een gezonder lichaam dankzij De Juiste Mindset

rek en strek oefeningen

Wat je met De Juiste Mindset bereikt is trouwens niet alleen psychologisch. Wie een positieve mindset heeft, heeft een gezonder hart en gezondere bloedvaten en loopt minder kans op chronische aandoeningen.

Ook je immuunsysteem kan je een stuk beter tegen virale infecties beschermen wanneer je optimistisch bent ingesteld.

Maar wat ook zo is, is dat mensen met de juiste mindset ook ‘gezondere’ keuzes maken in hun leven. Ze sporten bijvoorbeeld vaker en eten gezonder en gevarieerder. De Juiste Mindset werkt dus op zoveel manieren door in je dagelijks leven!

De Juiste Mindset op de werkvloer

Veel mensen die De Juiste Mindset volgen, zijn ondernemers. Nou is dat natuurlijk geen voorwaarde om aan de cursus van Maarten mee te doen, maar volgens mij zegt het wel iets over hoe nuttig en toepasbaar de adviezen uit deze cursus voor het bedrijfsleven zijn.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat mensen met een positieve, dus groeimindset op de werkvloer creatiever zijn en dus met meer nieuwe ideeën komen. Ze kunnen flexibel en origineel denken. Fijn voor de werknemers én de werkgevers.

Maar dat is niet het enige kenmerk van mensen op de werkvloer met de juiste mindset. Wie over de goede mindset beschikt, meldt zich namelijk veel minder vaak ziek, voelt zich een stuk energieker en werkt ook efficiënter.

Niet alleen wat betreft zelfstandige taken, maar ook wat betreft de samenwerking met anderen. De juiste mindset zorgt er zo dus ook voor dat de teamspirit alleen maar sterker wordt.

Dit merk je op de werkvloer, maar ook aan tevreden klanten en betere prestaties, zoals bijvoorbeeld hogere verkoopcijfers.

Wat bereik je met De Juiste Mindset?

Voordat je daadwerkelijk aan De Juiste Mindset gaat beginnen, wil je misschien nog wel graag weten wat je dan precies van Maarten kunt verwachten.

Omdat hij uit eigen ervaring spreekt, wat ik zelf overigens een absolute meerwaarde van deze cursus vond, komt hij niet alleen met bewezen, maar ook met originele strategieën.

foto tekst

De Juiste Mindset geeft je inzicht in de vraag waarom je op dit moment nog niet je ideale leven leidt, maar ook hoe je sterke plannen maakt en deze in de toekomst uitvoert.

Inhoud en kosten van De Juiste Mindset

De Juiste Mindset is een cursus van een echte professional én ervaringsdeskundige en daarom volgens mij ook iedere euro waard.

Denk je erover om met De Juiste Mindset te beginnen, dan zou ik je ook willen adviseren om hier niet te lang mee te wachten. In plaats van de gewoonlijke €297,- betalen de eerste honderd aanmeldingen nu slechts €47,-. De Juiste Mindset bestaat uit tien hoofdstukken die elk een videoles bevatten.

De cursus combineert nuttige achtergrondinformatie met praktische opdrachten, zodat je én aan de slag gaat én weet waarom je bepaalde oefeningen doet.

De Juiste Mindset: onderdeel van Moosty

De Juiste Mindset is een van de zaken die Maarten Oostland via zijn bedrijf Moosty aanbiedt. Moosty is een bedrijf dat kennis van de arbeids- en onlinemarkt verenigt met inspiratie en coaching.

Middels trainingen als De Juiste Mindset helpt Maarten je problemen en bedreigingen om te buigen in uitdagingen en kansen.

Inspiratie en een positieve insteek helpen je om succesvoller te worden, of dit nu op de werkvloer is of daarbuiten. Ik kan in elk geval zeggen dat ik op beide vlakken de vruchten pluk van De Juiste Mindset.

Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

De Juiste Mindset

  • Wil jij ook de juiste mindset krijgen?
  • Je wilt je gelukkiger voelen en direct aan de slag gaan?
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Duizenden profiteerden vóór jou!

 

Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *