Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode review

Vind jezelf weer terug met de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode

Heb jij de grootste moeite om jouw verbroken relatie of gestrande huwelijk los te laten? Ik begrijp precies waar je doorheen gaat, want nog niet zo heel lang geleden stond ik ook in jouw schoenen.

Ik leek maar in het verleden te blijven leven, al wilde ik ergens wel zo graag de draad weer oppakken.

Eigenlijk kwam ik de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode per toeval tegen, al leek het wel of het zo had moeten zijn. Alhoewel ik in het begin sceptisch was, ben ik blij dat ik eraan begonnen ben.

Liefdesverdriet bestaat maar tot op bepaalde hoogte

Toen ik een korte video van de maker van de methode, Marco Honkoop, bekeek, ging er bij mij een belletje rinkelen. Volgens hem bestaat liefdesverdriet in feite niet.

Of beter gezegd: het is natuurlijk wel een bepaald proces dat zich in je hoofd afspeelt, maar dat betekent ook dat je hier controle op kunt uitoefenen.

Jij kunt je brein, net als ik heb geleerd, laten dealen met liefdesverdriet. Hartzeer doet enorm veel pijn en voelt alsof de grond onder je wegzakt, maar dit is eigenlijk nergens voor nodig.

Met de technieken van de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode neem je het heft weer in eigen hand.

Heb jij ook een extra duwtje in de rug nodig?

Liefdesverdriet: we hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad. En we weten allemaal nog wat een impact dat toentertijd op ons en ons dagelijks leven heeft gehad.

Het kan enorm veel pijn doen. Hoezeer anderen je ook proberen te helpen (mijn vriendinnen stonden regelmatig met een flesje wijn voor de deur), het is altijd maar een tijdelijke pleister op de wond.

dronken vrouw

Uiteindelijk komt iedereen over zijn liefdesverdriet heen. Maar sommigen –zoals ik- hebben een extra duwtje in de rug nodig. Gelukkig bestaat daarvoor de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode voor.

Weg met de stress, weg met de depressieve gevoelens

Sommige mensen kunnen beter met liefdesverdriet omgaan dan anderen. Een grote groep mensen ervaart veel stress na een breuk en kan daardoor zelfs in een depressie terechtkomen.

Tot die groep was ik ook haast gaan behoren, tot ik de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode van Marco Honkoop ontdekte. Vlak na de breuk kon ik bijna overal om huilen, kwam ik met de grootste moeite mijn bed uit en kon ik geen hap meer door mijn keel krijgen.

De avonden bracht ik snikkend op de bank door, ik had helemaal geen zin om iemand te zien. Wat ben ik blij dat ik op de cursus stuitte!

In herinneringen blijven hangen

Ik ben me er nu van bewust dat ik na mijn verbroken relatie te veel in het verleden ben blijven hangen.

Ik kon niets anders dan denken aan de mooie momenten die we samen hadden gedeeld, de reizen die we hadden gemaakt en ook de moeilijke periodes die we samen hadden overwonnen.

Ondanks dat was de liefde ‘op’, de chemie was uitgewerkt. Allebei stonden we er honderd procent achter dat het beter was om de relatie te verbreken.

Maar toen de breuk eenmaal een feit was, gingen de herinneringen aan me knagen.

Malen over de toekomst

De tweede fout die ik maakte, in hoeverre je het een fout kunt noemen, is ook maar blijven malen over de toekomst.

Ook hier schiet je niets mee op. Alhoewel ik dat heus wel wist, heeft de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode dat nog eens extra inzichtelijk weten te maken.

De beelden die ik in mijn hoofd creëerde over de toekomst waren natuurlijk niet de beste. Terwijl het nooit zo dramatisch uitpakt als je denkt, weet ik nu.

In feite speelt er zich een dramatische film in je hoofd af. Met de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode leer je de regisseur te worden van deze film en zo ook van je leven.

Piekeren: steeds maar dezelfde film afspelen

Nog een fout die veel mensen maken, is te gaan piekeren. Het is een haast automatisch proces dat je niet kunt stoppen. Tenminste, dat denk je. Tot je je er bewust van wordt.

Bewust van het feit dat je steeds dezelfde film in je hoofd afspeelt. Als je onophoudelijk piekert, brengt dat je helemaal niet dichter bij het oplossen van een probleem, zo heb ik nu inmiddels ook wel geleerd.

Sterker nog, het heeft zelfs een negatief effect. Gelukkig heeft de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode me laten inzien dat ik mijn hersenen kan trainen.

Waarom het zo belangrijk is om in het nu te leven

Het verleden kun je niet veranderen en de toekomst kun je niet voorspellen. We weten het allemaal, maar toch laten we ons er steeds toe verleiden om onze aandacht niet op het hier en nu, maar op een voorbije of toekomstige periode te richten.

Terwijl leven in het nu zo ontzettend belangrijk is! Leven in het hier en nu betekent de automatische piloot uitzetten en illusies plaats te laten maken voor de realiteit.

zonsondergang met tekst

Ik voel me sinds het volgen van de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode lichamelijk en geestelijk een stuk gezonder. En dat straal ik volgens anderen ook uit.

De grote rol die zelfvertrouwen speelt

Zelfvertrouwen is de manier waarop we naar onszelf kijken, het beeld dat we van onszelf hebben. Nou, ik kan je vertellen dat mijn zelfvertrouwen na de liefdesbreuk een behoorlijke deuk had opgelopen.

En laat het idee dat je over jezelf hebt nou net een grote invloed hebben op de beslissingen die je in je leven neemt.

Werk je niet aan je zelfvertrouwen, dan blijf je in die vicieuze cirkel hangen. De ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode laat je ook dit inzien.

Tip van de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode: je elke dag tien minuten verplicht goed voelen

Toen ik op de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode stuitte, was ik zoals ik zei in eerste instantie nog sceptisch.

Tot ik een korte video van de maker ervan, Marco Honkoop, bekeek. Daarin sprak hij over het je elke dag tien minuten verplicht goed voelen.

Denken aan de dingen die je gelukkig maken. Een lastige opgave, want de meeste mensen met liefdesverdriet zijn voornamelijk goed in zichzelf slecht voelen.

Na zijn uitleg hierover besloot ik de stap te wagen en de cursus aan te schaffen.

De praktische aanpak van de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode

De ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode bestaat uit twee strategieën die je helpen om jezelf weer beter te voelen.

En nee, het zijn niet alleen maar vage theorieën die je op elke semi-psychologische website kunt vinden. Daarvan had ik er al genoeg gelezen en trek in meer had ik niet.

Marco Honkoop wist me pas echt praktische handvatten aan te reiken waarmee ik mijn liefdesverdriet veel sneller kon verwerken dan ik voor mogelijk had gehouden. De ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode is voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

Wat leer je precies in deze methode?

Wat je precies leert in de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode? Onder andere eenvoudige oefeningen waardoor je je snel beter gaat voelen en op een andere manier tegen je liefdesbreuk aan gaat kijken.

Maar ook hoe je op een neutralere manier tegen momenten uit het verleden aan kunt kijken en niet langer terugverlangt naar je ex.


Peter Wijngaarden
Bedankt Marco, bij mij is het kwartje zogezegd gevallen. Ik voel echt dat ik door kan gaan met mijn leven. Thx

Jolanda Heus
Goede tips waar ik wel wat mee kan om de pijn wat dragelijker te maken.

Je verstand en je gevoel komen dankzij deze ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode weer helemaal met elkaar op één lijn. Ontspannen en plezier maken is voor mij inmiddels weer een stuk makkelijker!

De ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode: Wat krijg je precies?

De ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode is van A tot Z uitgewerkt in negen audiobestanden, die je in MP3 formaat toegestuurd krijgt. Zo kun je ze ook makkelijk op je MP3 speler of iPod beluisteren.

Ook kun je een handleiding downlaoden waarin je alle stappen en oefeningen nog eens op je gemak kunt nalezen.

Het fijne aan de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode vond ik dat ik alles op mijn eigen tempo kon doen. En omdat alles digitaal is, kun je de stappen en oefeningen zo vaak als je wilt doornemen.

Een effectieve methode inclusief bonus

Marco Honkoop past deze strategie van de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode ook toe in zijn praktijk. Deze 1 op 1 coaching kost €497,-. Maar de digitale versie ervan kun je voor maar €67,- inclusief BTW bestellen.

Ik kon het haast niet geloven toen ik op het punt stond de ‘Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode te bestellen, maar het was toch echt zo en de lage prijs is helemaal ongelooflijk als je bedenkt wat een uitgebreide cursus je hiervoor krijgt.

Ook heb ik erg veel gehad aan de bonus, het e-book ‘Power’. Het boek heeft mij echt geholpen mijn zelfvertrouwen te vergroten.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Direct Liefdesverdriet Verwerken’ methode

  • Wil jij van jouw liedesverdriet af?
  • Je wilt dit akelige gevoel direct stoppen?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • Duizenden profiteerden vóór jou!
Ga direct naar de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *