Cursus Bol Masterclass review

Genereer vrijheid en inkomen met behulp van de cursus Bol Masterclass

Klaar met je baas? Droom je van je vrijheid? Je kunt als freelancer gaan werken, een eigen bedrijf opzetten, of……. Een eigen webshop runnen!

De cursus Bol Masterclass heeft er bij mij in elk geval voor gezorgd dat ik een vliegende start heb gemaakt.

Het runnen van mijn webshop gaat steeds voorspoediger en in de niet al te verre toekomst zie ik mezelf afstand nemen van mijn werkkamer.

Wil jij ook werken waar je maar wilt? De cursus Bol Masterclass helpt je die vrijheid te creëren!

Over de maker van de cursus Bol Masterclass

De cursus Bol Masterclass komt niet van een vreemde. Misschien heb je ooit wel eens van Jia Ruan gehoord. Behalve e-commerce expert is hij ook eigenaar van een bedrijf en is hij bekend van de cursus Unstoppable Mindset.

Van een oud-klasgenoot, die deze cursus van hem volgde, hoorde ik voor het eerst van deze naam.

Ik ging eens rondkijken op zijn website en ontdekte dat hij me met de cursus Bol Masterclass kon helpen met datgeen waar ik naar op zoek was: vrijheid zonder inkomen te verliezen.

De voordelen van dit businessmodel

Waarom je aan de cursus Bol Masterclass zou moeten beginnen? Wanneer je, net als ik, nooit meer voor een baas wilt werken en de controle over je eigen tijd wilt hebben. Ook vind ik het locatie-afhankelijk werken een groot voordeel.

vakantie eiland

Zo kan ik mijn familie aan de andere kant van de wereld bezoeken, maar ook dichtbij of ver van huis tripjes en grotere reizen maken.

Bovendien heb ik meer tijd voor mijn hobby’s. Het businessmodel dat je bij de cursus Bol Masterclass leert, kost weinig tijd en is bestand tegen crises. Een desastreuze gebeurtenis als corona heeft op jouw inkomsten geen impact.

De cursus Bol Masterclass helpt je van A tot Z

De cursus Bol Masterclass zit ijzersterk in elkaar. Jia Ruan heeft dan ook jarenlange ervaring. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je zelf je verstand moet blijven gebruiken.

Alleen een leuk concept is niet voldoende, je moet weten waar klanten naar zoeken en welke producten mensen kopen.

Zelf vond ik dit erg lastig, maar gelukkig besteedt de cursus Bol Masterclass hier voldoende aandacht aan, net als aan het vinden van de producten, de hoeveelheden en de manieren van inkopen en het communiceren met leveranciers.

De cursus Bol Masterclass begeleidt je van het begin tot het eind.

Verkopen via externe aanbieders

Jaren geleden was het nog redelijk makkelijk om een winstgevende webshop vanuit je eigen werkkamer te runnen.

Anno 2020 is dat een stuk moeilijker. De naam van de cursus Bol Masterclass verraadt dan ook wel waar deze cursus zich op richt: het online verkopen van producten op het grote platform Bol.com.

Zo profiteer je met je eigen producten en gezonde marges van dit grote verkoopplatform.

Sla je met de cursus Bol Masterclass deze weg in, dan maken rankings en klikprijzen je het leven niet zuur. Jij kunt je producten net zo goed verkopen als de leiders van de online markt.

Waarom Bol.com?

De cursus Bol Masterclass heeft mij alles verteld wat ik wilde weten over het aanbieden van producten op dit platform. En waarom Jia Ruan voor een cursus Bol Masterclass heeft gekozen?

Bol.com is het grootste e-commerceplatform van Nederland en België en de eerste keuze voor veel potentiële klanten wanneer ze naar een bepaald product op zoek zijn. Aanbieders en consumenten worden op deze website met elkaar verenigd.

De cursus Bol Masterclass bereidt je dus voor op toetreding tot het platform dat binnen ons land het grootste bereik heeft. Bol.com ontvangt van jou een winstpercentage, daarop is hun verdienmodel gebaseerd.  

De stappen van de cursus Bol Masterclass

De cursus Bol Masterclass helpt je met het doorlopen van de verschillende stappen die nodig zijn om beslagen ter ijs te komen. Zo start de cursus Bol Masterclass met begeleiding in het onderzoeksproces.

Ook zul je moeten uitzoeken hoeveel aanbieders er van dit product bestaan. Des te minder concurrenten, des te makkelijker je te vinden bent.

Je wil natuurlijk wel op de eerste pagina’s belanden. Het inkopen in kleine hoeveelheden en zo het testen van de sales en de kwaliteit van het product is de volgende stap die in de cursus Bol Masterclass aan bod komt.

Ben je er eenmaal klaar voor? De cursus Bol Masterclass heeft me ook in de laatste fase enorm bijgestaan. Het gaat dan om de fase van listing en het écht aanbieden van de producten.

Ik vond het enorm spannend, maar de cursus Bol Masterclass heeft me geholpen optimaal voorbereid te zijn en geen enkel detail  uit het oog te verliezen.

Daan – Alkmaar

“Ik ben gestopt met mijn opleiding en ben hier op gaan focussen. Het is veel beter uitgepakt dan ik had durven dromen.”

Ricardo – Den Haag

“Ik heb hierdoor een keerpunt gekregen. Mijn ogen werden geopend. Ik realiseerde me dat dit was wat ik echt wilde.”

Listing houdt onder andere in het bedenken van een titel en beschrijving van het producten en het plaatsen van kwalitatief hoogwaardige foto’s in.

Sleutelwoorden spelen een belangrijke rol. Je producten moeten ook naar het waren huis van Bol.com worden verstuurd.

Een webinar die je stap voor stap door het proces loodst

Ik heb je het een en ander een beetje beknopt uitgelegd zodat je een idee hebt wat je ongeveer kunt verwachten, maar geloof me: in de cursus Bol Masterclass komt alles uitgebreid aan bod.

Jia Ruan zelf heeft het stappenplan van de cursus Bol Masterclass al diverse keren doorlopen en wist zo steeds in een maand tijd maar liefst drieduizend euro te verdienen.

Daar gaat wel wat voorbereiding aan vooraf, maar zodra de opzet als een huis staat – en dat bereik je met deze webinar echt- gaat het eigenlijk vanzelf.

Wat kun je precies van deze training verwachten?

De cursus Bol Masterclass is een exclusieve online training waaraan je gratis deel kunt nemen. Er is plaats voor honderd geïnteresseerden.

Mijn tip is om pen en papier in de aanslag te houden, want Jia geeft je zoveel informatie, dat het onmogelijk is om dit allemaal vast te houden.

Je leert onder andere hoe je een online business succesvol maakt en deze zelfs naast een baan of studie kunt onderhouden, hoe je hoge winstmarges behaalt en winstgevende producten vindt.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Cursus Bol Masterclass

  • Wil jij ook nooit meer voor een baas werken?
  • Je wil meer vrijheid en meer geld verdienen?
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Duizenden profiteerden vóór jou!

 

Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *