Affiliate marketing revolutie review

Leer met Affiliate Marketing Revolutie alles over hét verdienmodel van nu!

Ben jij klaar met die saaie kantoorbaan? Lukt het niet om voldoende geld te verdienen om je dromen na te jagen? Dan wordt het tijd om je te gaan verdiepen in het meest succesvolle verdienmodel van dit moment.

Affiliate Marketing Revolutie leert je om met behulp van het internet geheel passief je geld te verdienen.

In de toekomst kun jij met slechts één of twee uurtjes werken tot wel €10.000,- per maand verdienen. En daar hoef je nu tijdelijk maar €47,- voor te betalen.

Wat is affiliate marketing en wat kun je ermee?

Tot een tijdje geleden had ik de term wel eens gehoord, maar wist ik niet zo goed wat het nu precies inhield.

Affiliate marketing is simpelweg een vorm van internetmarketing waarbij je als adverteerder een beloning krijgt voor de verkopen die je hebt gegenereerd.

Waar het in de praktijk op neerkomt, is dat je bezoekers via een speciale link naar een website doorstuurt, waar ze een product kunnen aanschaffen.

Via de code van affiliate link weet jouw partner dat hij jou de commissie moet uitbetalen.

De grootste voordelen van affiliate marketing

amr

Affiliate marketing is dus een op prestaties gebaseerde marketingstrategie.

Dankzij Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard heb ik echt een duidelijke en uitgebreide introductie op deze vorm van marketing gehad en kan ik wel zeggen dat ik er meteen klaar voor was om als affiliate partner aan de slag te gaan.

Affiliate Marketing Revolutie heeft mij de kennis gegeven over een van de beste manieren om via internet geld te verdienen.

En waarom het een van de beste manieren is? Alhoewel het beter is om een eigen website te hebben, is dat geen absolute vereiste.

Als je affiliatewerk doet, hoef je ook geen telefoontjes of e-mails van klanten te beantwoorden en ook geen eigen product te hebben.

Zo kun je dus je eigen werktijden indelen en krijg je ook nooit te maken met klachten of iets dergelijks. Mij klonk het als muziek in de oren. Ik ben nog steeds blij dat ik met Affiliate Marketing Revolutie de eerste stevige stap heb gezet in dit passieve verdienmodel.

De drie spelers binnen de affiliate marketing

Zoals Affiliate Marketing Revolutie duidelijk uitlegt, zijn er binnen de affiliate marketing drie spelers van belang.

Ten eerste de adverteerder, oftewel degene die het product of de dienst aan jou als affiliate partner levert, zodat jij het kunt aanbieden/promoten.

Jij als promotor krijgt betaald voor de leads of sales. Dit heet commissie. En natuurlijk is er dan ook nog de klant. Zodra hij of zij via de link een aankoop heeft gedaan, krijg jij je commissie.

Wie kan er met Affiliate Marketing Revolutie aan de slag?

Toen ik voor het eerst over Affiliate Marketing Revolutie las, dacht ik dat het bedoeld was voor een bepaalde beroepsgroep. Voor mensen met een achtergrond in de marketing bijvoorbeeld.

hand geven

Dat blijkt echter helemaal niet waar. Zelf kom ik uit de zorg, totaal iets anders dus. Affiliate Marketing Revolutie heeft mij echter, zonder dat ik over ook maar enkele kennis beschikte, alles over affiliate marketing weten te vertellen.

Zodra je de videocursus hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan.

Kun je affiliate worden zonder website?

Affiliate marketing doe je doorgaans met je eigen website. Zonder is wel mogelijk, maar het is veel moeilijker en kost meer tijd.

Ook brengt het aanzienlijk minder geld op dan wanneer je wel een eigen website zou hebben. Affiliate Marketing Revolutie heeft me haarfijn weten uit te leggen hoe dat zit.

Daarom heb ik nu ook de beslissing genomen om met een website aan de slag te gaan om zoveel mogelijk uit mijn inzet te halen. Op je affiliate website kun je namelijk duizenden producten kwijt, waardoor bezoekers veel keuze hebben.

Direct aan de slag na Affiliate Marketing Revolutie

computer geld

Heb je de stappen van Affiliate Marketing Revolutie gevolgd en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Dan hoef je nog maar enkele stappen te zetten om daadwerkelijk je eerste commissie binnen te slepen.

Zo moet je samenwerking met een bedrijf zoeken (het liefst een bedrijf dat een product of dienst aanbiedt waarin je zelf ook gelooft).

Vervolgens schrijf je een bericht over dit product of plaats je een knop op je website om het te promoten. Natuurlijk leer je met de Affiliate Marketing Revolutie alles over de fijne kneepjes van het vak.

Uitbetaling per transactie of percentage

Nog steeds ben ik, elke keer dat ik mijn commissies binnen zie komen, dankbaar voor het feit dat ik de videotraining van Affiliate Marketing Revolutie heb gevolgd.

Het hangt van de adverteerder af hoe ik mijn commissie uitbetaald krijg. Sommigen betalen me per transactie uit, anderen kiezen ervoor om me een deel van de totale omzet uit te keren.

Hoe hoog de commissie is, hangt mede af van het soort product. Meestal gaan dure producten gepaard met lagere vergoedingen.

Een salaris dat je niet voor mogelijk hield

Het lijkt haast onmogelijk om op deze manier een maandsalaris te verdienen dat zoveel beter is dan het salaris dat je tot nu toe maandelijks op je rekening krijgt gestort, maar het kan echt.

Affiliate Marketing Revolutie legt het je in zijn videocursus haarfijn uit. Het enige wat je doet is doelgericht verkeer, oftewel bezoekers, naar een verkoopwebsite sturen.

Dit kan je bijvoorbeeld doen via een blog of via YouTube. Affiliate Marketing Revolutie legt je de mogelijkheden stuk voor stuk uit. Affiliate commissies kunnen echt behoorlijk hoog zijn!

Flink zweten, maar uiteindelijk werpt het zijn vruchten af

Affiliate Marketing Revolutie heeft mij duidelijk inzichtelijk gemaakt hoe deze tak van internetmarketing werkt en hoe je hierin aan de slag gaat.

Affiliate Marketing Revolutie schetst je daarbij wel een realistisch beeld. In de toekomst kun je er flink wat geld mee verdienen, maar geduld en hard werk zijn in de beginfase absoluut nodig.

In eerste instantie deed ik dit werk naast mijn gewone baan, maar toen ik zag dat het steeds voortvarender ging, heb ik de knoop doorgehakt en ben ik me alleen met affiliate marketing bezig gaan houden.

Het stappenplan van Affiliate Marketing Revolutie

Kies je voor de videocursus van Affiliate Marketing Revolutie, dan krijg je de beschikking over handige en gedetailleerde video’s die je stap voor stap laten zien hoe je een winstgevende website op kunt zetten.

Wanneer je vervolgens toe bent aan het opzetten van je eerste affiliate website, heb je dankzij de instructies van Affiliate Marketing Revolutie meer dan genoeg kennis in huis.

Technische kennis is echt niet nodig. Geleidelijk kun je je business uit gaan breiden. Langzaam maar zeker zal je website het werk voor jou gaan doen.

Leef je leven zoals jij dat wilt

In de Affiliate Marketing Revolutie leer je om echt honderd procent vrij te worden dankzij het internet. Je deelt elke dag en zo je hele leven in zoals jij wilt.

Je bent niet gebonden aan een kantoor en zelfs niet aan Nederland. Waar je ook bent, zolang je maar de beschikking hebt over internet en een laptop kun jij je dagelijkse werk verrichten.

En zoals Affiliate Marketing Revolutie al voorspelde: mijn inkomen zie ik inderdaad elke maand stijgen. Enkele van mijn vrienden denken er nu ook over deze stap te zetten.

Zelf op zoek naar partners of via een campagne aan de slag?

Affiliate Marketing Revolutie stoomt je klaar voor een prachtige carrière binnen deze tak van internetmarketing. En hoe je vervolgens je affiliate partners vindt?

Dat bepaal je zelf. Je kunt je aanmelden voor een affiliate campagne van een adverteerder door je direct bij de adverteerder aan te melden of door je bij een affiliate netwerk aan te sluiten.

Na het afronden van de videocursus Affiliate Internet Marketing heb ik voor het eerste gekozen. Er wordt dan vaak ook een hogere vergoeding gegeven.

Over Jacko Meijaard

man aan zee

Voordat ik op de videocursus Affiliate Marketing Revolutie stuitte, had ik nooit eerder van Jacko Meijaard gehoord.

Waarschijnlijk toevallig, want hij is wel degelijk een grote naam binnen de wereld van affiliate marketing en heeft zelfs met een groot interview in het AD gestaan.

Jacko Meijaard begon al tijdens zijn studententijd met affiliate marketing en heeft hard gewerkt om zijn huidige passieve inkomen te realiseren.

Hij is oprichter en eigenaar van Meijaard Media, waaronder onder andere Internetsuccesgids.nl valt.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Affiliate marketing revolutie

  • Wil jij ook geld verdienen met affiliate marketing?
  • Je twijfelt misschien nog of dit echt wel mogelijk is?
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Duizenden profiteerden vóór jou!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *