4 urige werkweek review

Een passief inkomen genereren met de 4-urige werkweek online cursus

Klaar met die ellenlange uren als kantoorslaaf en hunker je naar meer vrijheid, zonder daarvoor op je inkomen hoeft in te boeten?

Ik begrijp precies wat je bedoelt, want anderhalf jaar geleden zat ik ook in die positie.

De sleur van het dagelijks leven deed me nadenken over wat mijn volgende stap moest zijn. En toen stuitte ik op de 4-urige werkweek online cursus. Serieus?

4 uur? Het klonk me als muziek in de oren, maar tegelijkertijd ongeloofwaardig. Inmiddels durf ik te zeggen dat de 4-urige werkweek online cursus zijn verwachtingen absoluut heeft waargemaakt.

Een duwtje in de rug

De 4-urige werkweek online cursus helpt je twee belangrijke doelen te realiseren: vrijheid en zelfstandigheid. De cursus is gebaseerd op het wereldwijd bekende boek ‘The 4-hour workweek’ van Timothy Ferriss.

De 4-urige werkweek online cursus haakt in op de beginselen die in deze bestseller worden beschreven en helpen je stap voor stap met de praktische uitvoering ervan.

Een extra duwtje in de rug dus, bij het genereren van een passief inkomen. Denk je na over deze stap en heb je momenteel een stabiel inkomen dat je zekerheid verschaft, wacht er dan niet te lang mee.

Het boek

boek

Het zelfhulpboek waarop de 4-urige werkweek online cursus is gebaseerd, werd in 2007 door de Amerikaanse ondernemer, auteur, podcaster en investeerder Timothy Ferriss gepubliceerd.

Het boek verscheen in veertig verschillende talen.

De Nederlandse titel luidt ‘Een werkweek van 4 uur’. Het boek heeft meer dan vier jaar op de bestsellerlijst van The New York Times gestaan, een prestatie die geen verdere uitleg nodig heeft.

Of je nu een loonslaaf of gelukte CEO van een internationaal bedrijf bent, het boek en de 4-urige werkweek online cursus zullen je inspireren.  

Over Timothy Ferriss

Voordat ik me aanmeldde voor de 4-urige werkweek online cursus, was ik wel benieuwd naar het boek waarop deze cursus is gebaseerd, maar ook naar de schrijver ervan.

En dus besloot ik wat meer over Timothy Ferriss te gaan lezen. Want ja, als je aan de slag gaat met de 4-urige werkweek online cursus wil je wel een soort van ‘klik’ met de drijvende kracht achter het boek hebben, toch?

Timothy Ferriss heeft werken tot het pensioen overboord gegooid en reist de hele wereld over. Aan geld heeft hij nooit gebrek. In plaats van ‘eerst werken, dan leven’ doet Ferriss het andersom.

Wat is ee passief inkomen?

De 4-urige werkweek online cursus gaat je helpen een passief of in ieder geval semipassief inkomen te genereren. Dat is een inkomen zonder er (al te veel) werk voor te verrichten.

Een inkomen waarbij je misschien zelfs wel slapend je geld verdient. Hoe je dit doet en met welk doel voor ogen je aan de 4-urige werkweek online cursus begint, is per persoon verschillend.

Wat altijd zo is, is dat het na het afronden van de 4-urige werkweek online cursus nog jaren kan duren om een inkomen te genereren waarvan je echt kunt leven.

Manieren om passief inkomen te genereren met de 4-urige werkweek online cursus

Geduld is dus een schone zaak. Voordat je aan de 4-urige werkweek online cursus begint, moet je je realiseren dat je dus nu hard aan het werk moet om daar in de toekomst de vruchten van te plukken.

Een passief inkomen genereren kan bijvoorbeeld door je eigen product aan de man te brengen. De verkoop kun je vaak helemaal automatiseren. Ik ben daar momenteel mee bezig.

Maar je kunt ook met tal van andere ambities aan de 4-urige werkweek online cursus beginnen. Denk bijvoorbeeld maar aan affiliate marketing.

En wat te denken van het starten van je eigen webshop? Via via heb ik diverse mensen leren kennen die ook de 4-urige werkweek online cursus volgden.

Daarvan zijn inderdaad velen van plan producten online te verkopen. Dat op zich is nog niet geheel passief. Je handelt zelf namelijk de logistiek en de klantenservice af.

Kies je echter voor dropshipping, dan heb je de producten niet zelf op voorraad, maar verstuurt de groothandel ze direct naar je klanten. Maar wie weet heb je wel een geheel andere reden om de 4-urige werkweek online cursus te volgen.

Waarom veel mensen gebaat zijn bij de 4-urige werkweek online cursus

Ik krijg wel eens de vraag van mensen waarom ik met de 4-urige werkweek online cursus ben begonnen terwijl ik net zo goed gewoon het boek van Timothy Ferriss kan lezen?

Alhoewel ik de vraag snap, ben ik ervan overtuigd dat ik met het volgen van de 4-urige werkweek cursus wel degelijk een groot verschil realiseer.

Veel mensen lukt het namelijk niet om de handvatten in dit boek zelf in de praktijk te brengen. De 4-urige werkweek online cursus geeft enorm veel richting.

Instant gratification

Weet je wat hierbij ook een rol speelt en waarom veel mensen het niet voor elkaar krijgen om een 4-urige werkweek te realiseren?

Geduld. Of beter gezegd: een gebrek daaraan. Het is mens eigen om na een bepaalde moeite hiervan onmiddellijk bevrediging te krijgen. Instant gratification noemen ze dit fenomeen in het Engels.

Het betekent dat je plezier of beloning wilt, zonder enige vertraging. En dat is waar het bij veel mensen misgaat.

Ze gooien de handdoek in de ring omdat de resultaten niet direct zichtbaar zijn. De 4-urige werkweek online cursus beschermt je hier enorm tegen.

De informatie laten landen met de 4-urige werkweek online cursus

Niet alleen vinden mensen het realiseren van een 4-urige werkweek moeilijk omdat we nu eenmaal het liefst direct resultaat van onze inspanningen zien, ook speelt een gebrek aan goede basiskennis hierin een rol.

Nu kun je wel zeggen dat je deze na het lezen van het boek bezit, maar bij mij landde het eerlijk gezegd allemaal nog niet zo.

Als je een boek leest, verkrijg je veel informatie, maar voor veel mensen is begeleiding in de praktijk minstens zo belangrijk. Ik ben ook zo iemand en besloot daarom de 4-urige werkweek online cursus te volgen.

Iedereen kan het

Natuurlijk, Timothy Ferriss is een man die tijdens het schrijven van dit boek en het navolgen van zijn dromen en doelen geen getrouwd leven met kinderen leidde. En ja, hij is ook enorm creatief en ondernemend.

Maar dat neemt niet weg dat het jou, net zoals mij, ook kan lukken om met de 4-urige werkweek online cursus hetzelfde te realiseren.

Rick van Bruggen, Manager Performance Management & Innovation at ING Nederland

“De methode van Michel was voor mij een eye opener. Ik heb hem meteen gevraagd om ons te helpen met Knowledge Management binnen de bank!’’

Friso Landstra, ministerie van Justitie en Veiligheid

“Michel is een toegewijde en warme dwarsdenker die je praktisch helpt.”

Door goed uit te zoeken wat voor jou belangrijk is, wat je doelen zijn, efficiënt met je tijd om te gaan en maximaal gebruik te maken van de 4-urige werkweek online cursus, kan iedereen hetzelfde bereiken.

Realiseer met de 4-urige werkweek online cursus meer ruimte voor wat jij wilt

Ik vind het vervelend om te horen wanneer sommige mensen zeggen dat je een luie insteek hebt wanneer je zo min mogelijk probeert te werken. Het tegengestelde is namelijk waar.

De 4-urige werkweek online cursus geeft je namelijk ruimte om te doen wat je écht wilt en écht belangrijk vindt.

En ja, natuurlijk zal ik in de toekomst meer tijd voor mijn hobby’s hebben. Maar het gaat ook om zelfontwikkeling. Want dat maak je met behulp van de 4-urige werkweek online cursus ook mogelijk.  

Alles draait om time management

Want, zo zal de 4-urige werkweek online cursus je duidelijk maken, het gaat niet om het lui achterover hangen, maar om het bepalen en waarmaken van je dromen en daar gericht op acteren. En er is toch geen lui mens dat dat doet?

Net als in het boek komt ook in de 4-urige werkweek online cursus time management ruim aan bod.

Ook geeft de 4-urige werkweek online cursus je tips bij het vaststellen van je doelen, het uitwissen van overbodig werk, het automatiseren van dingen en het je losmaken van een vaste werkplek.

Dit houdt het abonnement op de 4-urige werkweek online cursus in

Met de 4-urige werkweek online cursus kun je direct beginnen, wanneer je maar wilt.

Het doorlopende abonnement kost slechts €19,95 per maand. Je krijgt daar een interessante handleiding voor, maar ook volg je de 4-urige werkweek online cursus onder begeleiding van experts.

Je kunt online betalen en direct starten. Superfijn, want toen ik de beslissing had genomen om het avontuur aan te gaan, wilde ik ook direct met de 4-urige werkweek online cursus beginnen. Je leert er alles over strategieën, de DEAL methode, sociale media en nog meer.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

4 urige werkweek

  • Wil jij ook met de 4 urige werkweek cursus aan de slag?
  • Ben jij niet lui en echt gedreven om aan de slag te gaan?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • Duizenden profiteerden vóór jou!

 

Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *